ספור "נחמד" ....

Feryli

New member
ספור "נחמד" ....

אני חדשה בפורום...עד אחשיו רק קראתי את ההודעות..
אז יש לי משהו " נחמד"... משהו שסבתא שלי סיפרה לילפני בערך 6 שנים, עכשיו כדי לרענן את הזיכרון הלכתי אליה עוד פעם וביקשתי שתספר לי אותו שוב.. בארך בין שנת 1995-96 , יצאה ספינה אנגלית מסחרית לכיוון אפריקה. אחרי מספר ימים של הפלגה ראו המפליגים ספינה ישנה או אפילו עתיקה מאוד עם מפרש ישן....בהתחלה חשבו האנגלים שזו ספינת מתמנים של מלחים מתחילים... הם שתו להם בנחת עד שהספינה התחילה להתקרב , הספינה התקרבה ומה שהאנשים שאל הסיפון של הספינה האנגלית ראו ..זה המון פיראטים עם ליבוש ישן ישן וחרבות , בלי שום נשק חם. הפיראטים התחילו לצעוק בשפה מוזרה ולא מוכרת הם התחילו לזרוק חבלים לעבר הספינה האנגלית ,האנגלים חשבו שמדובר אולי באיזה סצנה מסרט שמצלמים עד ששודד אחד טיפס בחבלים לתוך הספינה והתנפל עם סכין על אחד המלחים , אז כבר הבינו שזה לא סרט ואחד מהאנשים שאל הסיפון יראה לעברו של השודד , השודד נפל מת ושער הפיראטים שאל הספינה , היו מבוהלים מהרש של הירייה , הספינה של הפיראטים התחילה להתרחק , האנגלים היו המומים הם נגשו לאברו של השודד המת...הוא היה לבוש בבגדים עתיקים וחרבו הייתה עתיקה גם היא. לאחר שהקלו את המצב החליטו לחזור בחזרה לאנגליה כידי לספר על העירוה שהתרחש , את השודד בינתיים שמו במקפיא באחד המחסנים של הספינה. הם ניסו לחזור אבל כנראה הלכו לעיבוד..לקח להם בארך שבוע למצוא את הכיוון. בינתיים באנגליה ניסו ליצור כול קשר האפשרי עם הספינה , אחרי שלושה חודשים של חיפושים איבדו כול תיכבה. והינה אחרי כמה ימים חוזרת הספינה ,האנשים היו המומים הם שאלו למה הספינה נאדרה כול כך הרבה זמן,המלחים ושאר האנשים ענו להם שעבר בסה"כ שבעיים למרות שזה היה יותר משלושה חודשים המלחים היו ההמומים עוד יותר , הם סיפרו את הסיפור שהתרחש ...כפי שהאנשים לא האמינו להם הם הלכו למקפיאה ורצו להוציא את הגופה , אבל.....במקפיא הייתה רק חרב וחגורה הגופה פשוט נעלמה... האנשים אמרו שזו סתם תרמית והם רוצים למשוך צומת לב ,אבל בכול זאת הזמינו חוקרים ואנשי מקצוע טובים , בדקו את הדם שנותר במקום איפה שירו בפיראט , אחרי המון בדיקות במעבדה הסתבר שזה דם של בנאדם שחי עוד מימיי הביניים...!!!!...... ואחרי שער החיפושים מצאו חריטות של הווים שהיו מחוברים לחבלים שהפיראטים השליכו לעבר הספינה... המסכנות שהפיקו החוקרים מן העניין שספינה הפליגה לתוך מארכת זמן אחרת או אפילו לתוך עבר , איפה שהזמן הלך יותר מהר משלנו... ו...עכשיו תגידו אתם את דעתכם.... אני חוזרת ואומרת שזה מבוסס על סיפור אמיתי לחלוטים! שום המצאות או תוספות..!!

וואו, זה קריפי נורא.. ../images/Emo5.gif

לא נראה לי שיש לך "הוכחות" לזה שזה אמיתי אבל נעזוב
בפעם הבאה לבדוק שגיאות כתיב, זה ממש מקשה על הקריאה.

Meijen Shaggy

New member
קודם כל: ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif../images/Emo15.gif

בנוגע לסיפור: כמו שעמיתתי מההודעה למעלה ציינה, שגיאות הכתיב מקשות על הקריאה השוטפת של הסיפור. התוכן עצמו מעניין, אבל לא ממש הבנתי את מסקנות החוקרים - איך תירצו את זה שעברו 3 חודשים, אך המלחים הרגישו שעברו שבועיים? ואת היעלמות הגופה? בסך הכל, סיפור ממש טוב!

Feryli

New member
../images/Emo13.gif

בקשר לשגיות אני אבדוק...
אי אפשר להסביר את זה , אבל מה שאיפשר להבין מהעניין זה שכנראה הספינה הפליגה לתוך מערכת זמן אחרת..

Idan91

New member
אוי, זה קריפי לחלוטין..

ואין לך מושג איך הפלאפון שצלצל באמצע הקפיץ אותי..
פכל מקרה, כל העניין הזה באמת מעניין מאוד.. וכמובן גם מפחיד, על אף שאי אפשר להוכיח שזה סיפור אמיתי (אלא אם יש לך הוכחות שלא ידענו עליהן קודם...)

למעלה