ספונסרשייט מחוץ לקנדה

starmad

New member
ספונסרשייט מחוץ לקנדה

האם מישהוא עבר את התהליך מחוץ לקנדה דרך ישראל? קיבלנו אישור לספונסר דרך ממססוגה ושהתיק נשלך לת"א , ושעכשיו צריך ליצור קשר עם השגרירות הקנדית בת"א, מישהוא יודע מה התהליכים מולם ? תודה

הגירה לקנדה במסלול משפחה - ספונסרשיפ

הספונסר מילא את הטפסים ששייכים להצעת הספונסרשיפ וחתם מצידו על הסכם הספונסרשיפ הסטנדרטי, אם עדיין לא חתמתם על הטפסים, אתם צריכים להגיש את כל הטפסים, הנספחים והמסמכים הנילווים, כפי שהם מופיעים בקישורים שאני מצרף. יש למלא הכל על המחשב באמצעות תוכנת אקרובט בשתי שיטות: או בישיבה אחת, למלא, לעשות הגהה מדוייקת ולהדפיס, או ע"י עבודה במחשב שיש בו אקרובט רייטר שמאפשר לשמור על טופס מלא חלקית. היה כאן בעבר מישהוא שהציע תוכנה חינמית להורדה, אבל משום מה לא מצאתי אותה. עם החבילה המלאה שכוללת את כל הטפסים של בני המשפחה המהגרים, ועם המסמכים התומכים כמו מסמכי השכלה ומסמכים ממשרד הפנים וביטוח לאומי, אתם ניגשים לשגרירות ומגישים. אחרי מספר ימים או שבועות בודדים תקבלו מכתב תשובה שבו ייכתב שתיקכם אושר ויצורף אליו, או בעתיד הפנייה ללכת לרופא. כשתגישו בשגרירות תשאלו אם אפשר להזמין תעודת יושר מייד או שצריך לחכות למכתב. עברו היטב על צ'ק ליסט תל אביב. בהצלחה.

starmad

New member
כבר הגשנו את כל הניירות פלוס בדיקות

רפואיות וקיבלנו תשובה שהתיק אושר במיססוגה וקיבלנו מספר תיק,כתבו לנו שהתיק נשלח לת"א להמשך תהליך. השאלה היא מה התהליך מול השגרירות הקנדית בת"א. המון תודה

בקישור ששלחתי יש כתובת אי מייל של ההגירה

בתל אביב, שלח להם אי מייל באנגלית טובה, שבשורת הנושא יופיע מספר התיק. אם מלאתם את כל הטפסים של המבקש, כולל הנספחים כולם לפי צ'ק ליסט צל אביב שבקישור אישור משטרה, אני מניח שתקבל אי מייל מהשגרירות שמודיע לך שהטיפול בתיק הסתיים, או יסתיים תוך זמן מסויים, או: נא לשלם אגרה ככה וככה, ולהוסיף פרטים לגבי גובה וצבע עיניים, ולהפקיד את הדרכונים. יש לבצע לנדינג של כל בני המשפחה תוך פחות מ שנה מיום בדיקת הרופא. האם אתם מגיעים לאיזור טורונטו? שיהיה בהצלחה ובמזל טוב.

starmad

New member
תודה רבה ,אני מגיעה למונטריאול

למה מאיפה אתה?

חשבתי שזה ברור מהניק...GTA

מטרופולין טורונטו, ולייתר דיוק ריצ'מונד היל 15 דקות נסיעה מצפון לטורונטו ו 4 דקות מצפון למתנ"ס היהודי הגדול בעולם ההולך ונבנה על רחובות וולדריק ובאת'רסט........

למעלה