ספונסרשיפ מתוך קנדה - אלברטה
:

Angel45

New member
ספונסרשיפ מתוך קנדה - אלברטה ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo46.gif:

לכל מי שמתכוון להגיש בקשה לספונסרשיפ מתוך קנדה וגר באלברטה להלן אינפורמציה עדכנית הגשנו את הבקשה בפברואר 2007 ב - VEGREVILLE באוגוסט 2007 קיבלנו מכתב שהתיק נשלח לקלגארי(?!) היום - 25 לספטמבר קיבלתי מכתב שאומר........ שרק במאי 2009 הם מתחילים לטפל בתיקים שהתקבלו בספטמבר 2007 ב CALL CENTER אמרו לנו שברגע שהתיק עבר מVEGREVILLE לקלגארי התיק בעצם בסוף התור כאילו הגשנו את התיק בספטמבר 07 חלמאות לשמה !!!!!!!

Angel45

New member
כלומר.........

שרק אחרי שנתיים ו 3 חודשים הם מואילים בטובם להתחיל לטפל בתיק ורק אלהים יודע כמה זמן לוקח להם לטפל בתיק וכשהם יטפלו בתיק זה יהיה 3 שנים שאני כאן כי הגעתי בספטמבר 06 וזה אומר שלא אראה את ההורים והנכדים כמעט 4 שנים אם לא יותר שאלנו ב CALL CENTER מה קורה אם יש מקרה חירום (יש לי אמא מאוד חולה) אמרו שאין בעיה לצאת מכאן והם כמובן לא מבטיחים שקצין ההגירה בשדה התעופה יתן לי שוב להכנס גם אם יש בידי את כל ההוכחות הדרושות אני כבר לא מדברת על כך שאין מצב לצאת לעבודה....ולא מדברת על מסחטת הכסף של 75$ כל 6 חודשים לחידוש הויזה

היית צריכה להגיש בבאפלו....

משמעותית הרבה יותר קצר....משהו כמו 6 חודשים ויש PR.

flafson

New member
הבעיה שלך פה היא אחרת

נכון שספונסרשיפ אמור להיות משהו מהיר יחסית של חצי שנה שנה ולא יותר אבל המקרה שלך הוא שונה, לפני כמה חודשים אני זוכר ראיתי פה שרשור לגבי איזה אגודה למען ספונסרשיפ להורים, מסתבר שבקנדה יש בעיה מאוד גדולה של טיפול במקרים של ספונסרשיפ להורים. אני חושב קראתי משנת 2000 עד 2005 בערך לא נגעו בכלל בתיקים האלה ונוצר עומס ענקי ככה שכל מי שמנסה לעשות ספונסרשיפ להורים שלו כדי שיבואו לקנדה הולך לחכות שלוש ארבע שנים במקרה הטוב. כאשר מדובר בספונסרשיפ לבן זוג אכן ההמתנה יחסית היא מאוד קצרה כמו שכתבו פה.

Angel45

New member
ב 24 לאוגוסט התקשרה

גברת מהאימיגריישן בVEGREVILLE ואמרה בפירוש שמה שחסר להם בכדי לסיים את התיק זה תעודת נישואין של אלברטה כי מה שהיגשנו היתה תעודת הנישואין שקיבלנו מהמריג' קומישנר,אותה גברת לא אמרה שהתיק מועבר לקלגרי... לאחר כשבועיים קיבלנו מכתב שהתיק הועבר לקלגרי... הטימטום הרב בכל העניין הוא שאחרי יותר מחצי שנה של המתנה אנחנו עכשיו בסוף התור כאילו הגשנו את התיק בספטמבר07 בו בזמן שהתיק התקבל היכן שהתקבל בפברואר 07 כל בר דעת יבין שלהמתין בתוך קנדה 27 חודשים להתחלה של טיפול זה מפורך...וכל בר דעת יבין שתהיות בתור כמעט 7 חודשים ולהיות מועבר לסוף התור באופן שרירותי זה גם מפורך.

למעלה