ספיישל דמויות

chiquitito15

New member
ספיישל דמויות../images/Emo41.gif../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif

לכאן אני אשרשר את הדמויות שמשחקות בסדרה
בבקשה לא להגיב עד שאני אתן אישור
תהנו

chiquitito15

New member
גילת אנקורי../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif

עידית לינוביץ'
אשתו השנייה של מייק. היא אמה של שרון בת ה16. אישה עשירה, האוהבת את בעלה ומתה על החיים הטובים שהיא חייה. היא נוקשה, שטלתנית, כוחנית ורוצה לחנך את הבת שלה ללכת בדרך הישר ולא כפי שהיא רוצה. לפעמים זה לא מצליח לה במיוחד... כשהיא מגלה את העובדת החדשה בחברה, היא נתקפת קנאה ושולפת ציפורניים. היא אחותו של גיא, העובד בחברה של בעלה.

chiquitito15

New member
מייק לינוביץ'../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif

שלמה סדן
בעלה של עידית. אביהן של קארין הרווקה וטלי הנשואה לבני. הוא אוהב את בנותיו מאוד וגם את שרון- בתה של עידית. הוא בעל חברת האופנה "אופל" ומנהל רומן מהצד עם מעצבת חדשה בשם דפנה שאותה הוא מכניס לחברה. בעבר היה מתעסק בהימורים וכנראה שעד היום הוא לא יכול להיגמל מזה...

chiquitito15

New member
שרון../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif

יעל בר זוהר
בת 16, בתה של עידית. כמו כל נערה מתבגרת, גם היא עוברת את גיל הטיפש-עשרה ומסתבכת עם דין, שלכאורה נראה לה הגבר הכי רומנטי ושרמנטי ומקסים בעולם. היא הולכת איתו ומבריזה מהלימודים, הציונים שלה גרועים והיא על סף סילוק מבית הספר. היא ב"כאסח" תמידי עם אמא שלה, עידית, וחלומה הגדול זה להיות דוגמנית אצל אביה- שהוא בעל בית אופנה בדיוק כמו מייק...

chiquitito15

New member
דפנה מאור../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif

נעה תשבי
בחורה צעירה ומושכת השבה מצרפת לפני שישה חודשים. היא המאהבת של מייק, המבטיח לה שיכניס אותה לעבוד אצלו בחברה. הדבר קרה, והיא נתקלת בעידית, אשתו של מייק, דבר הגורם לה לקנא. היא על תקן "המעצבת המבטיחה שתציל את אופל תוך עשרה ימים". בדרך היא נתקלת גם בגיא, אחיה של עידית, וזה נדלק עליה.

chiquitito15

New member
טלי../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif

תמר הנגבי
בתו של מייק מנישואים קודמים. היא בחורה נשואה ויש לה מחלת בגדים מטורפת... על הכל היא מבזבזת- על שעונים, מכנסיים, חולצות, תחתונים ומה שבא ליד... בעיני בעלה זה לא כ"כ מוצא חן והדבר גורם לויכוחים ועימותים חריפים ביניהם. היא חייבת הון תועפות לבנק, דבר הגורר אותה כמעט ללכת ולמכור את הדגמים החדשים של דפנה לחברה מתחרה ע"מ לקבל כסף. לפני שהיא עשתה את הצעד הנואש, היא נתקלה בגיא אשר הקליט אותה מודה בזה, ושכב איתה בניגוד לרצונה.

קטרפי

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

מייק הוא לא באמת אבא שלה, הוא דוד שלה

chiquitito15

New member
וואלה?../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif

טוב- אני רואה את הסדרה מההתחלה בפרק הראשונה... בשידור בערוץ 2 הייתי קטן מידי

קטרפי

New member
יאפ ../images/Emo110.gif

ויש לו עוד בת מאיזה דיילת שהוא לא יודע עליה, קוראים לה יסמין היא בת 14 וגרה בארה"ב

mary lou

New member
אכן, הבלונדינית המעצבנת ההיא...

לירון גרטי או משהו כזה וואי איך שנאתי אותה... היא הייתה כזו
. בלע. מזל שהיא נעלמה מחיינו :)

מייק הוא לא אבא של שרון וגם לא דוד

שלה הוא בעלה של אמא שלה (נישואים שניים) בפרק הראשון (בעונה הראשונה רואים אותה מדברת מדברת עם אבא שלה בטלפון.

chiquitito15

New member
קארין../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif

בתו השנייה של מייק מאותם הנישואים הקודמים. היא אחות טובה לטלי, דואגת לאביה, אך בסתר לבה דלוקה על גיר רודף השמלות.

chiquitito15

New member
גיא לינוביץ'../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif

ברוך דרור
אחיה של עידית. סמנכ"ל בחברת האופנה "אופל". הוא רודף שמלות מושבע, הוא מתחיל עם כל חצאית שעוברת לידו וזה כולל את הדוגמניות, את המעצבת החדשה, דפנה, ואפילו את בנותיו של מייק, הבוס שלו. הוא אמביוציוזי, שקרן, תחמן ויעש ה-כ-ל בשביל שלושה דברים: סקס, כסף ועוצמה...

קטרפי

New member
*גיא ריבק ../images/Emo110.gif

היגיון פשוט.... אם אחות שלו נשואה למייק ושם המשפחה שלו זה לינוביץ`, אז איך גם השם של גיא יכול להיות לינוביץ`¿

chiquitito15

New member
מצטער../images/Emo9.gif../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif

זו הייתה טעות שלי... חחח
תודה על התיקון

chiquitito15

New member
דין../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif

ליאור מילר
בחור צעיר הגר על הים. הוא מחפש רק בחורות וסקס טוב. לא אכפת לו על מי הוא דורך בין אם זה פוגע או לא... הוא עושה מה שהוא רוצה, גר רחוק מהבית, מעשן סמים וכו' וכו'
הוא חבר של שרון, דבר שעידית מתנגדת אליו... שרון מאוהבת בו מאוד.

chiquitito15

New member
זה הכל בינתיים../images/Emo9.gif../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif

טוב, כולה עברו 4 פרקים
רציתי להעלות גם את התמונות שלהם אבל תפוז לא נותן לי בטח כי זה פורום חדש...

למעלה