ספיידרמן- גם לוסי וגם טד בסרט!!

X-na GIRL

New member
ספיידרמן- גם לוסי וגם טד בסרט!!

אוקיי זהו זה, רישמי עכשיו לוסי לא קוצצה מהסרט ספיידרמן, תקראו תיתרשמו תהנו!

השליטה

New member
מצטערת לא מחזיקה ממנה שחקנית דגולה

אישית אני אוהבת את לוסי רק כזינה. זינה היא דמות שמעצימה נשיות וכוח נשי, אבל לוסי לולס אישית, שחקנית גרועה למדי עם כל העוויות שהיא עושה כל הזמן. אישית אני מסתפקת בלראות אותה משחקת את זינה, זה באמת מספיק. (וכן, אני באמת מאמינה שאף אחד מסגל השחקנים שם לא היה שחקן דגול, ולדעתי גם לא יהיה). אל תתנפלו עלי, זו רק דעתי, וזה לא סותר את העובדה שאני מכורה לסדרה.

shiRan WP

New member
לא מסכימה איתך...

אבל זו דעתך... לדעתי לוסי שחקנית מצויינת ואני נהנית לראות אותה משחקת לא רק את זינה, התחלתי לראות זינה כי אני חושבת שלה ולחלק משאר השחקנים בסדרה (למשל: קיוין סמית´ ז"ל) יש כישרון משחק.. זו דעתי

Caeser

New member
גם אני לא מסכים...

יש הרבה שחקנים מוכשרים בסדרה שיצליחו גם בסדרות/סרטים אחרים. לוסי לולס היא שחקנית מצוינת בעיניי וגם רנה אוקונר ללוסי בעיקר היו הרבה הצעות אחרי זינה והם לא הגיעו סתם, הם שמו לב לכשרון המדהים שלה. לשחק דמות כמו זינה, לפי דעתי, זה יותר קשה מלשחק דמויות אחרות שאנחנו בד"כ מכירים. ועוד במשך 6 שנים! אבל מה שכן אני לא חושב שהיא תהיה בעתיד כוכבת קולנוע, לא בגלל הכישורים שלה אלא בגלל הסטיגמה הזאת ששמו שאנשי טלוויזיה אינם טובים מספיק לקולנוע וישר פוסלים סרטים איתם, חבל. עמרי.

LiaT G

New member
גם אני לא מסכימה איתך!!!!

זו דעתך וזה פורום דמוקרטי!

canimal

New member
לא ראיתי אותה במשהו אחר אבל אני

מניחה שלוסי היתה צריכה לשחק עם הבעות קיצוניות כי זה מה שביקשה הסדרה. זה פשוט ההנחה האוטומטית שלי.

LLRO

New member
אני מאוד לא מסכימה

לפי דעתי לוסי היא שחקנית מעולה, היא מסוגלת להכניס בדמויות שהיא מגלמת משהוא מעצמה ולכן המשחק שלה הופך להיות משהו יותר אמיתי, שלי לפחות יותר קל להתחבר אליו כי אתה לא רואה רק דמות- אתה רואה בן אדם שעומד מאחורי הדמות הזאת. עד כמה שאני אוהבת את זינה אני חושבת שיש לה אופי שמאוד קשה להתמודד איתו (אני לא הייתי מצליחה לחיות עם זינה כל כך הרבה שנים כמו גבי) ולכן גם קשה לשחק אותה. בעיקר אם כמו שלוסי אומרת- זינה והיא לא ממש אותו הטיפוס. אני חושבת שלוסי היא שחקנית מעולה ואם היא תתאמץ מחכה לה גם קריירה הוליוודיות גדולה

אני גם חושבת שלוסי שחקנית

טובה, ולראיה, כשרואים את לוסי בראיון או אפילו בתמונה, היא כל כך שונה מזינה שזה מדהים. אני אוהבת את ההבעות שלה. אני אוהבת את זה שברגעים מסוימים אפשר לראות ספקטרום שלם של רגשות בפנים שלה. הבחירה שלה של טון בשביל משפטים מסוימים הופכת סצנות מסוימות מסתם סצנות יפות לסצנות מעולות. אני גם חושבת שרנה שחקנית טובה, אבל פחות התעמקתי בזה. זה לא אומר שאני חושבת שהן השחקניות הכי טובות בעולם, אבל הן לא נופלות מהרבה שחקניות קולנוע הוליוודיות שאנחנו רואים בסרטים כל הזמן.

shiri_b

New member
לדעתי היא שחקנית ממש מעולה!

כמו שהיא שיחקה ב"תהרוג אותי וזהו" היא הייתה ממש מעולה!

מרויליה

New member
אני דווקא כן מסכימה

אותי מעניין לראות את השחקנים רק בזינה, לא בגלל שהם שחקנים טובים או לא. זה פשוט לא מעניין אותי לראות את הסרט הכי משעמם בעולם כדי לראות את לוסי משחקת תפקיד לא מעניין, גם אם היא תבצע אותו מצויין. ובנתיים הם לא הופיעו בשום סרט מעניין מספיק לפי דעתי. אבל אם הם יהיו בסרט טוב, אני אשמח אם הם יופיעו שם. אני לא יחזור על הטעות של לראות את הסרט "אפרסק" שלוסי הופיעה שם...

למעלה