"ספיחים" מהפרק של אתמול.

salsa17

New member
"ספיחים" מהפרק של אתמול.

אומנם כבר אוטוטו אנו מגיעים לפרק של היום, אך עדיין מציקה לי העובדה, שכולם דיברו על איילה,התמודדותה,ועל משחקה המדהים,אך אף-אחד לא הזכיר את אמא של איילה,שלדעתי היתה דיי מסכנה - לספוג כ"כ הרבה השפלות ועלבונות מביתה,וחוסר יחס כזה, הרי זאת אמא שלה, אז קצת כבוד והערכה לאמא - שאולי לא הכי מבינה אותה ולא מספיק תומכת בה בכיוון שהיא רוצה,אך אוהבת אותה מאוד ונמצאת שם בשבילה, בניגוד לאבא - שמסתובב לו בעולם (נשמע לי כמו "ציפור חופשיה) בלי שום דאגות,בלי ליצור קשר עם ביתו, ודווקא הוא זוכה למיטב ההערכה ממנה(מאיילה). אני יודעת ש"זה רק סרט(סדרה)" ולא צריך לקחת את זה ברצינות,אך בכל-זאת,זה מרגיז אותי מאוד, במיוחד לאור ההתייחסויות שהועלו אתמול בהקשר לפרק הנ"ל.

שרונסקי

New member
טארה, ועוד אחרים כן התייחסו ברחמים

לאמא, אבל זה לא עומד בסתירה להערכה למשחק, ומעבר לזה, למה שקורה עם איילה זה גם לא אומר שהכאב והתסכול של איילה מוצדקים. זה רק אומר שהם כואבים. ואכן איילה מסכנה מאד וגם האמא מסכנה מאד. וזה לא רק סרט. חברה שלי עברה בדיוק סיפור כזה. אחרי גירושים. כי קל יותר לכעוס על מי שלא ינטוש אותך, ושנמצא שם, כי הכעס על מי שיכול להעלם כל רגע הוא מאד מאיים (אז אולי הוא יברח כי אני לא התנהגתי יפה) ולכן הכעס עושה מעבר לאדם שהוא יותר 'בטוח'. מה לעשות, החיים לא פיריים, אה?

shalva now

New member
אבל זה החיים...

אמא שלה לא נחשבת - כי היא תלותית, פתוחה, היסטרית, נמצאת שם. אבא שלה נחשב דווקא כי הוא לא נוכח ומושג - אז אפשר לשים עליו איזו דמות שרוצים. ממש ריחמתי על האמא. מי צריך בת כזאת כפוית טובה?!

למעלה