ספטמבר כבר הגיע, האביב כאן

arieltr

New member
ספטמבר כבר הגיע, האביב כאן

עעאלק.
איזו מכת קור, קפאה לי השקשוקה היום. שלושת חודשי החורף היו קלילים אז היום הבומבה הגיעה.
אולי הקוריאני ההוא לחץ על הכפתור הכחול במקום האדום בטעות...

Caput femoris

New member
כוסאומאומו. ואם זה לא מספיק גרוע, Kreator בשישי סולד אאוט

בדיוק כשהייתי צריך קצת בלאגן אולד סקול בעיר שלכם שאני עדיין מתקשה לעכל.
ובכל זאת כבוד למולדת - סחתיין על סידני שגם גמרה את כל הכרטיסים.

TumbiUmbi

New member
ניסית ב Gumtree?

האמת שבדקתי בשבילך כרגע ואין כרטיסים למלבורן, אבל אולי מישהו יתחרט, זה לא יפתיע אותי..

Caput femoris

New member
בוא תמרח את זה עוד יותר עמוק יא אנטישמי

היו עוד כמה כרטיסים ב viagogo אבל עד כמה שאני אוהב את שתי הלהקות (ואם יותר לי, את Vader יותר), המחירים שרצו שם (200 דולר ומעלה, תכפיל בשתיים פלוס אקסטרות, ושנינו אנשים צמאים) גדולים עליי. מצד שני סחבק התארגן על חלטורה נחמדה על חשבון משלם המיסים הגרמני אז 2018 מסודרת מבחינת הופעות.
אבל עזוב שטויות ורוץ לשמוע את החדש של Septicflesh. איזה כיף.

TumbiUmbi

New member
על האשמות כאלו, אותך למנהל הפורום

אה, רגע.. ;)

אני באופן עקרוני לא קונה דרך האתרים האלו. מחכה ליום שיאכפו את "השוק החופשי" הזה, שלא עושה טוב לאף אחד חוץ מלאנשים שקנו כרטיסים להופעות שמלכתחילה לא התכוונו ללכת אליהן.
מקווה שמישהו ישחרר כרטיסים בשבילך במחיר נורמאלי.

כן.. אירופה תהיה הרבה יותר קלה להופעות.

Caput femoris

New member
הדבר המדהים באוסטרליה

זה הפער בין איכות המוזיקה לבין איכות (וכמות) הקהל. למרבית הצער לא הייתי בארץ כש Be'lakor היו בסידני אבל Ne Obliviscaris היו נהדרים ומילאו לא רע את האוקספורד. גם אנסלייבד נתנו השנה סט כפול שהיה פצצה.
החדש של פרדייז לוסט ממש בסדר (עם אם בלי קשר לפיאסקו של Bloodbath) והם תמיד מעולים על הבמה. אם משלם המיסים הגרמני יהיה נחמד אליי אני מקווה לראות אותם בברלין בנובמבר. את ההופעה בסידני אני בכל מקרה אפספס.

ההתלבטות כרגע היא לגבי האחים קוואלרה עוד שבועיים. אתה הולך?

Caput femoris

New member
ואחרי שהמלצנו על אוסטרלים, הנה גם שניים משלנו

רון בן טובים, ד״ר לשקרכלשהו (הגדרה שהוא משתמש בה הרבה) ובאופן כללי בנאדם שעושה בשבילך את שיעורי הבית לגבי דברים חדשים, בדגש על הקצוות של הסאב-ג׳אנרס. בפייספוק.

ומת על מטאל, הפודקאסט הכי טוב במטאל שיצא לי להיתקל בו עד כה. רחוק מאוד ממושלם, בעיקר בעיקר המון דקות שמתבזבזות על בדיחות קרש או השוואות של כל דבר שזז לימי הזוהר של מגאדת׳, אבל עדיין מקום שפותח דלתות למקומות מאוד מעניינים בלי להתחייב לדוגמות או אופנות ספציפיות.

TumbiUmbi

New member
תודה

מכיר, מסכים, אבל מזמן לא נכנסתי לאתר, תודה על התזכורת :)

Caput femoris

New member
איזה הדרן קלישאתי. בשביל מה עוד פעם roots?

כל שיר מ Chaos היה עושה אותי מאושר. או אפילו איזה Soulfly טוב.
קצת מבאס.

TumbiUmbi

New member
התכוונת Arise :)

אבל גם .Chaos A.D יהיה יותר טוב מ Roots..

אני מניח שאתה יודע ש Napalm Death מגיעים בתחילת אוקטובר.

Caput femoris

New member
לא לפספס.

לצערי אני לא אהיה בארץ בדצמבר אבל כבר ראיתי אותם לפחות חמש פעמים והם אדירים על הבמה. פלוס ההערות הציניות (שלא להגיד reality checks) של ניק הולמס בין השירים. כבוד.
לסדר לך דייט עם שתחיה להופעה הזו?

arieltr

New member
הם על תקן של נוסטלגיה עבורי

יחד עם ספולטורה, נפאלם דת', דיסייד, אייל, רפי ושיבר הסוטה.
היום אני לא אחזיק מעמד יותר משלוש דקות. נהייתי סופטי...

TumbiUmbi

New member
אם נהיית סופטי.. יש לך את We Lost The Sea

מופיעים בחוף המזרחי ובאדלייד בדצמבר.

Caput femoris

New member
מקבל את ההערה.

התכוונתי לחזרה על Roots Bloody Roots בסוף ההדרן (תרגיל של זמרי פופ זולים) במקום לשלוח את הקהל הביתה עם איזה Refuse/resist בריא.
.Chaos A.D (יחד עם קלישאת הג׳אז Bright Size Life של מת׳יני ופסטוריאס) הוא תקליט שאני זוכר בו כל אקורד ומכת תוף מהסיבה הפשוטה שבמשך שלושה שבועות הייתי סגור במוצב עם שני הדיסקים האלה ולא היה שום דבר אחר לעשות חוץ מלהקשיב להם בלופ ולחכות להקפצה.
Roots היה לדעתי אלבום נהדר בזמן אמת אבל היום ברור שזו היתה הזדמנות שפוספסה מחד, וצ׳ק פתוח להמון זבל שהתפתח משם מאידך. בלי קשר, קשה להאמין שאני אעמוד בפיתוי לראות את האחים בפעולה.

נאפאלם זה חובה כמובן. חוץ מזה יש עכשיו גריל (דרום?) אפריקאי בחצר של הפאקטורי שעושה את העניין גם טעים.

pixie66

New member

תבוא פה, אצלנו אביב זה אביב וחורף זה בחורף

אבל גם פה התבטלה הופעה אתמול לאכזבת הגרופיז...

Caput femoris

New member
יאללה, בואי למלבורן.

יש כרטיסים בשפע. ריטלין ומטליות לחות עליי.

למעלה