|ספויל
ספויילרים רציניים לפרק 20....!!

noam239

New member
|ספויל../images/Emo58.gifספויילרים רציניים לפרק 20....!!

מי שלא רוצה לדעת אז באמת שלא יקרא יש פה ממש ספויילרים רציניים מה הולך לקרות בפרק 20 בעונה ה2 שייקרא "the last day"... http://www.spoilersguide.com/vampire-diaries/season-2-episode-20-the-last-day-guide/ מי שלא מבין כי זה באנגלית אני ינסה להגיד מה שרשום שם בכללי.. דיימון ינסה בכל דרך לשמור על אלנה מפני קלאוס זה יהפוך להיות ממש מוגזם וזה יגרום למתח בינו לבין סטפן בגלל חילוקי הדעות שלהם אייך לשמור עלייה למי שהתגעגעה לטיילר יכולה לשמוח כי טיילור שב בפרק הזה למיסטיק פוולז אחרי שקיבל שיחות מטרידות בטלפון צר לי לאכזב את מעירצות דלנה למינהן כי כתוב בכתבה שספן ואלנה יבלו ערב רומנטי בייחד אז אני לא רואה ממש באופק אייך היא ודיימון יהיו ביחד.. אולי רק בעונה ה3 נראה אותם ביחד .. בכתבה יש גם תמונות מהפרק.. תהנו..

../images/Emo60.gif../images/Emo10.gif../images/Emo58.gif

חדשות רעות לגבי דלנה..הייתי בטוחה שיהיה בינהם משהו! תודה על העידכון

Shiri from the block

Active member
ת'כלס... הגיוני שלא../images/Emo58.gif כי אם היא באמת אוהבת את סטפן (והיא באמת אוהבת את סטפן לצערנו) אין לה מה לחפש אצל דיימון.. אבל מבאס! מקווה שסטפן יאכזב אותה בצורה כלשהי או אחרת והיא תפנה לדיימון../images/Emo11.gif

lady blah blah

New member
מבאס. ../images/Emo4.gif ../images/Emo58.gif

אני מתחילה לחשוב שלא יקרה משהו בין אלנה לדיימון אף פעם. אוווף, שיקרה ביניהם משהו כבר שסטפן יתאהב במישהי אחרת או משהו לא יודעת

TwilightFan

New member
וואו אני מה זה מקווה.. ../images/Emo58.gif

היוצר אמר כבר הרבה פעמים שהסיפור בין דיימון ואלנה יימשך הרבה זמן, ושהם לא יהיו יחד בקרוב. אני מקווה שזה אומר שהם יהיו יחד בהמשך הרחוק לפחות! בשביל זה אני מוכנה לחכות עד העונה השלישית. [טוב, ובלי קשר גם לא נראה לי שיש סיכוי לזה עוד בעונה הזאת, נשארו סה"כ 4 פרקים.. הלוואי ויהיה משהו בפינאלה]

Ayelet 363

New member
אני דווקא חושבת ההיפך ../images/Emo58.gif

אני מבואסת כי אני בטוחה שדלנה יהיו ביחד, אבל רוצה אותה עם סטפן... אני מרגישה שזה הכיוון שהכותבים שואפים אליו, ורק רוצים עוד מתח בכיוון שלהם. אולי הם חושבים שאם יקרה משהו רציני ביניהם העונה זה יתבזבז לאחר כך (בתקווה לעוד עונות).

noam239

New member
+תקציר לפרק 19 מי שרוצה..../images/Emo58.gif

הפרק יקרא "klaus".. Stefan ( Paul Wesley) and Damon ( Ian Somerhalder) are furious when they discover that Elena ( Nina Dobrev ) has defied them both to make a new ally and take control of the plan to out-maneuver Klaus (Morgan). Disagreement over how to protect Elena leads to growing tension between the Salvatore brothers. Meanwhile, Stefan has his hands full trying to keep a confused and frightened Jenna (Sara Canning) safe. Flashbacks to 1491 reveal Katherine’s ( Nina Dobrev ) introduction to Elijah (Daniel Gillies) and Klaus, along with the origin of the moonstone curse. Elena learns shocking new information about Klaus’ motives. Matt Davis also stars. Joshua Butler directed the episode written by Kevin Williamson & Julie Plec (#219). אני מתרגמת מה שאני מבינה בכללי למי שלא מבין.. שוב מזכירים פה שהמתח בין סטפן ודיימון גובר עוד מהפרק הזה על אייך לשמור על אלנה מפני קלאוס. סטפן שומר על ג'נה המפוחדת ומהבולבלת (אולי הם מספרים לה את האמת סוף סוף) מראים פלשבק של קתרין על ההיכרות שלה עם קלאוס המקורי ואלייג'ה ועל כל הקללה של האבן ירח. אלנה לומדת עוד על הצעדים המפתיעים של קלאוס. מי שרוצה יש גם תמונות מהפרק באתר הרישמי של cw איפה שהסדרה משודרת בארה"ב.. תהנו!

למעלה