ספורט וקריירה

A l i c e11

New member
ספורט וקריירה

לכל אלה שהתגעגעו אלי, חזרתי מחופשה קצרה שלקחתי מהפורום כדי לקבל נקודת מבט חדשה על כל הדברים שנאמרו כאן. ועכשיו לנושא: דיאטה היא דבר כאוב ביותר, שאני בעבודה אין לי זמן לאכול כמו שצריך (אני עובדת חצי משרה ולכן אני מנסה להספיק כמה שיותר בזמן המוקצב לי) לכן שאני מגיעה הביתה ומכינה אוכל לילדים זו חגיגה בשבילי. אבל התוצאות, נו טוב איך שהבת שלי אומרת, חבל"ז. אבל דיאטה בלי ספורט לא הולכת כל כך. אז מתי מספיקים לעשות ספורט ואיזה סוג של ספורט ? השאלה מיודעת גם לגברים, כי גם להם יש בעיות לא קטנות של פיגורה אם מותר לי להעיר למרות שהם מנסים לטמון את ראשם באדמה ולהתעלם.

shandy

New member
ספורט

אני אוהבת מאד ללכת בפרק שמה עלי את הווקמן, מתנתקת מכל העולם, ומקדישה שעת איכות לי בלבד ספורט אחר שאוהבת הוא עבודה עם מכונות ומשקלות בחדר כושר אוהבת להרגיש את המאמץ ואת עבודת השרירים בעבר עשיתי גם בוקסינג, וספורט זה הוא ממש חויה ,אם נעשה באמצעות מדריך נכון בבוקסינג ובספינינג, מרגישים את הקלוריות זועקות הצילו לפני שהם נשרפות אז אליס, את צריכה להחליט אם את רוצה ספורט מסיבי , או עדין יותר אם את רוצה לעבוד על שרירים, או לשרוף קלוריות אם את רוצה לעבוד על פעילות לב ריאה או דברים אחרים והכי הכי חשוב , כיוון שאיני יודעת מה גילך, להתיעץ עם הרופא האם את מוגבלת לגבי ספורט מסוים

geni1

New member
לי אין סדר יום קבוע

אז אני שמה לי תרמוס עם מרק לייט ושותה מידי פעם. זה חם ומשביע,ואת יכולה ללגום כשבא לך במקום קפה. לגבי ספורט , הליכה עם חברה בערב יכולה להיות טובה.

siv30

New member
אני בדיאטה תמידית ../images/Emo178.gif

דיאטה היא מאבק מתמשך חסר פשרות. זו דרך חיים לבעלי כוח רצון. ספורט הוא דבר אחר, לי יש מדליית זהב שזכיתי בה בגלל ניצחוני באולימפידה למקלידנים בלתי נלאים
חוץ מזה אני עוסקת לפחות פעם ביום בשעת זחילה ...

jil6

New member
פעמים בשבוע מכון כושר, שעה וחצי

כל פעם, בשעות המאוחרות של הערב ( שמונה - תשע בערב). שומרת על תזונה נכונה באדיקות. פעם בשבוע הליכה 40- 50 דקות, ביום שישי לפנות ערב.

boon2

New member
דיוקנה של קרייריסטית כמתעמלת צעירה

אינני מתיימר להיות מומחה בשטח, אני יכול לדבר רק מתוך נסיון מסויים של שילוב של תזונה מאוזנת ופעילות גופנית. לגבי תזונה נכונה, או מה שאנחנו קוראים דיאטה, תמיד רצוי לשוחח עם תזונאי/ת לפני כניסה להרפתקאה כזו (נראה לי שכל קופות החולים כוללות שרות זה), ולו כדי לשמוע ממשהו/י זר הערכה של הצורך האמיתי במשטר אכילה. נשים (וגם גברים) רבות מתענות רק בגלל התדמית העצמית שלהן וחבל, גם נשים מלאות נראות נהדר (זה הכל במוח, אתן יודעות). העקרון של דיאטה, לדעתי הוא לא להמנע ממזון, אלא לאכול כראוי מזון מאוזן ומתאים. בגדול זה החלפת מזון עתיר קלוריות (כמו פחמימות ושומנים) במזון דל קלוריות (ירקות וסוגי פירות). שינוי שווי המשקל לטובת האחרונים (ירקות) יחזיק אתכן(וגם אותנו) שבעות, עם מאזן שומנים סביר בדם ואת מערכת העכול מלאה ופעילה יותר (מה שיעזור לקרייריסטיות שביניכן(וגם לקרייריסטים כמובן), שרצות כל היום עם תוסיק מכווצץ' (LOL) אחרי המשימות, השעון, הילדים). לגבי פעילות גופנית, קודמותי כבר הזכירו כמעט את כל האפשרויות, גם אני הייתי בחוגי התעמלות למניהם וחדרי כושר, לדעתי, היתרון האמיתי שלהם הוא באפשרות לדגמן את תוצאות מסעות הקניות בקניונים וכמובן, איך שכחתי, סיר הבשר הבלתי נמנע (שמעתי שעכשיו קוראים לזה ספינינג), אבל גם זה מוביל, אתן יודעות, לפעילות גופנית בריאה בתנאי שעושים את זה בתדירות המפורטת למטה ובהתמדה. אבל צחוק בצד, מי שלוקחת את זה ברצינות יכולה להוציא מזה הרבה (כולל לוק ובריאות). אני העדפתי ריצה או הליכה מהירה למרחק בינוני בחוץ, זה משמש גם לבריאות הגופנית וגם (אולי אפילו יותר חשוב) לבריאות הנפשית (כמה מהמחשבות, רעיונות, פתרונות הטובים ביותר שהיו לי באו בזמן ריצה). רק כמה טיפים שנראים לי חשובים. בריצה או הליכה מהירה האבזר החשוב ביותר הן הנעלים. לכל מי שהולכת יותר משנים שלושה ק"מ בפעם צריכה להשקיע כמה מאות שקלים בנעלי ריצה טובות מחברה ידועה (ואנא, הלוחמניות נגד לוגו, אל תהרגו אותי) ולהחליף אותן כאשר הן מאבדות את הגמישות ההתחלתית שלהן. זה ישתלם לכן מאוד בשמירה על בריאות הפרקים ברגלים וגם יתן לכן מוטיבציה יותר גדולה להשתמש בהן (אחרי שהוצאתן כלכך הרבה כסף). הליכה נעימה של חצי שעה מורידה בקושי קלוריות של פרוסת לחם אחת. צריך אומנם להתחיל בהדרגה אבל להגיע לפחות לחמישה שישה ק"מ בכל פעם, לפחות שלוש (אבל לא פחות מפעמים) בשבוע של הליכה מאומצת ככל שאתן יכולות. שם המשחק כאן הוא: NO PAIN NO GAIN . רק בהליכה מאומצת או ריצה מכיעים ליתרון הדרוש למערכת לב-ריאה ולהורדת הקלוריות (שלא תהיה לכן אי הבנה, הורדת הקלוריות העקרית נובעת מהמנעות שליחת היד למקרר). הדבר החשוב האחרון שכדאי לזכור זו ההתמדה, כמו בדברים אחרים בחיים, נפילה במתח מקשה על החזרה ולא תורמת לבריאות. אני יכול לתרו

siv30

New member
תודה על ההשקעה והחשיבה

אפשר להכניס למאמרים של הפורום ?

למעלה