ספייס השבוע ב

Drowned World

New member
ספייס השבוע ב ../images/Emo44.gif

יום ה' 13.12.2007 VH 1 - CLASSIC 14:00 קלאסיקה... - ספייס גירלס MTV HITS 23:30 לטעון מצברים עם הספייס גירלס יום ו' 14.12.2007 MTV HITS 20:30 לתבל את החיים עם הספייס גירלס

roey406

New member
צפייה מהנה

אני אראה את התוכנית בVH1 CLASSIC לא אוכל לראות את התוכניות בMTV HITS

Drowned World

New member
כתבה: "טו מאצ'" אינפורמציה !

ויקטוריה בקהאם מתפנה ממסע ההופעות עם הספייס גירלס כדי להודות שהיא ישנה בעירום וגם לא מצליחה לעמוד בקסמיו של בעלה "אני ישנה עירומה", כך הצהירה פוש ספייס, ויקטוריה בקהאם, בראיון חושף כל לגיליון החדש של המגזין "אל". פוש, המתארת עצמה כ"גבר הומו שמנסה לצאת מהארון", לא הצליחה לעמוד בפיתוי וחשפה סוד או שניים מחדר המיטות שלה ושל כוכב הכדורגל דיוויד בקהאם. "אני ישנה עירומה. אני בטוח אהיה עירומה אם אני נכנסת איתו למיטה בכל לילה". לדבריה, היא פשוט לא מסוגלת לעמוד בקסמיו של בעלה. ה"דיילי מייל" דיווח בסוף השבוע כי האם לשלושה, אשר בימים אלה החלה בסיבוב איחוד עם להקת הספייס גירלס, מודה בפה מלא שהיא ממש לא נולדה פרפורמרית. "מהר מאוד היה ברור שאני לא הולכת להיות הזמרת הטובה ביותר, או הרקדנית הטובה ביותר, או השחקנית הטובה ביותר. מעולם לא הייתי 'כישרון טבעי'", סיפרה בקהאם. פוש ספייס הוסיפה והפליגה ברוח זו: "למען האמת, בעצם אף פעם לא הייתי טובה בשום דבר", פוש, שמעטרת את שער הגיליון החדש של "אל", אמרה עוד למגזין: "אני עובדת שבעה ימים בשבוע. אני אוהבת את מה שאני עושה. יכולתי לעשות שופינג כל היום, שזה מה שהרבה אנשים חושבים שאני עושה. הם חושבים שאני כלבה אומללה שהולכת לעשות שופינג כל היום ומחלקת פקודות לדיוויד". פוש מתגאה בעובדה שסגנון הלבוש שלה הפך אותה לסוג של מושא הערצה ופולחן למלכות דראג. "אני ממש בחור הומו שמנסה לצאת מהארון, ולא איכפת לי מה כולם חושבים!", ציינה בסיפוק בראיון. עם זאת ילדותה היתה בודדה למדי. "ילדים הציקו לי. הם היו מוציאים דברים משלוליות וזורקים עליי", סיפרה . "ואני פשוט עמדתי שם. לא היו לי חברים. הייתי אומללה לגמרי". על הפעם הראשונה שבה פגשה את בקהאם, מספרת פוש ספייס כי היא זו שיזמה את הקשר לאחר שהגניבה לו את מספר הטלפון שלה בספח כרטיס הטיסה. "הוא סיפר לי שהלך הביתה ורשם את המספר על הרבה מאוד דברים, כדי שלא יאבד אותו. את הכרטיס מצאנו ממש באחרונה", סיפרה. בחודשים הקרובים תתור פוש ספייס עם הלהקה בלונדון, בקייפ טאון, בלוס אנג'לס, בלאס וגאס, בניו יורק, בשנחאי, בבייג'ין ובמדריד.

למעלה