ספוני, זה בשבילך

ספוני, זה בשבילך../images/Emo24.gif

סוף הלילה ביצוע: איה כורם מילים ולחן: איה כורם תגידי מי קנה לך את הספר החדש? ומי זה מצלצל עכשיו, כי זה כבר מאוחר ממש, מי מצחיק אותך מספיק בשביל הצחוק המתגלגל? אתה רוצה מאוד לדעת, אבל לא שואל. מי עושה אותך שמח ועל מי אתה חולם, במחשבות האחרונות שלך לפני שתרדם? מי סוגרת את החלון עכשיו בחדר הגדול? אני רוצה מאוד לדעת, אבל לא לשאול. בסוף הלילה. מי מביט בך ורואה - את נאנחת בשנתך, מי נוגע בפניך ועל מה הוא מחייך? אני רציתי שתביני שזה לא באשמתי, מה יחזיר אותך אלי אם תשכחי אותי? בסוף הלילה. מי לקחה אותך ממני ומתי היא מחזירה? היא מורידה את החולצה שלך, זו מישהי זרה? היא תאסוף אותך אליה, מי זאת שהיא לא אני? כנראה שיש אחרי הכל דברים שמשתנים. בסוף הלילה.

אוי , סורי../images/Emo10.gif

אני ממש אוהבת את השיר הזה , זה שיר אופטימי , אין לך מה לבכות
תראי איזה משפט חזק: אני רציתי שתביני שזה לא באשמתי <המשפט הזה גורם לי גם לבכות> ספוני , אנחנו חייבות להיות חזקות ולצאת מזה , צגיע לנו קשר של אהבה , קשר אמיתי כמו שאנחנו רוצות! הם לא שווים את זה , תראי כמה סבל ודמעות הם גורמים לנו!!!

spooni

New member
אל תצטערי ..אני בוכה מכל מילה

בחודש האחרון. והשיר פשוט מזכיר לי המון דברים שהוא עשה ועושה איתי ובשבילי. שבגללם אני כל כך אוהבת אותו.

ורציתי להגיד לך עוד משהו

בקשר ל"לחשוב שהוא מניאק" זה אכן איזהשהו שלב שצריך לעבור- לחשוב שהוא מניאק ורע ולשנוא אותו לכעוס עליו, אבל זה חייב לעבור , כי כעס זה לא מצב טוב להיות בו , כעס זה לא מצב של השלמה וזה המצב שאנחנו שואפים אליו להיות שלמות עם כל מה שהיה לא להתחרט על כלום לא לכעוס על כלום כשזה כבר לא יזיז לנו - אז נדע שזה כבר מאחוריינו וכל נפילה בדרך היא נפילה לטובה נכון שאמרת שאין לי מעצורים.? נכון - אני משחררת את התותחים הכבדים וזה רק כי אני רוצה לשרוף גשרים כי נורא נמאס לי מהמצב שאני נמצאת בו וזה משהו רק ביני לבין עצמי! כתבתי לו את כל זה ואני מרגישה עכשיו קצת יותר טוב , זה כבר אבוד ממילא , אין לי מה להפסיד הוא יודע כבר הכל. זו לא אשמתו. זה לא אשמתו שהוא לא רוצה זו לא אשמתו שאני לא מצליחה לצאת מזה זו בעיה שלי , אני צריכה לצאת מזה לבד ולהתמודד עם זה מה שבטוח שלקשר הבא שלי אני אבוא חזקה ואני ארפא את עצמי ועכשיו אני יודעת מה אני לא מוכנה לקבל בקשר ומה אני צריכה ואיך אני לא רוצה שיתנהגו אליי ומאיזה מצבים אני צריכה פשוט לקום ולברוח!

spooni

New member
אני לא יודעת אם זה לצערי או לא ..

אבל אני רחוקה מלשנוא אותו כי הוא לא ראוי לכך שאשנא אותו. הוא לא נותן לי ולו סיבה אחת לשנוא אותו. ההיפך הוא הנכון ולכן כל כך קשה לי לוותר עליו. הוא אפילו לא בטוח בהחלטה שלו שהוא לא רוצה ויש לו ספקות ..אז בכלל.

spooni

New member
אני מאד שמחה שאני בוכה ..

זה אומר שהשלתי מעלי את כל החסימות
מעדיפה לבכות מאשר להיות קשוחה...כמו שפעם הייתי
את יודעת שעם אוףףףף אחד את גורמת לי לצחוק בחזרה
אני כל כך לא יציבה שבשניות הכל משתנה אצלי

spooni

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אני יודעת ..ואני שונאת שתמיד אומרים לי את זה ... במיוחד הגברים שלא רוצים אותי ואומרים לי שאני אמצא מישהו שיעשה אותי מאושר ... ואני המיוחדת שעדיין ממתינה לו ..לזה שיעשה אותי מאושר! ונמאס לי להמתין כי מגיע לי עכשיו!

spooni

New member
../images/Emo8.gifותגידי ..מה היה הקטע עם ..

הפורץ לתודעה אתמול ? את והוא זה אותו הדבר ? או שנדמה לי ?

לא, ממש לא

חשבתי לרגע שאת מתכוונת למישהו אחר מאיזה פורום שאני כותבת בו ... ויש לי עוד שיר בשביל , רק אל תבכי לי :

I'll Be There

Artist: The Jackson 5 Song: I'll Be There You and I must make a pact, we must bring salvation back Where there is love, I'll be there I'll reach out my hand to you, I'll have faith in all you do Just call my name and I'll be there I'll be there to comfort you, Build my world of dreams around you, I'm so glad that I found you I'll be there with a love that's strong I'll be your strength, I'll keep holding on Let me fill your heart with joy and laughter Togetherness, well that's all I'm after Whenever you need me, I'll be there I'll be there to protect you, with an unselfish love that respects you Just call my name and I'll be there If you should ever find someone new, I know he'd better be good to you 'Cause if he doesn't, I'll be there Don't you know, baby, yeah yeah I'll be there, I'll be there, just call my name, I'll be there (Just look over your shoulders, honey - oo) I'll be there, I'll be there, whenever you need me, I'll be there Don't you know, baby, yeah yeah I'll be there, I'll be there, just call my name, I'll be there...​

spooni

New member
מה יהיה ?

אני מקווה שאת לא מסוות כאן בשמו של הטייס ?! ואיך את רוצה שאני לא אבכה?!

../images/Emo124.gifספוניייייייייייייייייייייייי

אתה חולם על מקום אחר יבשה מרוחקת שם תמצא שקט עם תרמיל על הגב אתה מתעכב קצת בדלת ויוצא אל הדרך אוי אמסטרדם ווי מאדאם נו מאדאם קסם זר בן אדם בוא אלי בוא הביתה

למעלה