ספיישל אולימפיקס וסקר פסח

ספיישל אולימפיקס וסקר פסח ../images/Emo157.gif

מי שומר כשרות
האם אתם מתכוונים לשמור על כשרות בפסח השנה? בואו להצביע בסקר המיוחד שנפתח בפורום פסח
ספישל אולימפיקס "תן לי האומץ לנסות והכוח לנצח"- ספורטאי ישראל מצדיעים לספורטאי ספיישל אולימפיקס באירוע התרמה מיוחד ביום שלישי 12.4.05.
כמו בכל יום רביעי 21:00 הלהקה שידור ישיר מהלופט של להקת Nova היום בבלוג TV

רומיקה

New member
חח.. הלוואי שהייתי רואה אותם רק

בחגים... לצערי אני רואה אותם יום יום.... אבל זה בסדר.. את הפסח אעביר עם המשפחה היותר מורחבת...

BellA עלמה

New member
לא בכלל לא

מעולצת כי זה כל ה"נשיקות" האלה והקרבה של פעמיים בשנה עם המשפחה המורחבת (דודים, בני דובים וכו). לא טיבעי לא זורם

../images/Emo25.gif ../images/Emo13.gif

כן. מבינה אותך - יש לי סבתא שהקשר שלי איתה מאד דומה למה שסיפרת- והנשיקות בפעמים הספורות שאנחנו נפגשות, הן כאלה. מאולצות. את יודעת, כל הילדות שלי שנאתי חגים ומפגשים משפחתיים. רק אחרי שנתיים בחו"ל, עם חגים - בלי משפחה, או בלי המשפחה הקרובה, התחלתי להעריך את מה שלא היה לי. כשהגעתי בחזרה לישראל, הייתי בסכסוך עם כל העולם (ובעיקר עם עצמי), אז שוב שנאתי את מה שכ"כ חיכיתו לו בחו"ל וגם לא השתתפתי במפגשים האלה. את ראש השנה חגגתי בים. את פסח לא חגגתי. וכו'. ובשנה שעברה התחלתי לאהוב את החגים, והמפגשים האלה. הזדמנות למשהו מיוחד, רק למשפחה. הזדמנות להרגיש קצת שייכת לאנשהו. שום דבר לא השתנה במשפחה - כולם אותו הדבר. הריבים אותם ריבים, והנשיקות עם הסבתא - מאולצות. הדבר היחיד שהשתנה, שפתאום גיליתי מה שטוב בזה. אגב, השנה אין לי פסח. המשפחה מתפצלת אל המשפחות של בני הזוג, ונשארנו אני וההורים שלי...
לא משהו שאני מתלהבת ממנו, בינתיים. אז כנראה שלא יהיה לי חג בכלל.

BellA עלמה

New member
תמיד היו החגים

גם שחייתי בחו'ל. ראש השנה ופסח תמיד הקפדנו לעשות בין אם זה היה עם חברים בחו'ל או עם המשפחה בארץ. גם בחו'ל הייתי מקתרת במפגשים האלה

s h i r k u s h

New member
החג הכי שנוא עליי ../images/Emo4.gif

עלק משפחתיות... כל הצביעות מתגלה בחג הזה... חצי מהאנשים שנסובים לשולחן לאכול בסדר לא סובלים זה את זה
הדבר היחיד שטוב בחג הזה זה המצבריי שאמא שלי תמיד מכינה לי

למעלה