ספורט מומלץ

LiRoni363

New member
ספורט מומלץ

שלום. איזה פעילות גופנית מומלץ לעשות בשביל לחטב את הרגליים,שלא יהיה צלוליט ושומנים? אני יודעת שאני לא עושה מפסיק זמן,אבל אני לא רואה תוצאות ממנה שאני עושה...אני רצה והולכה הליכה מהירה על הליכון,קופצת בחבל.תוך כמה זמן כל זה מתחיל להשפיע על הגוף? תודה, לירון,בת 17.

tushtk

New member
הורדת אחוזי שומן

שלום לירון, כדי לרדת באחוזי השומן יש להקפיד על תזונה מאוזנת. העקרון הוא נורא פשוט - לשרוף יותר קלוריות ממה שאת צורכת מהמזון. מתמטיקה פשוטה. מכאן שמהירות התהליך תלויה בגודל הגירעון הקלורי. חשוב להוסיף, שגרעון קלורי גדול הוא בסיס לבעיות רבות, ולכן יש להימנע מכך. ההמלצה היא גרעון קלורי קטן של 200-500 קלוריות ביום. פעילות אירובית, בנוסף לכל היתרונות הרבים שלה, מעלה גם את מספר הקלוריות שאת מוציאה ביום ומסייעת לך להגיע למאזן קלוריות שלילי, אך היא אינה מבטיחה זאת. את התפקיד המרכזי ביותר בתהליך יש לתזונה. מומלץ להיוועץ עם איש מקצוע ולבנות תפריט מאוזן. בנוסף, בצעי פיעלות אירובית לפחות 3 פעמים בשבוע והשתדלי להתמיד בה ל-30 דקות לפחות. בהדרגה, הגדילי את מספר האימונים בשבוע, את עצימותם, ואת משך האימון. בהצלחה.

דנה405

New member
../images/Emo207.gif

תגידו החישוק הזה שבתמונה,הוא מועיל? או שאני סתם מבזבמת חצי שעה על לסובב אותו? ואם כן,אז כמה קלוריות בערך אני שורפת בחצי שעה? תודה.

למעלה