ספורט טיפולי

בוודאי..

אם תכנסי לפורום כחברה מן המניין- אשמח לכתוב לך..כאורחת אין אפשרות למייל אישי.

beezi

New member
ספורט טיפולי../images/Emo87.gif

אני מחפשת מרפא/ה בתחום הספורט הטיפולי המומחה לטיפול בילדי PDD, וגם מאזור רמת השרון והסביבה. אודה מאד למי שיש שיחלוק איתי מידע.

Avi Ariel

New member
התעמלות

בננו היה בטיפול אצל יורם פלד, מומלץ מאוד כמורה לילדים חריגים מגיל קטן ועד לסביבות 12-13 שנים. מדובר בהתעמלות קרקע הכוללת טרמפולינות גדולות, כדורים מזרנים ועוד. היינו עד לפני מספר שנים והילד מאוד נהנה. המיקום - כפר מלל.

Avi Ariel

New member
מספר הטלפון

אנחנו לא מטופלים אצלו כבר מספר שנים. מ 144 - המספר הוא (יתכן וזה הבית ולא המכון) 09.7416543

נונינה1

New member
אנחנו מתעמלים אצל אלונה ברמת השרון.

היא נותנת שעורי התעמלות ליחידים ולקבוצות קטנות טיפוליות. אנחנו מאוד מרוצים ממנה. אם את רוצה את הטלפון כתבי לי מסר. יש עוד מומחה גדול לעבודה בספורט טיפולי ושמו אלברטו איילון והוא עובד בגבעתיים.

התעמלות

אני עבדתי עם מספר לא מועט של ילדים שהיו מטופלים אצל אלונה מרמת השרון. היא מקסימה, מקצועית, עניינית. הילדים נתרמים גם מהיכולת הספורטיבית הנרכשת וגם מתוצרי לוואי כמו אינטראקציה בקבוצות קטנות, מילוי הוראות, מסגרת נלמדת, ועוד ועוד. אשמח לחבר אותך עם אלונה.

beezi

New member
ספורט טיפולי

היי רונית, גם אני שמעתי על אלונה. אני אשמח אם תקשרי בינינו.אני חושבת שזה יכול לעזור מאד.
מראש

lkless

New member
ספורט טיפולי

אני ממליצה לך לברר על עולם המים ברמת גן, רח' יאיר 43, יש שם לימוד שחיה והתמצאות במים לגילאים שונים, המקום מקסים וכן המדרכים.

למעלה