ספיד פייט 2004?, טוב או לא?

mishakim

New member
ספיד פייט 2004?, טוב או לא?

אני הזמנתי את הפיג'ו ספיד פייט 2004, רציתי לדעת מה אתם אומרים עליו בכל המובנים: מהירות, בלמים, הרכבה... (הכול) בנוסף איפה אפשר לקנות קסדות טובות בת"א, במחיר טוב, או עדיף לקנות בארה"ב? מאוד חשובה לי תגובה על הספיד פייט 2004, אני רוצה לדעת אם הוא טוב או לא, ואם כדאי לעשות לו ביטוח מקיף?

ixmix

New member
ספידפייט

חיבתי לדגם אינה מוסתרת, לא בתגובות קודמות ולא בסקירה. אני סבור שבמחירו הוא אחת העסיקאות המשתלמות. לגבי המקיף - החלטה שלך - איני יודע כמה עולה המקיף, ולא אוכל לייעץ. מה גם שאם תקבל עיצה נגד מקיף וייגרם נזק - תהיה תחושה לא נעימה. צד ג' - לדעתי must.

mishakim

New member
עוד שאלה קטנה

אמרו לי שהספידומטר מראה רק עד 80 אבל שמעתי שהקטנוע עצמו מגיע להרבה יותר, ידוע לך משהו על זה? וביררתי המקיף יעלה משהו כמו 1800 אז נראה לי שאני יעשה. ותגיד מה עם קסדות סגורות איפה כדאי לקנות?, בארץ או בארה"ב? וגם האם bell זו חברה טובה של קסדות. תודה

בנדיטון

New member
הספידומטר אכן מראה 80

וזה בגלל מגבלות החוק האירופאי החדש, שם הקטנועים לא מגיעים ל60... כמובן שהוא מאיץ יותר מזה.

TheReverend

New member
קסדות

אם אין לך מישהו שיביא את הקסדה איתו במזוודה, לא משתלם לקנות אותה בחו"ל(אלא אם כן מצאת sale מטורף
), קפוץ לאחת החנויות הקרובות לאיזור מגורך ותמדוד מה נוח לך. טיפ קטן, בחנויות האביזרים לאופנועים נהוגה שיטת השוק, תתווכח קצת המחיר יורד

למעלה