ספיידרמן-ההמשך

The Flash

New member
ספיידרמן-ההמשך

תראו, חשבתי על זה, ולא נראה לי כל העיניין של הסדרה המצויירת שנגמרה בהמשך יבוא... אז החלטתי סוף סוף אחרי מחשבות רבות ו"מה יצא לי מזה" להמשיך את הסיפור מאיפה שהוא נגמר(ספיידרמן הולך למצוא את מרי ג´יין במימד אחר ולא ידוע) בכל מקרה חשבתי שאולי המוחות המבריקים של הפורום ירצו לעזור לי לא איכפת לי לעשות הכל לבד אבל יהיה לי מעניין יותר לקרוא דברים שאנשים אחרים כתבו אז חשבתי אולי כל אחד עשה פרק מה אתם חושבים??

The Flash

New member
אמממ...זה כן...

כשנגמר האפיזודה של:"אני ממש ממש שונא שיכפולים" כשקארנג´ מהמימד של סקארלט ספיידר רוצה להשמיד את כל היקום ואת כל המימדים שלו וספיידרמן עוצר אותו יחד עם 6 ספיידרמנים אחרים ובסוף הפרק ספיידרמן פוגש את סטן לי ואז מאדאם ווב שולחת אותו לפגוש את מרי ג´יין

green lantern

New member
זה לא אורמ שככה זה נגמר..

זה אומר שזה הפרק האחרון לעונה שישראל קנתה... אוי אניזוכר שספיידי שם אותו על בניין ואז הוא אורמ "*משפשף עניים* ומי יוריד אותי למטה? ארבעת המופלאים" או משהו כזה

The Flash

New member
ממש לא...

זהו הפרק האחרון אני לא זוכר אם הוא אמר בו את זה אבל בדקתי הפרק האחרון נקרא : Spider Wars Chapter 2: Farewell, Spider-Man הסדרה רצה 5 עונות, והשאירה חותם בכולנו

אם אני לא טועה

המשך הסידרה היה בספיידרמן אנלימיטד המזעזע. ומה זה בכלל משנה- עכשיו MTV עושים גירסא משלהם לספיידרמן, מה ש(כנראה) מבטיח איכות הרבה יותר גבוהה מהזבלון הקודם.

The Flash

New member
האמת....

שזה לא היה המשך ישיר...כי מרי ג´יין הייתה שם, ובסוף הסדרה הראשונה הוא יצא חפש אותה במימד אחר ובאמת שמעתי שספיידרמן של MTV הולך להיות הדבר הטוב הבא בעולם הסופר-גיבורים! יחד עם דרדוויל שעושים לMTV ששניהם יצאו בערך בזמן הסרט של דרדוויל על בן אפלק כמאט מרדוק

ויאגרה

New member
למיקרה שלא ידעתם...

הכותב של אולטימייט ספיידרמן הוא אחד מאילו שעובדים על הסידרה הזו.

למעלה