ספיישל אולימפיקס וסקר פסח

ספיישל אולימפיקס וסקר פסח ../images/Emo157.gif

מי שומר כשרות
האם אתם מתכוונים לשמור על כשרות בפסח השנה? בואו להצביע בסקר המיוחד שנפתח בפורום פסח
ספישל אולימפיקס "תן לי האומץ לנסות והכוח לנצח"- ספורטאי ישראל מצדיעים לספורטאי ספיישל אולימפיקס באירוע התרמה מיוחד ביום שלישי 12.4.05.
כמו בכל יום רביעי 21:00 הלהקה שידור ישיר מהלופט של להקת Nova היום בבלוג TV

yahli13

New member
נצל"ש:בבקשה תעזרו לי!!

אני מתה לקנות את הדיסק השני של באסטד(אין לי את שניהם,אבל יותר סביר שהראשון כבר לא בחנויות..) ואת הדיסק של מקפליי!!!!!!!!!!! איפה אני יכולה לקנות(שבאזור של חדרה...)

DesertRose7

New member
בארץ?!

את לא יכולה!! מקפליי- תשכחי מזה! באסטד - אולי תמצאי אם תחפשי ממש ממש! אבל גם בזה אני לא מבטיחה לך כלום! קשה למצוא את הדיסקים בארץ כי הם הוצאו בכמות מוגבלת מקפליי- 1 באסטד- כמה עותקים יותר והם הוצאו בגירסאות חסרות (אירופה או משה וכזה) קיצר.. תנסי אולי בכלי זמר או כל חנות מוזיקה שיש אולי יש להם באיזה פינה נידחת!

may90

New member
אני קניתי את של באסטד בארץ!

הזמנתי מצליל-ממזמן

loner in love

New member
כנסי...

אני קניתי את האלבום לייב של באסטד בכלי זמר בחדרה את הדיסק השני קניתי בנתב"ג ואת הראשון אין לי אה ומקפליי יש לי מאנגליה
אתמול הייתי בצליל והיה להם את הלייב צליל אוהבים אותם, תנסי לחפש שם או להזמין תתנסי להזמין גם בכלי זמר

just jenny

New member
חחח דווקא בחדרה?

אני גרה שם.. את מקפליי [כמו שאמרו לך] לא תוכלי לקנות כי אין בארץ
אבל של באסטד את יכולה לקנות את שני הדיסקים מ"כלי זמר" החנות נמצאת בחדרה, בקניון "לב חדרה" קומה 3, תזמיני ותוכלי לקנות.. מקווה שעזרתי

DesertRose7

New member
נצל"ש 3454 - אני עוזבת!!

טוב רק לראשון שני.. טיול שנתי!! אבל אני יודעת שיהיה לכן קשה.. חיחי.. קיצר..תזכרו - בלי תמונות סרוקות!! קיצר.. שיהיו לכם יומיים של כיף.. אם יהיו בעיות תפנו לשני
לאב יו

DesertRose7

New member
מק../images/Emo78.gif

או לפחות מנסה להקפיץ ... גררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

למעלה