ספון כמו שלעולם לא חשבתם שתראו אותו...
E effigy New member 31/8/02 #2 ועוד אחת על אותו עיקרון אבל יש פואנטה.. אם יש לכם תמונות דומות של גיבורים כמו שלעולם לא ראיתם אותם .. כאן זה מקון
ועוד אחת על אותו עיקרון אבל יש פואנטה.. אם יש לכם תמונות דומות של גיבורים כמו שלעולם לא ראיתם אותם .. כאן זה מקון
A apathic New member 31/8/02 #3 יש הרבה תמונות כאלה אבל הנה שתיים שאני אוהב במיוחד.. זאת אומרת הנה אחת ואחר-כך אני הוסיף עוד..
A apathic New member 1/9/02 #6 ברור אלא מי? זאת אחת הכריכות לספון מספר 100 יש גם של מייק מיגנולה ופרנק מילר..
E effigy New member 1/9/02 #7 אני מדבר על ציורים של גיבורים כמו שהם לא אמורים להראות כמו למשל יש ציור של קפטן אמריקה עם שני חורים במגן שלו
אני מדבר על ציורים של גיבורים כמו שהם לא אמורים להראות כמו למשל יש ציור של קפטן אמריקה עם שני חורים במגן שלו
W Witch of the west New member 1/9/02 #8 אלקס רוס...../images/Emo6.gif לרגע אני כזה: "אקסל רוס? מה הקשר אליו עכשיו?!" אי אני דפוקה...
W Witch of the west New member 1/9/02 #13 קשר???? ואני בת. ואני יודעת שזה רוז, אבל בעברית אפשר לכתוב את זה גם רוס. ועצם היותי צעירה לא אומר שאני לא מבינה כלום במוסיקה ישנה. לא אני לא אוהבת את המוסיקה שאקסל ידינו מייצר, אבל זה כבר עיניין של טעם, לא של גיל.
קשר???? ואני בת. ואני יודעת שזה רוז, אבל בעברית אפשר לכתוב את זה גם רוס. ועצם היותי צעירה לא אומר שאני לא מבינה כלום במוסיקה ישנה. לא אני לא אוהבת את המוסיקה שאקסל ידינו מייצר, אבל זה כבר עיניין של טעם, לא של גיל.
O odiman11 New member 1/9/02 #15 ועכשיו משהו שקשור לשורש ההודאה האם הציור הזה של ספון עם כנפיים זה איך שהוא יראה עם הוא היה חייל של "הצד השני" ועם לא איך הוא היה ניראה עם הוא היה נבחר על ידי "הצד השני"
ועכשיו משהו שקשור לשורש ההודאה האם הציור הזה של ספון עם כנפיים זה איך שהוא יראה עם הוא היה חייל של "הצד השני" ועם לא איך הוא היה ניראה עם הוא היה נבחר על ידי "הצד השני"
ו ויאגרה New member 2/9/02 #18 לא יתכן שזה כתוב איך שאתה אומר, אבל אומרים את "רוז" (לכן הלהקה שלו היא "גאנז אנד רוזס", ניראה לי).
R row New member 2/9/02 #20 הרמה של הפורום מתדרדרת תפסיקו להתווכח על שטויות כאלו!!!!!!!!1 ואומרים רוז למי שלא יודע
ע עופר ברנשטיין New member 1/9/02 #16 אז הכוונה למשהו כזה? גם כן קשור (תרתי משמע) לספון אבל רק במקרה. אנג´לה, במיני סידרה עם אריה. ציור של ג´י אנאקלטו.
אז הכוונה למשהו כזה? גם כן קשור (תרתי משמע) לספון אבל רק במקרה. אנג´לה, במיני סידרה עם אריה. ציור של ג´י אנאקלטו.
T tomgavish New member 1/9/02 #17 מכיר את רוב התמונות ויש לי את החובר ת שתולים אותו....הוא בכלל לא נתלה והלך והרג את הקו קלאקס קלאן שתלו אותו
מכיר את רוב התמונות ויש לי את החובר ת שתולים אותו....הוא בכלל לא נתלה והלך והרג את הקו קלאקס קלאן שתלו אותו