ספורט וילדים

gils33

New member
ספורט וילדים

באילו פעילויות ספורטיביות אתם עוסקים עם הילדים? אופניים ביחד? כדורגל? כדורסל? משחק? שחייה? לצערי אני לא עוסק בהרבה כאלו בגלל אי אלו סיפורים, ספרו קצת חוויות מהפעילות הזו עם הילדים...

elotan

Member
סיפור מעניין

פעם שכחתי את השעון באולם איפה שאני משחק כדורעף. יום למחרת שאלתי את הגדולה אם היא רוצה לבוא איתי לטיול לקחת את השעון בחזרה. במקרה באולם היה באותו הזמן אימון של אחת מקבוצות הבנות. הילדה התלהבה ונשארה. מאז אנחנו פעם בשבוע-שבועיים הולכים רק אני והיא לראות משחק. זה נכון שהיא עדיין לא ממש מתעניינת ומבינה ויותר מתלהבת מלרוץ ולהשתולל באולם אבל זאת התחלה. עכשיו חידה: על מה אני מודה לאלוהים שלוש פעמים כל בוקר?

gils33

New member
תן לנו רמז

האם תפילות אמיתיות? האם חידה מתוחכמת?

elotan

Member
התשובה בפנים (כי אני רואה אין היענות):

אני מודה לאלוהים שלוש פעמים כל בוקר שלא היה באולם אימון בלט או משהוא כזה, כי אם הבת שלי היתה מתלהבת מזה במקום מכדורעף..............

משתוללים יחד...

הילדים עדיין לא בגיל של לשחק אתם כדורסל/כדורגל. חוץ מזה כבר שבת שלישית רצוף שמוקדם בבוקר, משאיר את האמא עם הקטנצי'ק הישן, לוקח עגלה עם הגדולה ויוצא לצעדה מהירה של כשלושת רבעי שעה.(בערך 5 ק"מ)

AlonPe

New member
לוקים בחסר ../images/Emo4.gif

משתדלים שכל שנה יהיה לפחות חוג ספורט אחד. אחרי שנתיים מאוד מוצלחות, הגדול פתאומי החליט לנטוש את חוג טניס, ולא עזר שומדבר! אז התחליף יהיה כבר בשנה הבאה. וחוצמיזה, משתדלים לעשות הליכות - יש לנו מסלול של כ-3 ק"מ, שלוקח לנו כ-שעה, בתקווה לאט, לאט להרחיב. למרות הקיטורים שלהם, הם דווקא נהנים - חוץ מה-"ספורט", זה "זמן איכות" שלי איתם (הבנים - בלי הקטנה) שמפטפטים, ומשחקים כל מני משחקים.

למעלה