ספיידרמן 3 - וונום?

Wing Chan

New member
ספיידרמן 3 - וונום?

אהההההההההההה!!!!!!!! אההההההה!!!!!! אהההה!!!! אההה!!! אהה!! אה! תשטפו את העיניים בתמונה הזאת ששוחררה מההפקה של הסרט השלישי רגע. מה יש שם? כן. ספיידרמן בחליפה שחורה. לא זאת לא תמונה שחור לבן!$@#% זה ספיידי בחליפה שחורה!!#!!!!@# מה זה אומר?! שבספיידרמן 3 יהיה את וונום!!!!! אההההההה!!#$@%@#$ *רץ ערום במעגלים וצורח כמו גרופית בת 13* ולא לא איכפת לי אם זאת ידיעה ישנה, לי היא חדשה (אני לא קורא את הקומיקס אבל מת על הסרטים ועל הסידרה המצוירת [לא העכשווית])

נ.ב.

לא עדיף להתכתב כבר על "הוסטל" אחלה סרט,והוא עכשיו בקולנוע בניגוד לספיידר.. והוא ממולץ בחום ממני, אולי אני הלך אליו אפילו פעם שניה.

Greebo

New member
><

לא סבלתי את הוסטל.. וכן, אני אוהב סרטי גור.. ישנם אנשים שיגידו שאני אוהב סרטי גור יתר על המידה אפילו.. אולי זה בגלל שאני נוהג לצחקק כל פעם שלמישהו נשפכים המעיים...לכו תבינו.. אבל הוסטל עיצבן אותי.. פשוט סרט שמסתמך על ערך הזעזוע... כלומר...מתחיל כמו קומדיית נעורים\סרט פורנו והופך ל.....גורי בצורה מטורפת.. ספרתי 15 איש יוצאים מהאולם :פ סרט נחמד...אבל רק אם אתם אוהבים גור...כי מפחיד הוא ממש לא... הוא אפילו לא מבויים בצורה יוצאת מגדר הרגיל.... אני מעדיף את רוב זומבי וניל מארשל בסרטי אימה\גור...

אחלה עלילה..

.. לא יודע מה איתך אני ממש לא הזדעזעתי.. מה כן חיפשתי עומק יותר רציני וציפיתי שהוא יגיע ובגלל שהוא להגיע לא ידעתי איך לאכול את זה אם זה חביב או אדיר.. אבל שחזבתי על האלמנטים האומנותיים הדימיון לשואה והמקבילות בין מעשים ודמויות הבנתי שיש לי פה עסק עם סרט מנצח. אבל בסדר אני סוגד לדויד קוננברג ולא הרבה חושבים שהוא גאון. אני מבין למה לא אהבת ומקובל עלי אבל אני אישית רוצה לראות את זה לפחות עוד פעם אחת. וזה מה שאמרתי עם סרטי הצ'קוק אז מבחינתי הבמאי הזה לא רע בכלל נתתי לסרט 9 מ10

Wing Chan

New member
אתה לא אוהב סרטי גור

ז"א כן אתה אוהב סרטי גור הוליוודים וכול זה אבל גור אמיתי אתה לא אוהב, סמוך עליי.
(ואני דווקא כן)

Nimst

New member
ממש לא אהבתי את הוסטל

היה בעיני טיפשי לגמרי. הסיבה היחידה שהלכתי היא שהיה כתוב בגדול על הפוסטר "קוונטין טרנטינו". אז לקוונטין טרנטינו אין (כמעט) שום קשר לסרט, ובזבזתי שעה וחצי מהחיים שלי. חצי מהסרט חשבתי "כמה סקס, לעזאזל, שיגיעו לחלק מהעניין" ובחצי השני חשבתי "טוב, כבר היה עדיף להשאר עם הסקס". פשוט זוועה של סרט.

אבל זה היופי..

.. לאיזו רמה בן אדם מגיע להשתעשע ואיך זה מגיע למיצוי.. כמו שהיפני אמר..אתה יכול לאבד את כל הכסף שלך שם.

Greebo

New member
אותו יפני אגב, היה הבמאי של 7 צעדים

סרט מעולה בפני עצמו ומזעזע לא פחות (אפילו יותר האמתי..) ולגבי התגובה שלך להודעה שלי.. לא אמרתי שהזדעזעתי... אלא התכוונתי לערך הזיעזוע...הקוטרס שבין החלק הראשון של הסרט והמעבר הuber מהיר לחלק השני.. זה ניראה לי יותר מידי כמו תחסיס זול שכזה : \ ואגב, נסו את ניל מארשל : Dog soldiers+the descent יתכן ויש לי שגיאות כתיב.. הוא במאי מצויין...לא גאון..אבל הוא עושה את סרטי האימה הכי טובים שראיתי בזמן האחרון..

ככה גם קוראים לסרט לבאנגלית?כי לא..

.. ראיתי, למרות שאימה זה לא הז'אנר החביב עלי.. רשום באתר מלא סרטים שהוא עשה אין לי שמץ אם ראיתי אחד מהם
כן, נכון היה מעבר חד מאוד. אבל הוא ממש לא הפריע לי משום מה.. כמו האנשים שיפה להם מכוער.. מחמיא לסרט הזה זול פשטות ובוטות

Greebo

New member
אני לא בטוח לגבי השם באנגלית..

אבל זה לא סרט אימה..יותר כמו מתח סוריאליסטי ואלים.. יש הבדל בין פשטות ובוטות ובין מה שהוא עזה.. מה שהוא עשה היה תכסיס זול על מנת לפצות על סרט משעמם וחד גוני.. ראה ערך כל סרט ש הברנד ההודי חסר הכישרון עשה.. וכן אני מתכוון גם לחוש השישי..

סרט אימה נטו..

סוריאליסטי לא הייתי אומר, מוקצן בתפיסה כן. אלים לא כל כך. משעמם לא הייתי אומר גם כן, ריק הוא מאוד. סה"כ בהחלט ציפיתי ליותר כל הסרט, אבל זה בדיוק מה שעשה אותו הרבה יותר מוצלח לדעתי כי אתה מחכה לסיבה מעבר חוץ משיעשוע. וזה בעל ביקורת חברתית איפה שהוא בניגוד לאיצ'יקידנה. הסרט כן מושקע סה"כ ולא נעשה בחובבנות. הצילום העריכה ובימוי לא רעים בכלל.. זה כמו כל ההבדל בין מישהו יודע לצייר יפה ומצייר אבסטרקטי ולבין מישהו שלא יודע לצייר ומצייר את אותו הדבר.

Wing Chan

New member
לסרט באנגלית לא קוראים

Seven steps או משהו בסיגנון חח קוראים לו Oldboy (כן, מחובר). אחד הסרטים הטובים. (וואלה לא ידעתי שאנשים פה מתעניינים בסרטים מזרח אסיאתיים חוץ ממני...מגניב)

juggernaut

New member
הוסטל סרט חסר פואנטה.

פשוט משעמם. מזעזע - ובלי שום סיבה טובה. הוא אפילו לא מבריק גאוני או ייחודי.

למעלה