ספור השבת שלי ...../images/Emo140.gif
זה התחיל ביום רביעי וחמישי. בשיחה עמוקה של 4 שעות בטלפון שהיתה לי עם אחותו הקטנה של בעלי לעתיד. היא בכתה (רגישות יתר) ודאגה וריחמה על ה----ה ואמרה שהיא מאוד רוצה להתקרב אליי ולמה אני לא אומרת לה שלום ועוד כאלה... היא רק לא אמרה למה לא הזמנתי אותה למסיבה שערכתי לבעלי, ולמה אני מתנהגת כמו ------.
, ולמה בעלי אפילו שלום לא אומר???? אלא נגנה לגיסתי על כל מיתרי הרגישות ויש הרבה כאלהאתם אוהבים את אור יותר והיא יותר חשובה והיא לא אוהבת אותי ולא אומרת לי שלום. ואני רוצה להיות חברה שלה.... כמו שאמרתי גיסתי סובלת מרגישות יתר חריפה מאוד - והיא התחננה על נפשה וניצלה את אהבתי אליה ולחצה עליי להזמינם למוצאי שבת, כיוון שהזמנתי אחים אחרים. טוב לאחר התלבטות רבה והתייעצות עם סיגלי התקשרתי לאח והזמנתי "אותם" מילה שהוא לא מסוגל להגיד לחבר שלי למוצאי שבת. האח אמר בעזרת ה´ אני עניתי לו בעזרת ה´ ובעזרתך אנחנו ממתינים לכם תבואו ביום שישי החבר התקשר לאחיו להזכיר לו - האח ענה בסדר הגיעה שבת - אני עמדתי במטבח מ 10 בבוקר והכנתי מלא דברים אחר כך נקיתי שוב את הבית . והגיעו רק האח הבכור האחות הקטנה עם בעלה והזוג המוזר והמשוגע לא הגיע וגם לא הרימו טלפון להודיע שלא יגיעו. אני מתפוצצת מזה - חוסר כבוד לחלוטין - עכשיו בטוח שאני לא אזמין אותם שוב, גם ככה עשיתי מאצץ עילאי על מנת לסבול אותם אצלי בבית ה-----ה מעולם לא היתה בביתי ואני נשבעתי שהיא גם לא תיכנס אליו עכשיו אף אחד לא יוכל לבוא אליי בטענות יותר זהו הוצאתי את זה....
זה התחיל ביום רביעי וחמישי. בשיחה עמוקה של 4 שעות בטלפון שהיתה לי עם אחותו הקטנה של בעלי לעתיד. היא בכתה (רגישות יתר) ודאגה וריחמה על ה----ה ואמרה שהיא מאוד רוצה להתקרב אליי ולמה אני לא אומרת לה שלום ועוד כאלה... היא רק לא אמרה למה לא הזמנתי אותה למסיבה שערכתי לבעלי, ולמה אני מתנהגת כמו ------.