ספייקי ו... אנג´ל
R resputin New member 1/9/02 #5 אווו..... מכיוון שליז לא מחוברת, אני מודה מראש בשמה. לא יודע מה איתך, התמונההראשונה עשתה לי טוב, התמונההשנייה עשתה לי נחמד. כן כן, אז אני בעד תמונות קצת, מה לעשות- איש איש ו...חולשותיו...
אווו..... מכיוון שליז לא מחוברת, אני מודה מראש בשמה. לא יודע מה איתך, התמונההראשונה עשתה לי טוב, התמונההשנייה עשתה לי נחמד. כן כן, אז אני בעד תמונות קצת, מה לעשות- איש איש ו...חולשותיו...
I Idomania New member 1/9/02 #7 אממ.. סך הכל הם מחובקים בפוזה למצלמה.. אוף סתכלו מה תמונה אחת יכולה לעשות לאנשים!
S star lili New member 1/9/02 #9 וואו זה עשוי ג-רוע.... הראש של אנג´ל גדול מדי לגוף שלו (יותר מבדרך כלל ) ראיתי יותר מציאותיים... שנייה, אני אנסה לצרף לינק (היי,תמיד יש פעם ראשונה!)
וואו זה עשוי ג-רוע.... הראש של אנג´ל גדול מדי לגוף שלו (יותר מבדרך כלל ) ראיתי יותר מציאותיים... שנייה, אני אנסה לצרף לינק (היי,תמיד יש פעם ראשונה!)
M Marsha Figg New member 1/9/02 #11 פחחח חביב אני רואה שאנשים פה נבהלים על התמונה הזאת... פחחח, היא כלום לעומת מה שאפשר למצוא ברשת היום...
פחחח חביב אני רואה שאנשים פה נבהלים על התמונה הזאת... פחחח, היא כלום לעומת מה שאפשר למצוא ברשת היום...
trilliane Well-known member מנהל 2/9/02 #13 יש דברים באמת מגעילים... ../images/Emo5.gif של אנשים משועממים וחולניים. כמו זה למשל, שראיתי אתמול בפורום אחר. (לפחות עשו עבודת פוטושופ טובה... )
יש דברים באמת מגעילים... ../images/Emo5.gif של אנשים משועממים וחולניים. כמו זה למשל, שראיתי אתמול בפורום אחר. (לפחות עשו עבודת פוטושופ טובה... )