ספיידר-מן

ספיידר-מן

יש למישהו את הקומיקס שפיטר מתחתן עם מרי ג´יין? שבה הגובליין הירוק (הארי לא נורמון)בא ופיסק עוזר להם? ביחד עם החתולה השחורה?

hsotrt

New member
תרע, תשמע...

אתה צריך לפרט לנו איזה מספר מהדורה זה בערך, או מאיזה עונה?? או אם כבר אז באיזה גרסה, העיברית, האנגלית או הגרמנית??

ויאגרה

New member
החוברת עליה מדובר...

לא קיימת. זה סיפור שלקוח מפרק בסידרה המצויירת בכיכובו של ספיידרמן,ששודרה בערוץ 2וערץ 6 לפני כמה שנים ומשודרת כרגע בערוץ 1. על מה אני מבסס את הטענה שלי? בחוברות הקומיקס,החתולה השחורה יודעת שפיטר הוא ספיידרמן. חוץ מזה,מארי ג´יין אף פעם לא הייתה שכפול של עצמה,או נעלמה לאיזשהו מימד מסתורי. הסידרה המצויירת לרוב,מספרת סיפורים שלא הופיעו בחוברות הקומיקס,אבל לפעמים מתבססת על סיפורים מקוריים שכן הופיעו בחוברות,ולוקחת מהם רעיונות (כמו הילדה שהעריצה את ספיידרמן - היה כזה סיפור,אבל שונה כמעט במאה אחוז מהסיפור בסידרה).

hsotrt

New member
הבנאדם צודק!!

נגיד, בחוברת שמים דגש על ספיידרמן ומה הוא עושה וכאלה, בסדרה לעומת זאת, נותנים דגש על חיי האהבה שלו ועל התככים החברתיים שלו. החוברות פונות על קהל הקוראים המסורים של ספיידי שיש להם אוסף של כל הקומיקסים שלו + ישנים, והסדרה פונה לקהל האנשים שצופים ססרטים מצויירים ולאוו דווקא קוראים את הקומיקס, מברוק?? נ.ב. וכן, אני לומד תקשורת, בגלל זה ניסחתי זאת כך!

למעלה