ספורט ישראלי -האירועים האחרונים וכל מיני..

• פותח הנושא yati6
  • פורסם בתאריך

yati6

New member
ספורט ישראלי -האירועים האחרונים וכל מיני..

* כדוריד - מספר הזרים שיכולים להירשם למשחק ליגה יהיה מהעונה הבאה 2 , במקום 3 כמו שהיה עד עכשיו. יעלה את הרמה של הכדוריד הישראלי ?? ימים יגידו.
בקרוב בכדורסל בליגה הישראלית - אמריקנית שלנו ?? (או שאולי כדאי להחליף את הסדר ??)

* אליפות אתלטיקה לנוער - היו 2-3 תוצאות יפות. לא מספיק, אבל לפחות נשאר שם משהו..

* אליפות אירופה באיגרוף - כולם הפסידו קרב ראשון 3-0 . נחכה לשנה הבאה..

* אליס שלזינגר לטורקיה ?? אזרבייג'אן ?? פורסם שהמדינות הללו הציעו לה לייצג אותם. דווקא כשהג'ודו הטורקי (הנשי) מתחיל להתקדם, ולאזרבייג'אן יש מישהי בצמרת במשקל הזה עם מדליה באליפות העולם 2010..)
נראה שכרגע אין לה יותר מדי ברירות, מקווה שהסיפור הזה ייגמר בתוך גבולות ישראל.

* יורו הצעירות התחיל היום, עם חיקוי מושלם של הנבחרת הבוגרת. לפחות ע"פ מכירת הכרטיסים נראה שהקהל הישראלי רוצה עוד ספורט בארץ..

* ריבקין לא השיגה עדיין מדליה בהתעמלות , ובינתיים אם אני לא טועה דורגה 6-7 ברוב הגמרים שהשתתפה בהם. לא יודע אם נשארו לה עוד גמרים , בינתיים זה רחוק מהמדליה שדיברו עליה.

* ברוגבי ישראל סיימה 11 מתוך 12 , אבל יש התקדמות ולמעט משחק אחד כולם היו צמודים. יש למה לשאוף ??

* טניס - התארגנות כספית מצד הורי השחקנים הצעירים הביאה לקיום המון תחרויות בארץ שנותנות לצעירים קצת ניקוד, במקום לנסוע לניגריה ותאילנד אפשר להתחרות בפיוצ'רים באשקלון, רעננה והרצליה. השחקנים הצעירים לאט לאט מנצחים שחקנים שמדורגים יותר גבוה מהם, וזה מוכיח את עצמו.
בסייף מתקיימת כל שנה תחרות בינ"ל, גם בהתעמלות, אופני הרים, טאקוונדו (לא בטוח שכל שנה) , מים פתוחים, ועוד כמה בטח שאני לא זוכר כרגע. השאלה שלי - כמי שעוקב די הרבה אחרי הג'ודו - למה לא ?? אם יש תחרויות בינ"ל באורוגוואי, סמואה ואל סלבאדור - למה לא בישראל ??

* כבוד לדני פרידמן , הישראלי הראשון בגמר אליפות אירופה בחתירה. מעניין לעקוב אחרי ההתקדמות שלו - ובהתאם גם של הענף . יש תקווה לריו.

בן חיים

New member
בסיכום שלך אפשר לחשוב שיש כאן ספורט

ועוד ברמה גבוהה
אין עתיד באתלטיקה ואפשר לראות בתוצאות, כולם הפסידו באגרוף אז למה שולחים אותם? ריבקין ירדה ברמה - לא זכתה כבר במדליה שנה שעברה? איזה התקדמות אתה רואה ברוגבי שהשיגו חצי ניצחון וסימו מקום אחד לפני הסוף? בחתירה אתה בטוח שכל החותרים הטובים באירופה הגיעו הפעם לתחרות?
אבל הכי חשוב... הביאו לכאן יורו וכולם נוהרים למגרשים במפעל זניח וחסר חשיבות שאף אחד לא רצה לארח וזרקו עליו אולי עשרות מיליוני שקלים, כל זה כדי שיהיה כתוב ברזומה של הלוזונים (אבי וגיא) עוד משהו.

yati6

New member
הגזמת

אני יכול לפרט לגבי כל ענף, אבל נראה לי שפשוט אני מרוצה מהספורט המינימלי שיש פה ואני לא ממורמר אלא מנסה לאהוב את מה שיש.

לגבי האגרוף - אם לא תשלח לא תדע שכולם יפסידו. וצריכה להיות נציגות, גם אם כולם יפסידו. כי בעוד 4 שנים יהיה כאן מתאגרף מוכשר שלא ישלחו אותו כי הוא "בטוח יפסיד", ואז אף פעם לא יהיה פה ספורט באמת.

לגבי רוגבי - אנחנו מדברים פה על הדרג האירופאי הבכיר. נבחרת ישראל מתחה כל נבחרת חוץ מבלגיה שזכתה בטורניר הזה. לליטא הפסדנו במשחק צמוד, מול קרואטיה ופולין הפסדנו בנקודה.
זה גם הרבה עניין של ניסיון. אז כן, אני רואה התקדמות. מה גם שרוב הנבחרת מתאמנת בעיקר ברוגבי 15.

יורו - אולי אף אחד לא רצה לארח, אבל אני לא בטוח שזה מפעל חסר חשיבות שלא מתייחסים אליו באירופה. וזו בדיוק הזדמנות לארח פעם אחת טורניר נורמלי, ולהראות שאנחנו יכולים ואולי זה יפתח דלת לעוד ענפים. אתה יודע מה ?? לוזון, אם כמה שאני לא אוהב אותו ואני אוהב לא לאהוב אותו (כמו כולם) הוא עשה כמה דברים בהתאחדות שיהיו להם השפעה, כמה דברים שאי אפשר לקחת ממנו.

ריבקין אולי ירדה ברמה - קורה.
חתירה - גם אם לא כולם באו זה הישג יפה והיסטורי.

aaa123

Member
לגבי ירידה ברמה

העובדה שריבקין לא זכתה במדליה שהיא בעבר כן זכתה לא מוכיחה בהכרח ירידה ברמה שלה.

אפשרויות נוספות:
א)אחרות השתפרו ברמה
ב)השיפוט הפעם היה מגמתי לרעתה בניגוד לעבר
ג)השיפוט הפעם היה הוגן בניגוד לעבר שהוא היה מגמתי לטובתה(לא חושב שזה המצב ואני רק מעלה את זה כאפשרות).

אני לא מבין בנושא ההתעמלות האמנותית,ומקריאת הכתבות של אורן אהרוני אני לא מקבל מידע נוסף על השאלה מה הסיבה שדירגו את המתמודדות כמו שדירגו.

דוגמה:
ריבקין, שתחגוג החודש את יום הולדתה ה-22, עלתה לגמר החישוק מהמקום השביעי, ושיפרה שם את דירוגה במקום אחד בלבד בשלב שמונת האחרונות. לאחר שהציגה תרגיל נקי עם תפיסות מיוחדות קיבלה עבורו ציון של 17.566 נקודות.

לא מוסבר
אם התרגיל היה נקי עם תפיסות מיוחדות אז מה הסיבה שאחרות קיבלו ציון גבוה יותר

דוגמה מכתבה שניה:

ויקטוריה פילנובסקי עלתה להופיע גם היא תחילה בתרגיל הסרט, לא לפני שקיבלה חיזוק מהמאמנת שלה נטשה אוסמולוב. היא הציגה תרגיל חזק מלא אנרגיה

וללא אף טעויות, כשלכל אורכו שמרה על חיוך. בסיום פילנובסקי יכלה להמשיך לחייך שראתה את הציון הנהדר על הלוח - 17.250 נקודות. היא דורגה במקום התשיעי הכללי, ופעם נוספת החמיצה במקום אחד את הגמר (כפי שקרה לה במכשיר החישוק).

שוב לא מוסבר בכתבה מה היו הסיבות שהעדיפו מתעמלות אחרות על פני ויקטוריה,ומה היו החסרונות של התרגיל של ויקטוריה לעומת מתעמלות אחרות.

אני לא מבין כלל בענף ההתעמלות האמנותית ולא ראיתי את התחרות(רק קראתי את כתבותיו של אורן אהרוני).
לדעתי אם יש סיבה מוסכמת על ידי אנשים בענף לשאלה על איזה בסיס העדיפו לפחות את חלק מהמשתתפות בגמר שאיננה טענה שהשופטים אנטישמים אז רצוי לתת אותה בכתבה.

אני פשוט לא נכנס לזה

זה פשוט להתיש את הקוראים ואת הרוב שכן יקראו זה פשוט לא מעניין להתחיל לפרט על דרגות הקושי, האלמנטים השונים וחלוקת הציונים, מה שגם שזה להיכנס לפירוט גם אצל אחרות כדי להבין את ההשוואות.
במידה ויש משהו חריג כמו נקודות עונשין (שלא היו במקרים הפעם) אז כן אני מוסיף

למעלה