ספידר מןןןןןןןןןןןןןןן

שלומית1

New member
ספידר מןןןןןןןןןןןןןןן

הייתי אתמול בסרט ספיידרמן בבכורה והיה פשוט מדהים!!! היה כל כך כיף לראות את לוסי בסרט... למרות שהיא אמרה בקושי שבע מילים... הייתי כל כך גאה בה.. ישבתי ליד החברות שלי וברגע שהיא הופיע התחלתי למחוא כפיים ואף אחד מהאולם לא הבין למה.. זה היה מצחיק... גם טד הופיע.. היה לו תפקיד יותר ארוך משל לוסי, מן תפקיד מצחיק כזה.. אתם יודעים מי עוד הופיע שם??? השחקן שמשחק את אוטוליקוס... כל כך התפלאתי לראות אותו שם... ולקח לי זמן לזהות אותו גם אבל זה היה הוא.. אני בטוחה ב 100%...למרות שהסוף די עצוב יצאתי מהסרט עם חיוך כזה גדול על הפנים ואף אחד לא הבין אותי... בקיצור.. מומלץ ללכת לראות גם בגלל שלוסי שם וגם בגלל שזה סרט ממש טוב.. שלומית

shiRan WP

New member
איזה כיייייייף לך

אני מתה ללכת לראות כבר!!!!! לא היתה לך בעיה להשיג כרטיסים? כי אני לא חושבת שאני יצליח להשיג בקופות . כולם זממינים בטלפון וואו אני מתה ללכת כבר!!!!!!!! אוף חבל שלוסי אומרת כל כך קצת!

שלומית1

New member
באמת פחדתי מהכרטיסים...

הזמנתי באותו יום של הסרט דרך הטלפון... אבל קיבלתי מקומות ממש טובים... ועוד כשבאתי לסרט היו שם אנשים שקנו כרטיסים בקופה משהו כמו חצי שעה לפני הסרט.. הם לא קיבלו מקומות כל כך טובים.. אבל העיקר שנהנו

hilabg

New member
אתמול הלכתי לראות. MUST C MOVIE!

וואי איזה סרט מצויין!!!!!!! אז ככה, ברוס קמפבל(אוטוליקוס) הופיע ראשון מהחבר´ה בסרט, אני לא אקלקל ואגיד בתור, אבל נראה לי שהוא היה למשך בערך 5 דקות. אחריו באה לוסי עם התחפושת המצויינת ושבע המילים, ואחריה בא טד, והוא הופיע בשני קטעים. הסרט עצמו מצויין, כפי שכבר ציינתי, וסם ריימי עשה עבודה מדהיצה, בלשון המעטה. שווה ללכת לראות!!!! אני מתכוננת ללכת לראות אותו שוב, בזמן הקרוב. דרך אגב, מישהו ראה כאן מלחמת הכוכבים? איך השחקנים מזינה היו שם(נראה לי שג´יי לה´גאיה-דרקו הופיע שם, ומרטין סוקאס-בוריאס וקרפסטאר השתתפו בו, תקנו אותי אם אני טועה)

למעלה