ספיידרמן החדש

A n g e l u s

New member
ספיידרמן החדש../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif../images/Emo121.gif../images/Emo176.gif

וואו, זה מה שיש לי להגיד, הגיעו ליידי ארבעת הפרקים, של ספיידרמן, התוכנית החדשה, באם טי וי אמריקה, שלצערנו לנו אין, אבל יש דרך לקלוט [צפייה און-ליין], אני לא אציין איך בדיוק הגיעו לידי הפרקים, היות וזה לא חוקי
, אבל אם מישהו מבקרה קיבל את הפרקים, הוא מוזמן להגיב: כידוע, ספיידרמן מושדר בכל שבוע, בשישי בערב שני פרקים ברצף, באם טי וי, עד כה יצאו ארבעה פרקים, את שלושתם ראיתי, ואת הרביעי אני אראה מאוחר יותר היום, לכן רציתי להגיב עליהם, מי שראה מוזמן לדון על זה
: מכאן והלאה ההודעה מכילה ספוילרים לפרקים של ספיידרמן החדש שלא שודר בארץ
: - - - - - - - 101-פרק ממש יפה, אולי ההכי יפה מבין שלושתם, אהבתי את סגנון הציור [אני אעלה תמונות מאחר יותר], ממש יפה, אהבתי שכבר קלטו, שזה לא עוד סידרה לילדים, אלא סידרה שפתוחה לקהל רחב יותר, מכיוון שלא פחדו להרוג אנשים, למעשה שני אנשים בפרק אחד! בקיצור פרק ענק, אצלי הוא קיבל
מתוך 5 כוכבים. 102-פרק חביב, טיפה ירידה, אומנם אהבתי את "המכשפה" אם אפשר לקרוא לה ככה, אך הגזימו בכוחותיו של ספיידרמן, הרי הוא לא כל כך מהיר, ברמה שמשתווה לקטעים [המאוסים] של מטריקס, ובכלל ממתי הוא משיג משאית שנוסעת כל כך מהר? אם ג'י הייתה ענקית!
, פשוט אהבתי את היציאות שלה, ברגע שהיא ראתה את "המכשפה" הופכת לצעירה יותר, היא כזה:"911? היה מקרה רצח!" לאחר כמה שניות היא זורקת את הטלפון ואומרת:"טקסי!", אומנם לכם זה לא נשמע מצחיק אבל מי שראה/יראה, יודע/ידע על מה אני מדבר. פרק חביב בהחלט הוא קיבל אצלי
וחצי, פרק חביב אך הההגזמה בכוחות בהחלט לא במקום. 103-אוקה, ירידה, נושא הלטאה כבר חרוש ומאוס יותר מדי! אני אישית ממש לא סובל את הלטאה וסיפוריו, זה בהחלט לא פרק גרוע, אך לא טוב מדי. הוא קיבל אצלי
בלבד. מקווה לראות אותכם מגיבים
.

תמיד סדרות מצוירות סדרות אנימציה..

של אם טי וי יוצאות טובות...ועוד עם הזיכיון של ספיידי נראה לי שבאמת יצא מצויין אבל מבאס שאי אםשר לראות את זה בארץ למרות השלושה ערוצי אם טי וי שאפשר לקלוט בארץ....

A n g e l u s

New member
תראה../images/Emo121.gif../images/Emo176.gif

בארץ זה לא משודר, אני השגתי את זה דרך הנט, אני לא אפרט כי זה אסור
, אני מניח שעוד כמה זמן כאשר יהיה את הסידרה בארץ אתם תגיבו להודעה
. אבל חשבתי שאולי אולי, מישהו ראה את הפרקים, אבל לא
.

למעלה