|ספוילר

ז א ת א

New member
|ספוילר

|שלום לכולם, יש לי הרגשה שאני "הזקנה " שבחבורה... 28, שאלה מישהו יכול לספר לי מה קורה בפרק האחרון שבעונה 5, אני פעילה סמויה בפורום הזה, קוראת את כל התגובות אך לא מגיבה.... באלי לדעת האם הם מגיעים לנחלה ...? מתי הפרק שבו וייד חוזרת????? הילדים שלי נורא מפחדים מהקרומג.... אז אני משתדלת לראות שהם לא צופים בסדרה.

CoolBoy 17

New member
../images/Emo58.gif

וויד חוזרת לקראת סוף עונה 5..לפרק אחד בפרק האחרון הם מגיעים לעולם שיש בו איש זקן אחד שיש לו כוחות שהוא יכל לראות את כל הדברים שהם עברו והוא הפך אותם למפורסמים בעולם שלו והוא חזה את העתיד שהם יגיעו לעולם שלו אבל שהגלישה הבאה תגרום לזה שהם ימותו...בסוף הם מחליטים שרק רמברנט יגלוש ואז האיש הזה ידע אם הוא בסדר וככה הם יגלשו אחריו עם ציוד שיש בעולם הזה....רמברנט גולש והאיש מת מה עושים עכשיו? המצלמה מתרחקת סוף הסדרה

ז א ת א

New member
../images/Emo58.gif

איזה ביאוס???? ככה נגמרת הסדרה???? משהו אחד לא הבנתי עם הזקן חזה להם שהם ימותו, איך יכול להיות שרמברנט יגלוש - הרי בכך הם שולחים אותו למותו????!!!! ומה עושה וייד בעונה 5? האם היא ניצלת וקווין ואחיו ומגי? התבאסתי לתומי חשבתי שהם מגיעים לעולם שבו הם ינצחו את הקרומגס , וישארו בעולם טוב שימצאו אהבה או משהו כזה?

CoolBoy 17

New member
../images/Emo58.gifסיפרתי ממש בקיצור זה היה

מורכב... הזקן חזה שהם ימותו אבל הם חשבו שהוא אומר את זה רק כדי שהם ישארו בעולם הזה וכולם ירוויחו והם התחילו להתווכח ביניהם אם לגלוש בכל זאת או להכנע ולהישאר בעולם הזה....ואז הם גילו שהקרומגס היו בעולם הזה והסיפורים שלהם שהפכו לרבי מכר נתנו לעולם את ההשראה להילחם בהם והם ניצחו אותם....ואז רמברנט החליט שהוא חייב להשיג את הנשק וכן לגלוש הביתה הם מצאו ציוד של הקרומגס שנשאר אבל המערבולת יכלה להכיל רק בנאדם אחד והם אמרו שאם רק אחד יגלוש אז יכול להיות שזה ישנה את קו הזמן כי הוא חזה שארבעתם יגלשו וימותו...אז רמברנט החליט שהוא גולש לבד הביתה (כי זה הבית שלו) והם תכנתו את זה ככה שזה יקח אותו הביתה ואז החוזה יראה אם הוא בסדר ואם כן הם ינסו לתקן את זה ולגלוש אליו ואז אחרי שהוא גלש אז החוזה מת כי ראו גם כל הפרק שיש לו עוד בעיות בלב.... וזה לא סוף טוב כל כך אבל זה הפרק הכי טוב לדעתי בקשר לשאר- וויד לא ניצלת היא תמות...יהיה איתה פרק שיגלו שהקרומגס הפכו אותה למין מחשב והיא תפוצץ את עצמה כדי להציל את הגולשים ואת האנושות מהקרומגס קווין וקולין לא יהיו בעונה החמישית ויחליפו אותם 2 דמויות אחרות...גם זה סיפור שלם אם את רוצה אני גם יסביר לך על זה חח

ז א ת א

New member
../images/Emo58.gif

כן בבקשה תספר לי מה עלה בגורלם של האחים? ובמיוחד קווין, שגרם לכ החבורה לעבור מעולם לעולם... תספר לי כל מה שאתה יודע על SLIDER

G othiC A nGeL

New member
אוקיי אם אני זוכרת נכון. -

בזמן שהרביעייה [מגי קווין קולין ורמי] עמדו לגלוש בעולם אחר תכננו ניסוי כלשהו [בחור תולעת] עם הכפיל לכאורה של קווין [שלא דומה לו בכלל]. ברגע שהם גלשו בעולם עם הניסוי הפעילו גם חור תולעת שגרם לקווין של העולם השני להתמזג בגוף אחד עם הקווין שלנו {שקווין שלנו יהיה בגוף של הקווין השני [שמגי קוראת לו מלורי וככה אני אקרא לו כדי למנוע בלבול] } קולין בתוצאה מהניסוי הזה הופך להממ "לא-תקוע" הם קראו לזה ? משהו כזה.. "לא תקוע" בזמן והם לא יכולים לראות אותו והוא בכלל לא מופיע יותר בסדרה.

ציוניד

New member
אאל"ט באחד מהפרקים של עונה 5

אומרים שיכול להיות שקולין נזרק לאחד מהעולמות...

ציוניד

New member
לאחר בירור:

בפרק 17 - Eye of the Storm - ד"ר גייגר אומר שיכול להיות שהוא עדיין נמצא במקום כלשהו והם עדיין יכולים למצוא אותו.

למעלה