ספונסרשיפ בן זוג

פאדאמס

New member
ספונסרשיפ בן זוג

חברתי מזה 8 חודשים ואנוכי החלטנו להתחתן בקנדה. חברתי קנדית ואני סטודנט. בגלל שהויזה שלי פגה בקרוב אנחנו מעוניינים למהר ולהתחתן בעירייה מבלי לתכנן חתונה גדולה. בינתיים. החשש שלנו הוא שייזמנו לראיון בגלל חשד לקשר פיקטיבי. שמעתי הרבה סיפורים, אך בעיקר מארה"ב. איך זה בקנדה? נצטרך להביא תמונות כדי לשכנע שיש קשר אמיתי או שמעניין את השלטונות רק ספונסרשיפ? תודה ויום טוב לכולם

amirshuval

New member
התכנית שלך

היא מתכון בדוק לצרות.קשר של 8 חודשים,חתונה לפני שהויזה נגמרת....ותן לי לנחש,אתם תגישו ספונסרשיפ שבועיים אחרי הנישואין שייערכו בבנין העירייה.תצטרך להביא תמונות,אבל מה שהכי חשוב זה להוכיח לקצין ההגירה שהקשר לא למטרת הגירה והכיוון שלך כרגע לא טוב.יהיו לך תמונות של החופה עם קרובי משפחה מהארץ בRECEPTION? תוכל להראות שסגרתם מקום לחתונה "האמיתית " עם כל המוזמנים שלכם?יש לכם חשבונות בנק משותפים,נכסים משותפים?לפני הנתונים שמסרת אתם תגיעו לראיון,ואני לא משוכנע שתעברו אותו בהצלחה כי יש יותר מדי שאלות לגבי הטיימינג שלכם שתתקשו להסביר.

פאדאמס

New member
תודה

אנחנו מכירים הרבה יותר מ- 8 חודשים. התכתבות באינטרנט וכ"ו. אז כדי לשכנע בראיון את הפקיד כדאי לנו לארגן חתונה רגילה בהקדם ולהאריך את השהייה שלי?

amirshuval

New member
קשה לי מאוד

להתייחס מבלי לדעת בדיוק מה תוכל להכניס לתוך הבקשה מבחינת הוכחות.אם תשכנע את קצין ההגירה אז לא יהיה ראיון-ראיונות בספונסרשיפ בני זוג זה כשלא מאמינים ולפי הכללים ותקדימים משפטיים מחלקת ההגירה מחויבת להתעמק בעניין ולתת למבקש צ'אנס הוגן להסיר את ספקות קצין ההגירה.אם אתה בקנדה תשתמש בעזרה מקצועית-תכין את הכל לבד ולפני ההגשה תקבע שיחת ייעוץ או שמישהו יטפל לך בכל העניין מההתחלה ועד הסוף.לא ממליץ לדחוף את מערכת היחסים רק בשביל לפתור בעיות הגירה.אם זה קשר רציני זה יהיה טפשי ומיותר לחטוף סירוב בגלל הגשה לא טובה של הבקשה.

למעלה