ספיישל האוסקר ב"סדרת קשרי משפחה"

ruby stone

New member
ספיישל האוסקר ב"סדרת קשרי משפחה"

כמו שידוע לכן היום בלילה כוכבי הוליווד מתאספים לקראת הפסלון המוזהב, באותה העת צץ במוחי רעיון למה שלא נחלק אוסקרים בין שחקני וכוכבי "קשרי משפחה" כך ש:
איזה שחקן משחק את דמותו הכי טוב?
איזו שחקנית משחקת את דמותה הכי טוב?
מי הדמות האהובה עליכן ?
מי השחקן הכי חתיך/ שווה בסדרה?
מי השחקנית הכי חתיכה/שווה בסדרה? ---- איזה שיר הכי יפה? --------המתלבש/ת הטוב/ה של הסדרה? אתם מוזמנים לענות ועלות עוד שאלות:)

רעיון נחמד..

אז ככה.. השחקן שמשחק את דמותו הכי טובכולם שחקנים טובים בסדרה הזאת..אבל..אולי פאולו? אני לא בטוחה לגבי עניין המשחק כי אני רגילה לראות אותם משחקים את התפקידים האלה ולא מכירה אותם בתפקידים אחרים.. השחקנית שמשחקת את דמותה הכי טובאותו דבר גם לגבי השחקנית..קשה לי להחליט..קפיטו אולי.. הדמות האהובה עליאיריס וסיסה. השחקן החתיך ביותר..פרדי..ואם הייתי בת 50 אז פדרו. השחקנית החתיכה ביותראיריס וריטה. השיר הכי יפהשל דסטי ספרינגפילד"the look of love" עוד שירים יפים הם: Morcheeba - Rome Wasn't Built In A Day "baby" ו.."so nice" המתלבש הטוב של הסדרהאין מישהו שמתלבש שם באופן מיוחד..כל הבנים שם די חד גוניים הייתי אומרת.. המתלבשת הטובהקמילה ולעיתים רחוקות קפיטו וגם קלרה..(כשהיא מתלבשת חגיגי..לא היום יומי..) המתלבשת הגרועה!!אלנה..ואמא של קפיטו,אמה. אלנה גם מתאפרת לא משהו..

an li shm

New member
היי מכין שנורא משעמם לי אני אענה..

אז ככה: השחקן שמשחק הכי טוב לדעתי הוא מיגל... {לא שאני מתה עליו אבל הוא משחק יפה ומשכנע}. השחקנית שמשחקת הכי טוב היא קמילה כמובן היפיפיה הבלתי נלאית..... הדמות הכי אהובה עליי: פרדיייי מתוק שלי{:.... וגם אדו ממש חמוד ויפה.. השחקן החתיך ביותר לדעתי: ראה שאלה קודמת.... פרדי פרדי ו...פרדי... השחקנית הכי יפה: קמילה... קמילה בעלת יופי מהפנט.. היא מדהימה לדעתי.. השיר הכי יפה : השיר של קמילה בתקופת המחלה בבית חולים: love by grace- שיר פשוט מדהים... המתלבש הטוב של הסדרה- האמת שזה מזה לא מעניין אותי ככה שלא שמתי לב אף פעם מה כל אחד לובש... זה שטחי...

קפיטו

New member
הבחירה שלי:

הנה.. השחקן שמשחק הכי טוב: פדרו השחקנית שמשחקת הכי טוב: קרולינה (קמילה) ללא ספק, ולא רק בגלל הקרחת, מגיע לה אוסקר!! הדמות הכי אהובה עליי: קמילה המדהימה השחקן הכי חתיך: אדו ופרדי.. השחקנית הכי יפה: קמילה וקפיטו.. 2 מהממות! השיר הכי יפה: שיר המחלה של קמי love by grace המתלבש הכי טוב בסדרה: קפיטו.. הייתי מאמצת את הארון שלה...

eti Gianecchini

New member
והבחירה שלי

השחקן שמשחק הכי יפה: פאולו השחקנית הטובה ביותר: איריס (משוגעת כזאת...) הדמות האהובה עליי: איריס השחקן הכי חתיך: אדו (בעלי לעתיד, אחרי שאני ארצח את אשתו, אני אסמם אותו ואכריח אותו להתחתן איתי, לא תהיה לו ברירה.....* שמתם לב ששיניתי שם משפחה...) השחקנית הכי יפה: קפיטו השיר הכי טוב: save me המתלבש הכי טוב: קפיטו המתלבשת הכי גרועה: דונה אמה השחקנית הכי גרועה: סוקורו

spiralla m

New member
לדעתי:

השחקן שמשחק הכי טוב: מיגל ופדרו
. השחקן שמשחק הכי גרוע: לדעתי דנילו, כי הוא כל הזמן מעוות את הפנים שלו, וזה נראה לי מאולתר.
השחקנית שמשחקת הכי טוב: קמילה!!!! השחקנית שמשחקת הכי גרוע: סוקורו. הדמות האהובה עליי: קמילה- מתוקה, רגשנית, יפה.......... הכי יפות: קמילה ואיריס
(וגם נינה) הכי יפים: פרדי ואדו
.השיר הכי יפה:love by grace. המתלבשים:איריס.

T00L

New member
תשובתיי

איזה שחקן משחק את דמותו הכי טוב: נראה לי שפדרו.
איזו שחקנית משחקת את דמותה הכי טוב: המממ קמילה?
הדמות האהובה עליי: קפיטו
השחקן הכי חתיך בסידרה: אדו..
השחקנית הכי שווה: קפיטו וקמילה..
השיר הכי יפה: love by grace ללא ספק..
המתלבש/ת הכי טוב/ה: אין מישו מסוים.. אבל סינתיה תמיד מתלבשת חמוד כזה בלי כל מיני חרטות כמו אלנה והשמלות שלה.

ruby stone

New member
עכשיו תורי, לא?

השחקן-ג'וזה מאיר( פדרו), הוא משחק את דמותו הדומיננטית היטב ובעל הרבה נסיון וותק. שחקנית- גברת אלמה העריצה והשלטנית, היא מגלמת את דמותה היטב ורואים שיש לה נסיון של שנים במשחק. דמות אהובה-קפיטו, התמימות נשטפת ממנה, החום והרוך הדאגה שלה כלפי בנה ,אביה והסובבים אותה. השחקן הכי חתיך- רומיאו(המאמן כושר+ ידידה של סינתיה) בשמו האמיתי פאבלו זולו. גם רינלדו וליגווי לא רעים כלל שחקנית הכי חתיכה- דבורה סקו(יש בה סקס אפיל ולא אפיל) יחד עם זאת יש עוד הרבה שוות כגון-קרולינה,ג'יוונה ג'ולינה וזאתי שמשחקת את קלרה. השיר הכי יפה לדעתי- השיר שהושמע כשקמילה שכבה הבבי"ח המתלבשת הטובה של הסדרה- איריס כי היא מתלבש צעיר ובפשטות. המלבשת הגרועה- החברה של אלמה - גלוריה. שחקן גרוע- איטור הגנן, צ'ידי ובירה שחקנית גרועה-סקורו אלנה זוכה בכתר למאופרת הכי גרועה של הסדרה ואחריה קפיוטו ביציאות שלה

עותי

New member
דעתי..

אני אומנם לא כותבת פה הרבה אבל אולי מישהו זוכר אותי.. :) השחקן - פדרו מדהים בעיניי.. הוא כאילו פשוט אבל בעצם מסובך ובעצם כן פשוט. (כמו המשפט הזה) אבל אי אפשר בלי לתת מחמאות למיגל ופאולו ופרדי. שחקנית - בהתחלה הסדרה הייתי אומרת קמילה, כי התאהבתי בה. אבל ככל שדבריפ יותר התעמקו והדמויות נעשו יותר מורכבות אני חושבת שכל הכבוד מגיע לאיריס. כמו פדרו, היא רעה ומסובכת אבל בסה"כ פשוטה ומישהי מתבגרת שזקוקה להמון אהבה ולא יודעת איך להסתדר בעולם הזה כל כך מבחינת מערכות יחסים ויחסי אנוש. הדמות האהובה שלי - הממ זה מסובך, אני אוהבת את מיגל בגלל האצילות, את פדרו ואיריס בגלל הפראיות והרגישות שמתחבאת שם, את קמילה על היופי והחוזק,את אלמה על הגאווה שמסתירה נשמה כואבת ואוהבת, וכמובן את אלנה המדהימה. בגלל הכל, החוזק, הרגישות, החוכמה שלא נגמרת והמסירות לילדיה. הכי חתיך בעיניי - הוא כמובן אדו. אין מה לעשות, הוא מדהים. מה שכן למרות כמה שהוא נראה טוב נראה לי שהייתי הולכת על מישהו כמו פרדי. הכי יפה/ חתיכה בעיניי היא - איריס. כן, הילדה הזו מדהימה. למרות הרוע.. אבל קמילה גם כן יפהפיה וכמובן שיש המון כבוד לקפיטו שפשוט מיוחדת. אהה וסינתיה!!, יש בה משהו סקסי בטירוף. השיר הכי יפה בעיניי - שיר עצוב - love by grace ו- devolve me שיר שמח - cuido se nariz ו- peao apaixonado מתלבשת? הממ.. לפעמים סינתיה, לפעמים קמילה והאמת שגם אחות של אדו, אני לא מאמינה ששכחתי איך קוראים לה עכשיו.. קיצור.. מצטערת שבילבלתי לכם את השכל :) שלכם עותי..

ElinorL

New member
הי עותי :)

נראה לי שאני זוכרת אותך... את רשמת פה לא מזמן, לא? בכל אופן קוראים לה סינתיה ואת בכלל לא בילבלת את השכל, אולי קצת... חחח! סתם סתם :) אני צריכה לחשוב על זה יותר לעומק ואז אני אגיד מה החלטתי...

ים כחול

New member
../images/Emo140.gifתשובותיי

איזה שחקן משחק את דמותו הכי טוב? : מיגל , אורלנדו , איריס , קאמילה. מיגל מעביר רגש ניפלא אורלנדו מעביר רוע באופן מושלם ומצליח לגרום לנו להיגעל ממנו - לדעתי שחקן ענק איריס עוברת ממצבים של צחוק ודיכאון לסירוגין ובאופן מושלם , מדהימה !! קאמילה גרמה לי לבכות חצי מהסדרה - וזו גדולה שלה !!!!!
מי הדמות האהובה עליכן ? יש הרבה אך הכי הכי - מיגל
ואיריס
מי השחקן הכי חתיך/ שווה בסדרה? חיצונית - פרדי מושלם !!
מי השחקנית הכי חתיכה/שווה בסדרה? : זה קשה כי יש הרבה מדהימות ! הלנה - דיווה ממש , סינתייה מיוחדת !! , קאמילה בובה יפייפיה , ריטה מהממת , סימוני הזו.. סקסית (חחחח פאצ"י) , אנה מיוחדת , והכי הכי - איריס
, ---- איזה שיר הכי יפה? השיר העצוב : לאב באיי גרייס והשני דה בולבה מי - שמלווה את קלרה ופרדי - שיר מדהים
המתלבש/ת הטוב/ה של הסדרה? הלנה יודעת להבליט חיטוביה בשמלות ברזילאיות צבעוניות וצמודות - חבלז
סינתייה מתלבשת מושלם !
שכחתי מישהו \ מישהיא ??

Yaeli p

New member
טוב הנה לדעתי התוצאות!!

and the oscar goes to: edu-המשחק הטוב ביותר ( תפקיד ראשי ). camila- המשחק הטוב ביותר ( תפקיד ראשי ). camila & capitu- הדמויות האהובות עליי ( בנות ), edu & fredy- הדמויות האהובות עליי ( בנים ). edu & fredy- השחקנים הכי חתיכים. capitu & camila & rita & cinthya- השחקניות הכי שוות. save me & love by grace- השירים הכי יפים. helena & iris- המתלבשות הכי טובות של הסדרה. clara- הדמות הכי מאוסה שצריכה למות. ( אני המצאתי את הקטגוריה הזו ) יעל

princesa2

New member
הבחירה שלי למרות שזה מאוד קשה..

השחקן שמשחק את דמותו הכי טוב הוא:פאולו עם המוגבלויות שלו לאחר התאונה שהוא עבר . השחקנית שמשחקת את דמותה הכי טוב היא: קמילה. במשחק שלה כחולת לוקמיה זה די קשה לשחק במיוחד לאור העובדה שהיא עשתה קרחת באמת כדי שהמחלה שלה תראה אמיתית ואמינה בסדרה. הדמות האהובה עליי: דנילו הוא מצחיק רק מלהסתכל עליו אפשר להתפקע מצחוק עם כל הפרצופים שהוא עושה. השחקן הכי חתיך והכי שווה בסדרה הוא: אדו ופרדי ואם הייתי בגילו של פדרו אז פדרו למרות שהוא קשוח ורציני הוא חתיך ומאוד שרמנטי. במיוחד כשהוא משקיע בבגדים ומתלבש בבגדים נקיים ולא מלוכלכים מבוץ של החווה. השחקנית הכי חתיכה היא: אלנה. קפיטו ואיריס כשהיא עם שיער פזור והשמלה השחורה שהיא לבשה החושפנית. השיר הכי יפה הוא: "the powe of love" השיר שתמיד משמיעים אותו כשמראים את קמילה בביה"ח בעצם מאז גילוי המחלה של קמילה. המתלבשת הטובה של הסדרה היא: אלנה וקמילה המתלבש הטוב של הסדרה הוא: אדו ופרדי ולפעמים גם פדרו כשהוא ממש משקיע בהופעה כמו בחתונה של קמילה ואדו. את מי אתם שונאים בסדרה? אני שונאת את אורלנדו ואיריס שתיהם מרשעים שאין כמותם.

princesa2

New member
לא השוויתי ביניהם כל אחד מהם הוא

רשע מסוג אחר הכי רשע זה אורלנדו ואני מסכימה שגם מאוריניו.

Camillinia

New member
הבחירה שלי:

איזה שחקן משחק את דמותו הכי טוב: פדרו איזו שחקנית משחקת את דמותה הכי טוב? קמילה- היא הלכה "עד הסוף" עם התפקיד שלה ולדעתי צריך המון כוח ובטחון לעשות קרחת בשביל תפקיד. גם איריס לדעתי עושה עבודה טובה עם הדמות שלה- יש לה המון סצינות קשות מבחינה רגשית והיא נותנת מעצמה הכל לדמות. מי הדמות האהובה עליכן ? קמילה. מי השחקן הכי חתיך/ שווה בסדרה? אדו ופרדי מקום שני מי השחקנית הכי חתיכה/שווה בסדרה? קמילה איזה שיר הכי יפה? love by grace המתלבש/ת הטוב/ה של הסדרה? קמילה - היא מתלבשת בסטייל ומראה שיש לוק נכון גם בלי מחשופים ונצנצים. המתלבשת הכי גרועה היא אלנה: השמלות שלה נראות פשוט רע עליה ומעוותות אותה.

רימה בר

New member
תורי!!!

שחקן-פרדי שחקנית-אממ.....אני מתלבטת בין קמילה לקפיטו דמות-פרדי. כאילו דאה!!!! חתיך-פפפפפפפפרררררדדדדיייי!!!! חתיכה-קמילה וקפיטו (אגב, מי המציא לה את השם? חחח.....) שיר-פתיחה מתלבשת-אממ.....אהבתי את הפיג'מה של קמילה בביה"ח. אחלה תקציב יש למפיקים אם הם מרשים לעצמם לקנות את הבגדים. חחחח...... זהו. דמות מכוערת (הרשיתי לעצמי אבל פליז אל תהרגו אותי): סינתיה, ריטה, ודונה אמה.

למעלה