ספורט חלופי חזק

• פותח הנושא anv
  • פורסם בתאריך

anv

New member
ספורט חלופי חזק

מאדיבות בן דוד שלי קיבלתי את הלינק המצ"ב זה דמוי סנובורד לכביש - אם יש לכם חיבור מהיר מומלץ להוריד את הסרטונים מהאתר - הם בהחלט גורמים להוזלת ריר עצבנית :) עוד ספורטים חלופיים לקיץ? צלילה צניחה רולר תנסו הכל - לא לפחד :)

alonaski

New member
הרבה מקרב הסקיאנים המקצוענים בקיץ

משלבים רכיבת הרים באתרי הסקי המופשרים - לצורך שמירה על הכושר והמשך פיתוח ועבודה על שרירי הרגליים!
והמצחיק הוא - שגם ההיפך!
רוכבי אופניים מקצוענים בחורף גולשים סקי! אני ממליצה באופן אישי על רכיבת אופני הרים - אין כמו ירידת "דאון היל" מהירה מהרי ירושלים או הגלבוע או הכרמל - כדי לספק את החוויה והאדרנלין של גלישת סקי/סנובורד בשלג...
זה מה שאני עושה, בכל אופן...
אם לא יהיה שום שינוי אוגוסט הקרוב אני נוסעת לאתר הסקי בקיצבוהיל (אוסטריה) שיהיה במצב יפש ופורח וכל השבילים שם הופכים למסלולי רכיבה לאופני הרים וכמה מהרכבלים יהיו פתוחים לשימוש הרוכבים! שנה שעברה שהייתי שם, תוך כדי גלישה במסלולים זיהיתי שלטי עץ קטנים עם חצים וציורי אופניים וכשבררתי את העניין במשרדי מודיעין האתר הם נתנו לי חוברת של מפות לשלבילי אופני הרים בקיץ והבטיחו לי שבאוגוסט - הכל פורח שם!
אז אם באמת התוכניות שלי יצאו לפועל - תזכו לראות פה באוגוסט - תמונות של אתר הסקי בקיצבוהיל!

yaircarel

New member
איזה קטע

אז זהו את החלטת סופית שלאתרי סקי נוסעים בעונה השקטה? רק שזה לא יפגע באפשרויות של השנה הבאה

alonaski

New member
לא רק בעונה השקטה.. ../images/Emo99.gif

גם בעונה החמה, היבשה, הפירחונית...
יאיר... אתה צריך לנסות את זה פעם!
זו חוויה אחרת!! מרגשת לא פחות!

anv

New member
אכן אופניים

מועילים לרגליים ולנפש ביום שישי ירדתי את הירידה שמובילה מנוה אילן לתחנת הדלק שער הגיא מיותר לציין שלא מהכביש אלה מההרים יש שם מסלול דאון היל משהו בן ז#$@! חברי לרכיבה סיים עם 4 פנצרים אני הייתי קצת יותר סולידי - רק עיקומון בגלגל, לא ברור איך קרה

anv

New member
לא שכחתי

מתרחק מאופנועים - נכון כיף ובאלגן אבל אני לא מכיר אחד שיש לו אופנוע ולא התרסק איתו פעם או פעמיים שלא תבין אותי לא נכון - זה לא הסיכון שמרחיק אותי מזה פשוט זה קיבעון שלילי... את האדרנלין האמיתי והטהור אני מקבל מקפיצות ממטוסים :)

למעלה