ספייס יורסלף
(שאלון שבועי)

Drowned World

New member
ספייס יורסלף ../images/Emo70.gif (שאלון שבועי)

היי אנשושים וברוכים הבאים כל המצטרפים החדשים
איך עבר עלייכם השבוע ? הרי לפניכם פינת הספייס השבועית בה תוכלו לכתוב איך עבר השבוע בשאלון קצקצר
שי השבוע של הספייס? שיר הסולו השבועי של הספייס ? קטע וידאו של הספייס שראיתם ואהבתם השבוע? תמונת הספייס השבועית: איך עבר השבוע בכמה מילים? אז מה חדש?

Natali Milano

New member
עונה

שי השבוע של הספייס? Who Do You Think You Are שיר הסולו השבועי של הספייס ? לא הבנתי קטע וידאו של הספייס שראיתם ואהבתם השבוע? STOP 2007 תמונת הספייס השבועית: ,מתוך המופע איך עבר השבוע בכמה מילים? נחמד מאד אז מה חדש? היצירות שלך (ראית תמופע של מדונה שבוע שעבר?)

Drowned World

New member
אין לי yes

אבל יש לי את ההופעה הזאתי ב DVD שיצא וראיתי אותה 200 פעם כבר חחח וגם הייתי בהופעה הזאתי בפריז

Drowned World

New member
אני ../images/Emo13.gif

שי השבוע של הספייס? Wannabe שיר הסולו השבועי של הספייס ? Emma - Take my breath away
איזה קול מתוק יש לה ! אני מתעלהשיר הזה ! קטע וידאו של הספייס שראיתם ואהבתם השבוע? הספייס אצל לטרמן עם stop תמונת הספייס השבועית:
הבנות ב EMA 1997 איך עבר השבוע בכמה מילים? היה סבבה קצת מתיש אבל בסדר גמור ואני לבד בבית עד יום חמישי הבא !!!! אז מה חדש? נולד לי אחיין פיליפיני קטן חמודדד

TALLLLi

New member
עונה:)

שיר השבוע של הספייס? Let love lead the way.. שיר הסולו השבועי של הספייס ? ממ..אין=/ קטע וידאו של הספייס שראיתם ואהבתם השבוע? זה שמראים את אמה יוצאת מהשדה תעופה עם התינוק והבעל:) תמונת הספייס השבועית: -----> איך עבר השבוע בכמה מילים? השבוע?מלחיץ!מלא בבכי..אבל הוא עוד מעט נגמר! אז מה חדש? 2 חולצות מהחנות colors בת"א
ו...יום רביעי מתגייסת!!:(

עונה =]

שיר השבוע של הספייס? Take Me Away שיר הסולו השבועי של הספייס? Look At Me / Chico Latino קטע וידאו של הספייס שראיתם ואהבתם השבוע? קטעים מההופעות...
אין אחד ספציפי תמונת הספייס השבועית: איך עבר השבוע בכמה מילים? נחמד =] אז מה חדש? שומדבר מיוחד

עונה:

שיר השבוע של הספייס גירלז: Denying שיר סולו השבועי של הספייס גירלז: Not Such an innosant Girl קטע וידאו של הספייס גירלז שראיתי ואהבתי שלהם: אין משהו מיוחד. תמונת הספייס השבועית: אין. איך עבר השבוע בכמה מילים: לא משהו, אבל אין יותר גרוע מאיך שהשבוע הזה התחיל. מה חדש
"אין חדש תחת השמש".

britmel

New member
עונה

שיר השבוע של הספייס? step to me שיר הסולו השבועי של הספייס ? mel c- carolyna קטע וידאו של הספייס שראיתם ואהבתם השבוע? גודביי תמונת הספייס השבועית: --- אין לי פה איך עבר השבוע בכמה מילים? סבבה לגמרי אז מה חדש? עוד 10 ימים!!!!!

Drowned World

New member
אני כל הזמן חורש על "קרולינה" ../images/Emo6.gif

בגלל שלאשתו של אחי קוראים קרולינה ואנחנו בייחד מתים על השיר הזה
חחחחח

actimel

New member
צלי

שיר השבוע של הספייס? ספייס אפ יור לייף
שייק איט חחחחחחחח שיר הסולו השבועי של הספייס ? המממ. אין קטע וידאו של הספייס שראיתם ואהבתם השבוע? אההההה... ראיתי איך מלאני עושה דאווינים ומתחילה לשיר "וי אר פמילי" באיחור חיחיחי תמונת הספייס השבועית: מה שכולנו אהבנו בחדשות
הן כל כך מקסימות אז מה חדש? סיים סיים SAME איך עבר השבוע בכמה מילים? אני נקרעת בטירוף בעבודה...

NSH2

New member
אני

שי השבוע של הספייס? נראה לי סטופ. היום יצאתי עם חברים והסתובבנו סתם אז שרתי את זה לעצמי ורקדתי שיר הסולו השבועי של הספייס ? משהו של מל סי קשה לי להחליט קטע וידאו של הספייס שראיתם ואהבתם השבוע? הספייס בביקור בפראג תמונת הספייס השבועית: איך עבר השבוע בכמה מילים? עבר אתם יודעים... אז מה חדש? כלום

עונהה

שי השבוע של הספייס? MAMA שיר הסולו השבועי של הספייס ? של ויקטוריה נוט סאצ' אן אינסנט גירל קטע וידאו של הספייס שראיתם ואהבתם השבוע? הקטעים מההופעה החדשה תמונת הספייס השבועית: הספייס בווג איך עבר השבוע בכמה מילים? כיף ~ אז מה חדש? כלום חחחח

למעלה