|ספוילר
s3e09

T3rminator

New member
|ספוילר../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif s3e09 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo58.gif

אני מניח שלא הרבה מכם ראו את הפרק... אבל וואו..
זה פרק כל-כך טוב
..
סידני חוזרת אחורה ומנסה להבין מה קרה לה בשנתיים האחרונות וזה מעניין לאללה, עד שהיא מצליחה איכשהוא להבין מה קורה.. היא נשארת המומה - ופה נגמר הפרק..
איזה מתחחחחח..

Moreiro

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo58.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

אני קוראת כל מה שיש בעונה השלישית.. ואני לא מבינה כלום
גאד אני פשוט עוברת על פני כל התקציר כדי להגיע לסצינות שלה ושל ווהן
כי אני פשוט לא מצליחה להבין שמה עם כל הדמויות החדשות.. אגב שאלה: מה קרה לוויל? למה לא רואים אותו בפרקים הראשונים של העונה

T3rminator

New member
תשובה לשאלתך...../images/Emo8.gif../images/Emo26.gif

קצת
וויל נמצא ב"תוכנית להגנת עדים" הוא עד מדינה, והוא מוחזק איפה-שהוא ואסור לגלות או לבקר אותו..(כדי שזה לא יחשוף אותו).

Moreiro

New member
אבל אבל.. ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif../images/Emo58.gif

לא צירפו אותו לסיאייאיי?

nesa

New member
פרק מדהים

פרק פשוט טוב, הכל שם מסתבך עוד יותר. ידעתי שלסלאון יש סיפור יותר גדול ועכשיו זה מעניין מזה והסוף? למה השאירו אותו ככה??????????????????????? יותר מידי מותח. אני פשוט חייב לדעת מה קורה שם

s h a l i m a r

New member
פרק מעולה!!!../images/Emo58.gif

כל הקטעים שהיו בין סידני ללארן הם ממש מלאים במתח... אהבתי איך שהיא נתנה לה בוקס ישר לפרצוף
אבל כשהיא חזרה לסי אי איי היו לה עוד חבורות, מעניין מי המשיך את העבודה
... העוזרת של הדוקטור הזה לא נראת לכם מוזרה??? כל פעם רואים אותה הולכת ומסתכלת על הכל, אולי זה סתם הדמות שלה, אבל אם אני הייתי סלואן אז הייתי שמה מישו שיעקוב אחרי מה שהם מחזירים מהזיכרון שלה... הקטע בסוף עם זה שהיא מגלה שלארן היא בעצם היא היה טוב, אני שונאת כשהם שמים את כל הכדורים שיש להם במחסנית על אדם אחד, זה נראה כאילו זה לוקח שעות... ועוד יותר אני שונאת כשמשאירים את הסוף פתוח אפילו בלי להראות לנו מה היא רואה...התמונה היא מהסוף-היא בשוק ממה שהיא רואה.

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifאיך ראיתם את הפרק?

ואני חייבת לשאול, אתם יודעים אולי אם בכלל ווהן וסידני יחזרו?? אני לא סובלת את לורן הזאת בא לי להכניס לה אגרוף היא כל כך דורשת את זה....אני ממש מתוסכלת בשביל סידני היא כזאת מסכנה
אתם יודעים אולי כמה פרקים יהיו לעונה השלישית??

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifתודה ו........

את יודעת ספויילרים להמשך?? ואת העונה השלישית כבר סיימו לצלם בארה"ב או שעדיין לא?

prophecy girl

New member
../images/Emo58.gif309../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif

אחד הפרקים הטובים בעונה. אהבתי במיוחד את הקטע שבמסיבת יומולדת שלה כשהיא חותכת את העוגה פתאום זה הופך ליד של לאזרי <כתבתי נכון?> למרות שזה היה טיפה מגעיל =\ אני מתה לדעת כבר מה יהיה בפרק הבא... רק חבל שאחריו יש הפסקה של חודש =\

prophecy girl

New member
בגלל החגים../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif

או בגלל הרייטינג.. עדיין לא סגורה על זה...

amnesiac1

New member
פרק מעולה!!!ספויילרים ל3x09

א)שלום לכולם, סוף סוף פתחו פורום לסדרה וזה באמת היה מתבקש... ב)הפרק הנוכחי היה באמת טוב, בכלל העונה שהתחילה לדעתי ב3 פרקים יחסית חלשים ממש תופסת כיוון והפרקים האחרונים לדעתי היו מעולים ,השיא היה באחרון ששודר, כל הצילום, החלומות של סידני, המשחק של הדמויות...רואים שהושקעה בפרק מחשבה... לגבי לורן, זה ברור שהיא מראש היתה אמורה להיות שנואה...ובגלל זה אפילו התסריטאים משחקים איתנו ומנסים להראות לנו שהנה, עוד רגע היא תחשוף את הפרצוף האמיתי שלה...אבל בינינו השחקנית ממש טובה...ובכלל לורן בסופו של דבר די בסדר, רק שתפסיק לעמוד בין סידני ווהן...אבל אתם יודעים שזה לא יקרה.... זהו:) מצפה כבר לפרק הקרוב...

למעלה