תובנות ספורטיביות מחוייכות:
- הליכה יכולה להאריך את חייך, אך מעל גיל 85 גורמת לך לבזבז עוד -5,000 ש”ח בחודש בעבור חצי שנה בדיור מוגן...
- _______________________________________________________________________________________
- סבא שלי התחיל ללכת 5 ק”מ ביום בגיל 70. היום הוא בן 90 ואין לנו מושג איפה הוא ..
- _______________________________________________________________________________________
- הסיבה היחידה שיש לי ללכת מהר, היא שזו הפעם היחידה שאני יכול להיות מנשימה מהירה שוב .
- אין כמו לקום להליכה מוקדם בבוקר, כשהמוח עוד לא מבין את הטעות שהוא עושה..
- ___________________________________________________________________________________________
- הצטרפתי בגיל 90 למכון כושר לפני חצי שנה ומאז עוד לא ירדתי גרם! -מסתבר שצריך ממש להיות שם,,, ____________________________________________________________________________________________
- בכל פעם שאני אומר את מילת הקסם ”התעמלות", אני חש רעב ומיד רץ לזלול קצפת ושוקולד.
- - ככה לפחות אני גם רץ,,,(עד למקרר). _________________________________________________________________________________________________
- אמנם יש לי שרירים רופסים, אבל למזלי לא רואים אותם כי הכרס מכסה אותם היטב .
- __________________________________________________________________________________________________
- היתרון היחידי להתעמל בגיל מבוגר, הוא למות כשאתה שרירי וחטוב.
- ________________________________________________________________________________________________________
- כולנו נהיים כבדים יותר עם השנים. אך דעו לכם שהסיבה האמיתית היא: עודף המידע הרב שמצטבר והמכביד על מוחנו..
- ________________________________________________________________________________________________________
- אשתי שאלה אותי “מה אתה עושה?” אז אמרתי “כלום”. היא התעצבנה ואמרה ש- ”זה בדיוק מה שעשיתי אתמול!” אז אמרתי לה שעוד לא סיימתי...