ספטמבר השחור עוד מעט נגמר...

ariane

New member
ספטמבר השחור עוד מעט נגמר...

כמעט ערבתי את החודש הזה בלי לחשוב על זה מרוב שהכאב על רפאל חד יותר כרגע. אתמול היה יום ההולדת של דר ולפני עשרה ימים יום ההולדת של אלה. דר היה צריך להיות בן 7 ואלה בת 6. לא מאמינה שהייתי אמורה להיות כבר אמא מאושרת של ילדון בכיתה ב'. מנסה לדמיין איך החיים שלנו היו נראים אחרת אם האסון הזה לא היה קורה. כשנולד רפאל חשבתי שלפחות עכשיו יש לי בת ובן ופחות או יותר נחזור למסלול של משפחה רגילה. כמה שעות אחרי לידתו של רפאל כבר היה מובן שלא יהיה כך. ועכשיו אין דר, אין אלה ואין גם את רפאל. איך בכלל ניתן לגדל ילדה בצל של 3 אחים שכבר אינם? מתגעגעת לחיים המאושרים שהיה צריך להיות לנו וכבר לעולם לא יהיו

דליה ח

New member
בוקר טוב לך אריאן...

הלוואי שהיתה לי תשובה לשאלה שלך, שמשאירה אותי עם כאב חד . נגזר עלינו לחיות בעולם מלא בשאלות שאין עליהם תשובות, ועוד יותר מזה , נגזר עלינו לחיות בצל הילדים שכבר לא נזכה לראות גדלים ומאושרים, לחיות בגעגועים למה שהיה ולמה שכבר לא יהיה. איך ? זה כבר כל אחד מאיתנו מוצא את הדרך שמתאימה לו. ושוב......העיקר זה לשמור על השפיות. הימים האלה הם ימים שכולם סביבנו עושים חשבון נפש. להם יש פעם בשנה חשבון נפש. אנחנו עושים את חשבון הנפש הזה יום יום, שעה שעה. שואלים שאלות, מתחננים לפתרונות, מבקשים כוחות. ואין לנו מושיע. זה אנחנו לעצמנו. מקווה שאחרי ספטמבר תהיה לך הקלה......................דליה

למעלה