ספונסרשיפ

milagros2

New member
ספונסרשיפ

שלום לכל חברי הפורום רצתי לשאול כיצד הולך תהליך הספונסרשיפ ואלה הפרטים: אימי מתגוררת נכון להרגע באדמנטון שבאלברטה, היא ובעלה עברו לשם כשבעלה הוא המוביל וקיבל עבודה מהארץ הם גרים שם למעלה מחצי שנה וכבר הגישו בקשה ל PR ואמורים לקבל תשובה בקרוב (לפחות לפי הבנתי) ברגע שהם יקבלו את הPR הם רוצים לעשות עלי ספונסרשיפ ( אני גרה בר"ג בארץ) שאלותי הם כאלה, מהו הוא התהליך של הסונסרשיפ וכמה זמן זה לוקח (בערך), בנוסף אם אני רוצה שבן זוגי יהגר גם כן האם יש אפשרות לעשות ספוסרשיפ על שנינו או שצריך לעשות רק עלי (אנחנו לא נשואים )ואז להתחתן? כל מידע יעזור כיוון שלא מצאתי עדיין הסבר ברור בנושא תודה מראש לכל העונים ויום מקסים

EB2

New member
עד גיל 22 הורה יכול לעשות ספונסרשייפ

את עברת את הגיל הזה לכן הוריך לא יוכלו לעזור לך. קראי את הקטע הזה. Who is a dependent child? Dependent children may be your own children or those of the person you are sponsoring. According to Citizenship and Immigration Canada, they must be under the age of 22 and not a spouse or common-law partner; or, have depended substantially on the financial support of a parent and have been continuously enrolled and in attendance as full-time students in a post secondary institution accredited by the relevant government authority since before the age of 22 (or since becoming a spouse or a common-law partner, if they married or entered into a common-law relationship before the age of 22) (this is very important. In this case, they must have began his studies before they turned 22 and must currently be studying, and must also be financially dependent on the parents. There can be no gaps in studies during this time (i.e. worked for a year); or, have depended substantially on the financial support of a parents since before the age of 22 and unable to provide for themselves due to a medical condition. Children included in the application must meet the definition of “dependent children” both on the day the Case Processing Centre (CPC) in Mississauga, Ontario, receives a complete application and, without taking into account whether they have attained 22 years of age, on the day a visa is issued to them.

milagros2

New member
הסבר בבקשה

אתה מוכן להסביר את ההיגיון מאחורי זה כיוון שאני מבינה שהיא יכולה להיות ספונסרית של אמא שלה או אח שלה שהם מזמן עברו את גיל 22 אני כיום בת 22, אם היא רוצה להביא אותי לקנדה היא לא יכולה? רק בגלל שאני בת 22? אשמח לכל חידוד בנושא

הגירת משפחה היא הגירה על בסיס הומניטרי

לפי ההגיון הקנדי, אפשר לעשות ספונסרשיפ רק להורים, לילדים קטינים, ולבני זוג כי זה עניין הומניטרי. ילד שבחר לא להגיע לקנדה לפני גיל 22, שיתכבד ויהגר במסלול הכלכלי, ואם הוא לא מסוגל שלא יבוא...זה הגיון עקום, אבל הוא נועד למנוע מצב שבו פרזיטים מקצועיים מבוגרים יתעלקו כלכלית על ההורים ואחר כך על מערכת הסעד הקנדית. הם רוצים לארות 67 נקודות כדי לוודא כושר השתכרות של הבגיר. הרי לא מסובך לקבל AEO והם מניחים שמי שיש לו הורים כאן, יכול לארגן כזה בזכות ה"קשרים". אין קשרים? שיממנו לך ההורים לימודים בקנדה כסטודנטית, ובסיום הלימודים קל מאד למצוע עבודה ולקבל PR כעובד מנוסה. אין כסף? (הלימודים כאן מאד יקרים ל"זרים") למדי בארץ מקצוע מרשימת המבוקשים, ובעזרת המקצוע ו ה 5 נקודות שתקבלי בזכות ההורים, תוכלי להגר גם אם יהיה לך רק שנה אחת ניסיון. אם את "תלויה" בהורים כי התחלת ללמוד באוניברסיטה לפני גיל 22 ואת עדיין סטודנטית, והם ממנים את שכר הלימוד והמחייה שלך, את עדיין זכאית להגר כתלויה, בניגוד לקישור שהביאה הגולשת שמעלי. Dependent children A son or daughter is dependent when the child: is under the age of 22 and does not have a spouse or common-law partner is a full-time student and is substantially dependent on a parent for financial support since before the age of 22, or since becoming a spouse or common-law partner (if this happened before age 22) or is financially dependent on a parent since before the age of 22 because of a disability.

EB2

New member
ל-milagros2

בהרבה מקרים בחיים אין הגיון והחוקים הללו שממשלת קנדה החליטה עליהם לא הגיונים לחלוטין אבל מאחר ואת נקראת כבר בוגרת מעל לגיל 22 את לא קטינה אלא יחידה בפני עצמה בעיניהם. מה גם שאת מביאה את חברך שהוא לא בן של הוריך ולכן נוצרת כאן משפחה חדשה לחלוטין. בקשר ללימודים עליך להתחיל לפני גיל 22 מאחר ואת עברת גיל זה לא נראה לי שתוכלי להיות בקטגוריה זו. נכון שזה מרגיז אבל אלא הם החוקים ואין שום דרך לעקוף את זה.

amirshuval

New member
העיקרון בבקשות ספונסרשיפ

הוא שהקנדים לא סופרים את יכולת ההשתלבות הכלכלית של המהגר.ההגירה היא על בסיס הקשר המשפחתי בלבד ולכן אי אפשר לפתוח את העניין לאחים ואחיות ולילדים מבוגרים מ22.הכללת קרובי המשפחה הנ"ל תהפוך מיליוני אנשים בהודו,סין,הפיליפינים לזכאי הגירה על בסיס איחוד משפחות,ואת זה המחוקק הקנדי לא יאפשר.לא בשביל להקשות על ישראלית אחת שסביר להניח תעבוד ותתרום לקנדה לא משנה באיזה אופן יכניסו אותה למדינה.

milagros2

New member
זאת אומרת שאם אני

רוצה להגר לקנדה אני צריכה להגיש בקשה ולחכות, האם יש דרך יותר מהירה בשבילי להגיע לקנדה? כיוון שהבנתי מפה שזמן ההמתנה ארוך ואם אין אז מאיפה אני מתחילה? (קצת אבודה בכל זה) המון תודה לעונים

אם אין לך מקצוע ו 13 שנות לימוד

יש לך בעיה כניראה בפתיחת תיק הגירה, לכי ללמוד משהוא שיש בו סיכוי למצוא עבודה בקנדה, ותתארגני על הצעת עבודה ממעסיק קנדי. בספטמבר תתפרסם רשימה של מקצועות מועדפים להגירה. אפשרות נוספת ואפילו טובה יותר אם יש לך איך לממן שכר לימוד, היא לבוא ללמוד בקנדה, ואחר כך להישאר.

למעלה