ספור מן החיים

• פותח הנושא צל1
  • פורסם בתאריך

צל1

New member
ספור מן החיים

באחד הערבים באתי להרקדה. המוני אנשים. בקושי מצאתי את דרכי אל המדריך. רציתי לומר לו שלום. כשהגעתי לבמה המדריך היה עסוק . הוא חיבק בחוזקה נערה יפהפיה, שגם כן - באה לומר לו שלום. קנאתי בו עד שגעון. חשבתי בלהי - אם הייתי מרקיד - הייתי מרביץ לה חיבוק כזה , שלא היתה שוכחת אותו לעולם. כל ליבי המה בקרבי.חיכיתי שהיא תגמור כבר את ה"שלום" הזה. היא ירדה לכיוון שלי. עיני נפגשו בעיניה. הייתי זועם מקנאה. ידעתי שאין לה כל התחיבות כלפי. גם כלפי המרקיד היתה לי טרוניה. בגלל עיניה היפהפיות התאבנתי - ולא התחשק לי לעלות אל המדריך. גם לא העפתי אליו מבט. הלכתי מדוכא לפינה , וישבתי על הארץ. עד יעבור זעם. לפתע , בהרימי את ראשי , ראיתי ישבנים של הרבה רקדנים מכסים אותי. לא יחסתי לזה חשיבות. בדוחק הגדול הזה אין מה לעשות. אבל ישבן אחד היה שונה. דוקא זה הקרוב אלי. זה היה ישבנה של הנערה היפהפיה , שהתנשקה עם המדריך. מיד קמתי ועמדתי לידה. לפתע פנתה אלי ושאלה - יש לך עם מי לרקוד. בגמגום עניתי לה מיד : ל א היא שאלה אם אני מוכן לרקוד אתה. בקיצור - היא היום בת זוגי לחיים. ואנחנו נשואים באושר. איך הסיפור . מוצא חן בעיניכם?

לא סיפור../images/Emo99.gif

אז כתבת יפה, סיפור נחמד. אלא שהמציאות לעיתים חזקה מכל דמיון. לפני כשלש שנים הגעתי במקרה לחוג שאיני רוקד בו. הגעתי מאוחר ועדיין רקדו מעגלים. לידי רקדה בחורה שלא כל כך ידעה את הריקוד והעתיקה ממני. בכדי לקצר אומר שאנו בתחילתה של השנה הרביעית ביחד, בת זוג נפלאה לחיים.

צל1

New member
מאחל לכם הרבה אושר

זו הוכחה חיה להצלחת ריקודי עם בגיבוש החברה הישראלית. בימים אלה - בחשש מפילוג וריסוק הרצון לעמוד בפרץ ביחד - ריקודי עם עושים מלאכה קדושה. כל הכבוד למשפחה שלך.

תוספת קטנה

כתבתי "בת זוג נפלאה לחיים", ואנו אמנם נשואים, אלא שלא אחד לשני.

צל1

New member
אתה רומז שאתה גרוש

משתתף בצערך. תחפשו שניכם עתיד יפה בהצלחה

מה אפשר כבר להגיד?

מדהים. חסרים סיפורי אהבה נפלאים כאלה, במיוחד בזמנים הללו.

למעלה