in my own words
New member
ספורט - שאלה על שינוי.
אני בת 21.
אני זקוקה לספורט - פחות מטעמי דיאטה, אלא בגלל כל מיני מחלות כרוניות שפיתחתי בזמן האחרון, ואמרו לי בוודאות שהן יעלמו אם אעשה ספורט.
בחיים לא עשיתי ספורט, השתדלתי להמנע מזה כמה שאפשר.
אני לא יודעת להתמיד בזה, אני לא נהנת מהזיעה, העייפות, הציצי הקופץ...
אבל אני חייבת...
חשבתי שכדי להתחיל יהיה לי יותר קל למצוא מסגרת מסודרת, כמו חוג או משהו כזה.
הליכות/ריצות/אימון בבית ממש לא יהיה טוב להתחלה...
העניין הוא שכל המקומות שמתקיימים בהם החוגים האלה - הם רחוקים פיזית מהבית שלי או מקום העבודה שלי... אני מתגוררת בפריפריה.
אין לי רכב, אני לא ניידת, וגם אין שום מקום עם תח"צ קרובה... אין אף אחד שיכול "להסיע" אותי, ומוניות באופן קבוע זה יקר.
ככה שאני רואה את זה כיותר מידי טרחה...
איך משנים את הגישה הזו שלי?? איך מתמודדים עם כל המכשולים??
קשה להתחיל משהו שאתה יודע שאתה משנה את אורח החיים שלך - לא "רק" לתקופה מסוימת, כדי להוריד כמה קילו - אלא משהו שאתה יודע שמהיום ועד שארית חייך אתה הולך לעשות אחרת.
איך נפתחים לשינוי הזה??
איך מתחילים? איך מוצאים פתרונות לבעיות שצצות?
אני בת 21.
אני זקוקה לספורט - פחות מטעמי דיאטה, אלא בגלל כל מיני מחלות כרוניות שפיתחתי בזמן האחרון, ואמרו לי בוודאות שהן יעלמו אם אעשה ספורט.
בחיים לא עשיתי ספורט, השתדלתי להמנע מזה כמה שאפשר.
אני לא יודעת להתמיד בזה, אני לא נהנת מהזיעה, העייפות, הציצי הקופץ...
אבל אני חייבת...
חשבתי שכדי להתחיל יהיה לי יותר קל למצוא מסגרת מסודרת, כמו חוג או משהו כזה.
הליכות/ריצות/אימון בבית ממש לא יהיה טוב להתחלה...
העניין הוא שכל המקומות שמתקיימים בהם החוגים האלה - הם רחוקים פיזית מהבית שלי או מקום העבודה שלי... אני מתגוררת בפריפריה.
אין לי רכב, אני לא ניידת, וגם אין שום מקום עם תח"צ קרובה... אין אף אחד שיכול "להסיע" אותי, ומוניות באופן קבוע זה יקר.
ככה שאני רואה את זה כיותר מידי טרחה...
איך משנים את הגישה הזו שלי?? איך מתמודדים עם כל המכשולים??
קשה להתחיל משהו שאתה יודע שאתה משנה את אורח החיים שלך - לא "רק" לתקופה מסוימת, כדי להוריד כמה קילו - אלא משהו שאתה יודע שמהיום ועד שארית חייך אתה הולך לעשות אחרת.
איך נפתחים לשינוי הזה??
איך מתחילים? איך מוצאים פתרונות לבעיות שצצות?