ספולייר(הסימן לא עובד לי אז כתבתי.)

ספולייר(הסימן לא עובד לי אז כתבתי.)

אז ככה.. יש לי מלא דברים לאגיד לכל הסקרנים שנכנסו לפה!!! 1.מחר קמיל עפה 2.יואנה תנצח 3.השלישיה שישארו יהיו שנדי מרסדס ויואנה וכמו שאמרתי יואנה תנצח.. אם בלך הוחכות כחו אתר אמריקאי.. וכמו שיודעים באמריקה העונה הזאת הסתיימה ממזמן אז כחו כתוב הכל ויש הרבה סירטונים של הסיום ותמונות של יואנה בניצחון... האתר:http://www.upn.com/shows/top_model/

אל תפתחו הודעה חדשה כדי להשוויץ

בספויילר, כשמישהו שואל.. תגידו.. וספויילר עוכשיו ככה *ספוילר* *=| ככה -

oren456

New member
מנצל"ש

מישהו או מישהי רואים פה את הסדרה עדן לנצח.

כן אני גם רואה את התוכנית המטריפה

הזאת וחולה על שונה וניבין המלכות ...ואוהבת את וואלאס למרות שהוא זבל כלב כלב כלב!!!! ושונאת את מאט עם השיניים של קרפדה... זה מעצבן כולם שונאים את שונה & וואלאס אבל אני חושבת שהם באו לנצח והנה הם ניצחו! אבל בוא/י נדבר פה על הטופ מודל הבאה...

oren456

New member
קודם כל אני בן ולא בת.

ואני לא סובל את וואלאס הוא חתיכת אגואיסט אני לא מבין איך שוה בחרה אותו. והכי נקרעתי שניבין אמרה למאט תסתום את הפה אבל אני יודעת שקשה לך בגלל השיניים חחחחחחחחחחחחחחחחחח

אהה אוקיי...אז

ניבן & שונה המלכות אני כל כך אוהבת אותן למרות שלשתיהן טוב נו רק לשונה היו רגעים מגעילים קצת אבל בכל זאת זה משחק..!!!! וואלאס הוא באמת חרא ואגואסיט אתה צודק... והכי מצחיק שניבין קיללה את מאט וחצי שעה כזה טווווווווווווווווווווו אבל איזה באסה שנגמר כזה דיכאון!

CrazyInLove

New member
גם אני ראיתי עדן

ואני ממש אהבתי את אדם...פשוט מלך... אהבתי גם את שונה וברוק...וגם קצת את קאסי וקלאודיה... מאט ממש גועל נפש בעעעע וואלס פשוט נחש...הוא מניפולטיבי ברמות שקשה לדמיין פוליטיקאי מלידה כמו שאומרים...

oren456

New member
באמת חרא שזה נגמר ../images/Emo7.gif

עכשיו מי יראה לי את הפרקים של 24 מהתחלה?

גם אני ראיתי עדן וגם אני בפורום

והכי אהבתי את אדם וקאסי ואת מאט פשוט... אין לי מילים להסביר עד כמה הוא חרא ואני חושבת שאדם וברוק היו יותר צריכים לנצח משונה ווואלס אבל אנשים אנחנו בפורום של טופ מודל נדבר על זה בפורום של עדן

MaYuShKuSh

New member
גם אני רואה אבל.. כנסוווו

יש כאן פורום עדן לנצח וזה נראה לי לא במקום לפתוח פה דיון על זה... אז יאללה תמשיכו תשיחה שם

למעלה