ספיידר מאן בעברית

אליאשד

New member
ספיידר מאן בעברית

עכשיו כשיוצא למסכים הסרט על ספיידר מאן כדאי לבחון את הופעותיו הקודמות בעברית.. בעברית יצאו עלילותיו בכמה סדרות בהוצאת קוין קומיקס ב-1986-1987 בתרגום עמוס ערן. 1. ספיידרמאן. 2. ספיידרמאן נגד הזיקית. 3. דוקטור אוקטופוס. 4. נגד דוקטור גורל. 5. ספיידרמאן נגד הענק. 6. קרב לחיים ולמוות עם הענק . 7. השדון הירוק. סיפורים נוספים על ספיידר מאן הופיעו בקומיקס משהו ושם הופיע סיפור ספיידר מאן בחוברת 85., בעתון הקומיקס (שם הופיעו ספורים שנלקחו מרצועות הקומיקס שבעתונות האמריקנית ולא דווקא מחוברות הקומיקס) ובסדרת בספיידר מאן של קונטקט פוינט. החוברות היו (הרשימההיא לא מלאה אשמח אם מישהו יספק את השמות החסרים) : 1. ההתחייבות הסופית . 2. . 3. 4. החלום הבלתי אפשרי .(על העטיפה :"סערה תקשורתית חלק 2+3"). 5. 6. 7. 8. 9. השד שבפנים: רישתו של קארנאג´ חלק 4. 10.אחים בדם חלקים 2 ו3-. 11.אחים בדם חלקים 4 ו5- . 12. הפנים של האוייב שלי.( על העטיפה :"סוף המשחק!: אחים בדם חלק אחרון"). 13. בובות. 14. חרק של סיפור. 15. רצון חופשי. 16. מיתות קטנות. 17 18. נטיות התאבדותיות. 19. 20. 21 22. 23. מצור.( על העטיפה:" הסנטינלים פושטים על מנהטן "). 24. העולם השתגע (על העטיפה:" אונסלוט שלב 2"). נשאר עכשיו לראות עם בעברית יצא חומר נוסף על ספיידר מאן בעקבות הסרט.

apathic

New member
יש לי, לצערי, את כולם...../images/Emo4.gif

1.ההתחייבות הסופית 2.פיצוצים מן העבר!+משחק החיים 3.השומר אחי אנוכי+סערה תשורתית:חלק 1(על חזיונות ותעתועים) 4.סערה תקשורתית:חלקים 2 ו-3(החלום הבלתי אפשרי+סוף שידור) 5.שובו של קיין:חלקים 1 ו-2(חזרה לחיים+שאריות היום) 6.שובו של קיין:חלקים 3 ו-4(על הימורים ומלחמות+סיום המשחק) 7.הפגנת שרירים+כותרות 8.רישתו של קאראנג´: חלקים 2 ו-3(ספיידר-קאראנג´+מי אני ומה שמי?) 9.רישתו של קאראנג´:חלק 4(השד שבפנים)+מצלמים את ספיידרמן 10.אחים בדם: חלקים 2 ו-3(מטרות+לתוככי המעמקים) 11.אחים בדם:חלקים 4 ו-5(זינוק של אמונה+התנגשויות עם העבר) 12.אחים בדם: חלק 6(הפנים של האויב שלי!)+זה מתחיל בפיצוץ ולא ביבבה! 13.בובות:חלק 1+האחריות האולטימטיבית 14.חרק של סיפור+מעל לכל 15.בובות:חלק 2(רצון חופשי)+מתח גבוה 16.דלילה הקטלנית!+ההבטחה 17.מיתות קטנות 18.נטיות התאבדותיות 19.קורבנות פתאומיים 20.החשודים המיידיים 21.זהויות מוזיקליות 22.סקאל-ג´אקט(בעצם זה ההמשך לגליון 21...) 23.אונסלוט:חלק 1(מצור) 24.אונסלוט:חלק 2(...העולם השתגע!) 25.תגליות יש לי גם את כל 23 הגליונות של X-מן בעברית של קונטקט פוינט. ורק רציתי להוסיף שלא אהבתי את הקורים על החליפה של ספיידרמן בסרט - גועל נפש! וזה לא הדבר היחידי שעשו גרוע... מי שראה יודע...

DDN

New member
שכחת

בפירוט הקומיקסים של קווין קומיקס שכחת את חוברת 8: 8. ספיידרמן נגד לוק קייג´.

למעלה