לבנה פיקס.
"טווין פיקס" - כל כך הרבה מריחות, כל כך הרבה קטעים שעד עכשיו לא הבנתי למה הם נועדו והנה הגענו לפרק האחרון ולא קיבלנו שום סגירה. הבעיה הכי גדולה היא שמכל מה שקראתי לא מתוכננת שום עונה נוספת. לא ברור לי למה בחרו להשאיר את הסדרה עם סוף פתוח. בכל מקרה השלמתי את כל הפרקים שלא ראיתי, כך שיכולתי לראות את הפרקים האחרונים די סמוך לשידורם, ולטעמי הפרק הלפני אחרון התחיל טוב, אבל אחרי 20 דקות הגיעה הדרדרות רצינית. הפרק האחרון היה לא הרבה יותר מוצלח, לצערי. היו רגעים בו שחשבתי שדברים משתפרים והנה עוד רגע אנחנו נקבל תשובות לפחות לכמה מהשאלות, אבל זה לא קרה. אם כבר נשארתי עם עוד יותר שאלות. בראש ובראשונה השאלה באיזה הווה קופר ופייג' אכן נמצאים. מה היה הקטע עם דיאן וקופר ולמה הוא נועד, בהתחשב בכך שאחרי הלילה שלהם ביחד היא פשוט נעלמה. מה היה הקטע עם הפתק שקופר מצא על השידה המודל ו....בקיצור מלא שאלות. הכתיבה, לטעמי, המשיכה לא להרשים, אבל הבעיה הכי גדולה היא הקטעים המתים בפרק. אם אסכם את העונה, אני יכול להגיד שלמרות השאלות, אני לא באמת רוצה או מחכה לעוד עונה. העונה לטעמי סתם נמרחה והייתה מלאה עד גדודיה בקטעים מתים או דברים שפשוט נראו לי חסרי פשר. אפילו פואנטה כלשהי לא מצאתי. מה שכן היו המון פנים מוכרות לאורך העונה, אבל כמו כל העונה לרוב הקטעים איתם(בעיקר עכשיו כשהעונה הסתיימה) פשוט נראים חסרי תכלית או פואנטה. ציון: 5.

"נסיכה לבנה" - הפרק הראשון דווקא התחיל טוב, אבל אחרי בערך 15 דק' זה נגמר. שאר הפרק. לטעמי, היה בעיקר משעמם והרגיש לי יומרני ו...מלא בעצמו. אני חושב שהתחושה הזאת נבעה בעיקר מהכתיבה של הפרק. אמנם נראה לי שיש מצב שבתקופה שהסדרה מתרחשת בה בהחלט דיברו בסגנון הזה, אבל מצד שני אם הם שינו חלק מהדמויות והאירועים למטרה דרמטית, כפי שנכתב בסוף הפרק, היו יכולים לשפץ גם את הדיאלוגים, כדי שהם יהיו יותר מעניינים ופחות... מתנשאים. בכל מקרה הפרק הראשון לא עשה לי חשק לראות את הפרק השני. ציון: 5: