ספוק!!

ספוק!!

אני מציע שנתחיל עם ספוק! למה ספוק? ספוק התחיל את המסורת של דמויות אגדתיות הוא היה הרבה יותר מקירק בקטע הזה למישהו יש התנגדות?

^hunter^

New member
לי יש!!!

למה שלא נתחיל עם כריסטופר פייק ?? הקפטן הראשון של האנטרפרייז (מענין אם אתם יודעים את זה! הרוב חושבים שקירק היה הראשון). לפחות עד שהוציאו את הסדרה החדשה שעיוותה את תפיסת הזמן שוב. ומה עם זפרם קוקרן ? למה שלא נדבר על המצאת מנועי העל חלל והטכנולוגיה בסטאר טרק. מישהו ? תגובה ?

יוסי®

New member
אממ...... מה עם ה...

Q ? סתם.....
.... ספוק דווקא נשמע לי הכי טוב להמשיך איתו

strahd

New member
אולי יותר מוקדם?

נביא את הקפטין הראשון-ראשון של האנטרפרייז, רוברט אפריל, 50 נקודות למי שמוצא היסטוריה עליו או תמונה שלו. כמובן שהוא הקפטין אחרי ארצ´ר.

^hunter^

New member
סליחה שההודעה נרשמה פעמיים

תפוז עושה צרות בכל אופן צדקת.. היה רוברט אפריל, אבל ... הוא לא היה קיים באמת. הוא רק היה "ברשומות" מה שנקרא, ככה שלא נראה לי שתמצא תמונה שלו.

strahd

New member
זה כל העניין...

נראה לך שאני מחלק נקודות ככה בחינם, 50 נקודות זה המון!!! צריך לדעתי לעשות מעין כרונולוגיה של קפטינים לרגל שבוע הקפטינים, של כל האנטרפירייזים שאי פעם היו וקפטינים ידועים אחרים. כל מי שמסכים, אחרי!!

^hunter^

New member
אני מסכים... אבל

אם אתה חושב שתמצא את הקפטנים של כל האנטרפריזים של אי פעם אז תתחיל לחלום.. היו לפחות 30 ספינות עם השם הזה בהיסטוריה של האנושות. כרגע אני לא מוצא את הלינק לאתר של כל הספינות שנקראו בשם הזה אי פעם, אבל תחפש אותו בעמודים הראשונים של הפורום, ובתקווה שהמנהל (אם הוא שומע!) יכניס אותו לקישורי הפורום.

G.O.D

New member
המנהל שומע כל מילה...

קישורי הפורום יעודכנו, כמו גם המאמרים והגלריות. פשוט כרגע יש לי קצת בעיות עם החיבור לאינטרנט, עימכם הסליחה, לכן הניהול כרגע יהיה שוטף בלבד. G.O.D

sysiphus

New member
אכן רוברט אפריל

היה הקפטן הראשון של האנטרפרייז המקורית, וביצע משימת 5 שנים אחת. לאחר מכן קפטן כריסטור פייק ביצע שתי משימות 5 שנים נוספות. לאחריו ביצע קפטן ג´יימס ט. קירק שתי משימות 5 שנים נוספות. המקום היחיד שרוברט אפריל מופיע בו, מעבר לספרי קאנון של מס"ב, הוא מחוץ לקאנון, בסדרה המצוירת, בה הוא מופיע יחד עם אשתו כ"כוכב אורח"...

strahd

New member
פייקי

כריסטופר פייק הופיע בשני פרקים. הוא הופיע בפיילוט אשר נקרא "הכלוב", עם ספוק שהפגין שם רגשות. וגם בסדרה המקורית הוא הופיע אבל הפעם בפלאשבקים בפרק הכפול, "גן החיות", שבו הוא מופיע גם כיצור מעוות בכיסא גלגלים נוראי שדומה לסאונה שבדית, אבל משחק אותו מישהו אחר.

למעלה