ספיידרמן הסרט- למה להרוס מה שבנוי ?

Logan16

New member
ספיידרמן הסרט- למה להרוס מה שבנוי ?

ראיתי את הסרט הוא באמת טוב נחמד יפה אבל למה להרוס עובדות קיימות א. ממתי יוצאים לו קורים מן הידיים ? ב. למה הגרין גובלין מכני, התחפושת שלו שונה לגמרי הוא מכוער ג. לכל מי שקרה הרבה ספיידרמן למה אבא של מרי ג´ן בבית ? ד. לאן נעלם רובי בביוגל ? (טוב זה לא הכי חשוב) עם יש למישהו תשובה משכנעת הוא מוזמן לענות

Yoda Killer

New member
אני מסכים

אני מתנגד לזה שעושים מקומיקס משובח חרא סרטים של במאים מפגרים ! (אני, אספן קומיקס גדול מאוד של חוברות ישנות ונדירות וחוברות בכלל, אנגלית בלבד). מלא דברים לא נכונים, ספיידרמן אף פעם לא אמר חצי מהמשפטים שם. ובקשר לגובלין, אני גם לא הבנתי למה הקסדה עשויה מברזל, זה אמור להיות לא ממש מגן אלה רק תחפושת...

Lu Tze

New member
מסכים בהחלט!

אני רק אציין דבר אחד בנוגע לכורים: בסרט הכורים יוצאים לו מהידיים, אבל תזכרו מאיפה הן יוצאים בעכביש אמיתי.. (אני מנחש שבגלל זה בקומיקס נתנו לו את הגאג´ט הזה, כי הם רצו להיות מציאותיים. בסרט מצד שני לאף אחד לא אכפת מלהיות מציאותי.

ThePope

New member
אז...

בקשר לקורים... פורסם איפה שהוא שהבמאי לא חשב שזה הגיוני שנער צעיר יוכל לבנות מכשיר שיוכל לירות קורים בטח ובטח לא ליצור קורים... לי אישית השינויים שעשו מהקומיקס לסרט לא הפריעו להפך לדעתי זה רק שיפר!

alro

New member
על המכשיר אין לקומיקס הסבר

אבל איפה שהוא בקומיקס צויין שהמרכיבים להכנת הקורים עברו לפיטר יחד עם הכוחות

ויאגרה

New member
אמממ...

1.הבמאי האמין שנער בגילו של פיטר לא יוכל ליצור לגמרי לבדו קורים באמצעות מרכיבים כימיים ולהרכיב יורה קורים באמצעותו יוכל להישתמש בהם. 2.כי בחור שלבוש בטייטס ירוק וסגול ניראה די מגוחך בחיים האמיתיים,לא? 3.כניראה כדי להמחיש לקהל הצופים שלא קראו את הקומיקס בעבר על איזה רקע בעייתי מרי ג´יין גדלה ומה הפך אותה למי שהיא היום. 4.הוא כן הופיע, לכמה שניות בלבד. כמוהו בטי בראנט, ואפילו הזכירו את אדי ברוק ודוקטור קונורוס (הלטאה).

The Flash

New member
כן נכון...

שיחק אותו שחקן שמן כזה וכן אמרו ש"אדי עבד כל השבוע על תמנות ספיידרמן והא לא הצליח להשיג אותם"(משהו כזה) ועל דוק קונורס פיטר אמר שהוא איחר פעם שלישית ו"דוק קונורס פיטר אותי"(גם משהו כזה) שמתם לב שהיו כמה שחקני זינה(סם ראימי...) היה את אוטוליקוס, ג´וקסר וזינה עצמה לא זוכר עוד

Logan16

New member
אבל רובי רזה

לפחות בפעם האחרונה שראיתי אותו אגב מתי גו´קסר ואטוליקוס הופיעו שם (שניהם תסריטאים ושחקנים בזינה ) אבל בזינה כל תסריטאי עוזר הפקה מפיק או במאי משחק שם איזה משהו חשוב

The Flash

New member
אוקי..

אוטוליקס הוא זה שהציג את ספיידרמן בזירה ושינה לו את השם מ THE HUMAN SPIDER לSPIDERMAN ג´וסקר הופיע בביוגל הוא עוזר של ג´ימסון היו לו לא מעט שורות ואחת מהם הייתי הצעה לשם אחר של הגובלין HOW ABOUT GREEN MEENY?

green lantern

New member
רובי היה השמן מאחור כשפיטר

דיבר עם JJJ , גם דוקטור קונורס היה כשפיטר סיפר לאוסבורנים (מקוה שאני לא מתבלבל ע האלה מהטלויזיה)" כשפיטרו אותו אבל איפה אדי ברוק

ויאגרה

New member
ג´יימסון הזכיר...

איזשהו צלם בשם אדי שלא מצליח לצלם תמונות של ספיידרמן. רוב הסיכויים שזה ברוק.

chatenoire

New member
הצדדים החיוביים

נכון, לחובבי קומיקס מושבעים הטעויות הקטנות יכולות לעלות על העצבים, אבל יש גם צדדים חיוביים לסרטים מהסוג הזה. קודם כל, הן מביאים קהל קוראים חדש לקומיקס. אני חושבת שיש כאן כמה וכמה אנשים שהתחילו להתעניין בקומיקס בעיקר בגלל היציאה למסכים של ספיידרמן, ואולי גם אקס-מן שקדם לו, ואנשים חדשים ב"קהילת הקומיקס הישראלית" זה תמיד טוב. שנית, זה כיף. נכון, הם משנים עובדות, הם לא מדייקים, הם הופכים את ספיידרמן לכוכב קולנוע. אבל אחת לכמה שנים יש לנו הזדמנות לראות את הקומיקס משוחק לנו מול העיניים, עם אפקטים מרהיבים ושחקנים חביבים בהחלט. אני אומרת, למה לא?

a fire inside

New member
הדבר היחיד שהפריע לי בסרט

זאת התלבושת של הגרין גובלין, כמו שעשו את ספיידי יפה מבד גם יכלו להשקיע בתלבושת שלו.. סרט באמת טוב הכי אהבתי את הקטעים שספיידי מקפץ מרע לרע ממש כמו בקומיקס שהוא מציל אנשים ונכון שבסוף מרי ג´יין גילתה שהוא ספיידר-מן בגלל הנשיקה?

torchi

New member
כן בגלל הנשיקה ומילה אחת התמסחרות!!

זו הסיבה התמסחררררררוווותתת!!!!!!

illustrator

New member
ספיידרמן הסרט

בתור קורא ותיק שמסוגל להיתפס לפרטים בצורה מחליאה, הלכתי לסרט במטרה לראות את ספיידי מתנדנד בין הבניינים, וזהו! היה ברור לי שאסור לי לצפות לסרט שיהיה נאמן למקור. ובכל זאת, מה הכי הפריע לי? כפי שנאמר, התחפושת של הגרין גובלין ממש לא במקום. אנשים כיום ממש לא מבינים מה עשה את הגובלין לאוייב כזה מעניין. ומי שלא חושב שהגובלין לא יכול להיראות טוב בתחפושת המקורית שיביט בציוריו של אלקס רוס ב-Marvels #4. אין יותר קרוב למציאות מזה. ואני לא יודע איך יוצרי הסרט חשבו שלזרוק את מרי-ג´יין מהגשר בסרט יכול להידמות למותה של גוון סטייסי בקומיקס. סצינה מיותרת לחלוטין! וכמובן, זה לא אותו דבר כשפיטר מגלה את זהותו של הגובלין רק בסוף. חלק מהיופי הוא כשפיטר יודע נגד מי הוא בעצם נלחם. ואני אשתוק עכשיו, למרות שיש עוד הרבה.....

ויאגרה

New member
תגובה

החיסרון היחיד בתחפושת של הגובלין, לדעתי, הוא העובדה שלא יכלו לראות את הפנים של השחקן, מה שהביא לשימוש בתנועות גוף מוגזמות ומיותרות. שילוב בין מסכה שתביע רגשות לגוף הנוכחי, עם שינויים, כמובן, הייתה יכולה להיות מצויינת. אני מסכים איתך לגבי עיניין הזהות - היה הרבה יותר מעניין אם הוא היה מגלה את זה בשלב יותר מוקדם. בקשר לגוון - שים לב (אני מקווה שאני צודק) שגם המוות של הגובלין בסרט היה זהה לזה שבקומיקס אחרי הסיפור עם גוון...כניראה שלבמאי לא היו תוכניות להישתמש בה. אם הסרט מציק לך - בדוק את המשחק מחשב שנעשה לפיו...כיף לשחק וכיף להיסתכל, אפילו שהעלילה לא זהה למקור (השלב הראשון, בו מצלמים תמונות לביוגל, למשל, ממש כיף).

למעלה