ספיישל ג'ימי פאלון ו-The Roots!

Music Man XD

New member
ספיישל ג'ימי פאלון ו-The Roots!

ג'ימי פאלון ולהקת הבית שלו, The Roots, פצחו באפנה - לארח זמרים ולבצע איתם את אחד מהלהיטים שלהם (זה כבר לא כל כך חדש, אתם וודאי מכירים את זה).
אבל כצפוי מג'ימי פאלון והרוטס, לא מדובר בפרויקט רגיל ומשעמם, אלא בסדרה של קאברים מקוריים ומגניבים.

אני ארכז אותם כאן, כיוון שאני חושב שהם ממש מגניבים. אשמח לתגובותיכם!

YEEZUS

New member

אני כל כך שונא שעושים דברים כאלה. תמיד זה יוצא כל כך מגעיל. עוד יותר מגעיל אותי איך כולם מתלהבים מזה אחר כך (כמו שהתלהבו לא מזמן מהפנטאטוניקס, ההרכב המגעיל הזה שעשה קאברים לדאפט פאנק וביונסה).

ערן1987

New member
אל תגזים, זה אמנם לא הדבר הכי מקורי

בעולם אבל זה עדיין ממש ממגניב ומושקע ויש להם שם כמה יציאות טובות

לגבי ההרכב ההוא שהזכרת אני די מסכים איתך, הם היו די בנאליים

Music Man XD

New member
!Your Body

מה קורה אם מערבבים את המוח הקודח של ג'ימי פאלון, את הכישורים המוזיקליים של הרוטס, את מיתרי הקול המתכתיים של כריסטינה אגילרה וקופסה של ציוד משרדי?

ובכן, התוצאה לפניכם:
http://www.youtube.com/watch?v=XQ4Xmp9XhIw&list=RDYOZjaqHioro

הדבר הכי מגניב שכריסטינה עשתה בשנתיים האחרונות, כנראה. זו, אגב, ההופעה היחידה של כריסטינה עם השיר הזה.

DAN1EL

New member
הורג אותי כל פעם מחדש שזו ההופעה היחידה

שלה עם השיר הזה

בכלל, בשנים האחרונות era זה כבר לא מה שהיה פעם.
תראו את כריסטינה, בריטני, ביונסה - אפילו ריהאנה!
כל ה-eras האחרונים שלהן נראים כמו בדיחה על חשבון המעריצים.

Music Man XD

New member
אני מבין את המגמה שאתה מדבר עליה,

זה באמת ככה. גם את גהגה אפשר לציין, ה-era האחרון שלה הזוי בכל מה שקשור לקידום וכאלה.

כריסטינה - משהו עובר עליה, אלוהים יודע מה. בכל מקרה, כבר טחנו את הנושא.
בריטני - היא לא רוצה לעשות את זה בכלל לדעתי, היא כבר שנים עובדת על אוטומט. רובוטני של ממש. היא עברה משהו לא טוב שעשה את מה שעשה והשאיר את הצלקות שהשאיר.
ריהאנה - כשמוציאים אלבום כל שנה במשך כמה שנים טובות, ככה זה נראה. מה גם שזריקת זין זה הקטע שלה.
ביונסה - המצב שלה שונה משל השאר כאן. היא אכלה את כל מי שציינתי בלי מלח בלילה אחד (גם את גהגה, קייטי והשאר). היא בסיבוב הופעות עכשיו, יש לה להיט ביד, אלבום שמוכר כמו לחמניות חמות והטריף את המבקרים (שילוב נדיר במיוחד בעולם הפופ של היום, רק אדל עשתה את זה בשנים האחרונות).

DAN1EL

New member
לא יודע לגבי גהגה,

ה-era שלה התחיל בהילוך מאוד גבוה, עם כמה הופעות מטורפות ומושקעות, ואח"כ ירד.

הזמרות האחרות התחילו מלכתחילה באפס קמ"ש ומשם לא היה אפילו לאן לרדת

(חוץ מריהאנה שזה באמת מקרה אחר)

ביונסה - לדעתי בסופו של דבר זה יצא קצת באסה בשביל המעריצים שלה.
כי אחרי שבוע שבו הם התלהבו מאלבום שנחת עליהם בהפתעה, אז עם מה הם נשארו? עם era שיש בו אפס קידום (והופעה אחת לא מרגשת במיוחד בגראמי).
אלבום ויזואלי? כשחושבים על זה - כל האלבומים של ביונסה הם אלבומים ויזואליים. אז אפשר לחשוב.

ואני כמובן לא מזלזל במהלך השיווקי המטורף שהיא עשתה בהתחלה - בהחלט מגיע לה שאפו על זה.

Music Man XD

New member
יש את המוזיקה.

והיא מחזיקה מעמד הרבה זמן, לפחות אצלי.
יש זמרות שהמוזיקה שלהן מחזיקה שבועיים ואז כבר צריך ריגוש חדש, אבל זה לא המקרה עם האלבום הזה - מבחינתי.

נכון שהיא לא ממש מופיעה, אבל אני מניח שהיא תופיע עכשיו עם השירים החדשים בסיבוב ההופעות (היא לקחה הפסקה קצרה ממנו והיא חוזרת בסוף החודש).

לפי מה שראיתי, המעריצים שלה מרוצים מאוד מהאלבום הזה, והם עדיין ב"היי".

אני לא חושב שה-era של גהגה התחיל כל כך גבוה. זה התחיל עם דליפה של סינגל, שהיה מאכזב במילא, קליפ חמוד ותו לא, הופעות בסדר (שום דבר יוצא מגדר הרגיל - אולי אני לא זוכר?), תקשורת שלא מפרגנת כמו פעם... לא מדהים.

DAN1EL

New member
המוזיקה - שיפור מכל הקריירה שלה, אבל עדיין זה

סתם אלבום, שחוץ מ-DIL לא אהבתי כלום ממנו.

גהגה - ההופעות שלה בהתחלה היו נורא נורא מושקעות.
גם אם לא לטעמך, עדיין צריך להעריך את ההשקעה בהן.
ההופעה בהשפעת הקוסם מארץ עוץ הייתה אדירה לדעתי!
נדמה לי שזה היה ב-GMA.

והיה את ההופעה ההיא ב-VMA שהיא החליפה פאות ותלבושות וזה - בתכלס היא סתם הזיעה ממאמץ בשביל שמיילי סיירוס תגנוב לה את ההצגה עם קצת טוורקינג ודובי פרווה - אבל לפחות המאמץ היה קיים שם.

לגבי התקשורת והביקורות - לא יודע, לא עקבתי אחרי זה.
אבל לא מפתיע, כי האלבום שלה עלוב.

Music Man XD

New member
ההופעה ב-VMA

לא הייתה כל כך טובה לטעמי, כן היה שם מאמץ, אבל התוצאה לא משהו בכלל. גם ההופעה של הקוסם מארץ עוץ לא הייתה כ-ז-ו מדהימה. בכלל לא. לא משתווה להופעות הטובות באמת שלה.

ד"א, ראית שהיא התראיינה עכשיו ל'הרפרס בזאר' ובראיון היא מדברת על כך שהייתה בדיכאון בסוף 2013? זה לא מפתיע.

DAN1EL

New member
ראיתי רק את הכותרת על הדיכאון, לא קראתי את

הכתבה.

אולי זה מסביר למה ה-era הזה נראה כמו שהוא נראה.

ערן1987

New member
מישהו פירסם את זה כאן די מזמן

וזה סופר-מגניב ומקורי! איזה ראש יש לרוטס האלה, שיהיו בריאים

Music Man XD

New member
!All I Want For Christmas Is You

לכבוד חג המולד, ג'ימי והרוטס קראו לדיווה שאין עוד כמותה - מאריה קארי. התוצאה היא ביצוע כיפי ונוגע ללב לשיר החגיגי.
וכמובן, אי אפשר להתעלם מחבורת הילדים העליזה שמציצה תכופות כדי לסייע למאריה. שימו לב לילדה הימנית עם הכובע הגדול מדי. הורג.

http://www.youtube.com/watch?v=sWEfszb9h8Q&list=RDYOZjaqHioro

למעלה