ספות נפתחות של רהיטי דפנה

tinush

New member
ספות נפתחות של רהיטי דפנה

הי
לא בטוחה אם זה המקום הנכון לשאול, אבל אני אנסה. אני רוצה לקנות מערכת ישיבה נפתחת למיטה וחשוב לי שתהיה קלה לניקוי כי אנחנו מצפים לתינוק וגם שספה תפתח למיטה. אז חשבתי על עור תעשייתי. אני לא רוצה משהו יקר אז מצאתי באתרי קניות את מערכות ישיבה של רהיטי דפנה. משהו מכיר אולי ויכול לתת חוות דעת על איכות? המידות של ספות האלה הן סטנדרטיות (במצב פתוח)? האם ור תעשיתי פרקטי מבחינת ניקוי? תודה רבה מראש!

tinush

New member
למה אין התייחסות ../images/Emo4.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

Alonchuck

New member
עור תעשייתי

שלום ומזל טוב על הרך הנולד . עור תעשייתי איננו בחירה טובה ,לפחות דעי לך שהניקוי יהיה בעוכרך מה שמקל על העבודה זה כמובן עור , רהיטי דפנה על סמך היכרותי ,הינם יצרנים ויבואנים לא רעים בכלל . חשוב ביותר שרגלי הספה לא יהיו מחומר שיחליד עם הזמן זה חשוב לבדוק . ואם אתם מצפים לתינוק באתרנו ההיית ?www.benhur.co.il וחשוב ביותר אם את חושבת לרכוש דרך הרשת ,בקשי חוזה קניה ,זמן אספקה שיהיה רשום,צבע שבחרת ,דאגי שיהיה רשום . בלי חוזה קניה אל תרכשו . בהצלחה . אלון

tinush

New member
יש בעיה בחום קור לשבת על ספות../images/Emo178.gif

קודם כל תודה על התשובה
ושאלה לגבי עור תעשייתי: יש בעיה בחום
וקור
לשבת על ספות? תודה על הטיפ חשוב לגבי חוזה, לא היתי חושבת על זה

Alonchuck

New member
ממש לא :)

הישבן שלנו ממש תנור חימום...לא אין בעיה כלל וכלל...

פרחיה2

New member
תפנו לאיקאה יש להם מערכות נהדרות

קנינו שם ספות עור בזיל הזול, ומאז אין בעיה של נקיון. הילדים הקטנים שלנו שופכים עליהן מיץ פטל ואני מנקה את זה עם מגבון!

למעלה