ספיישל הבטחות

SofyTofy

New member
ספיישל הבטחות../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

ראיתם את ספיישל ההבטחות עם מלי ועפר
זה היה היום ב21:00. יצא לי לראות רק את הסוף
. בכל מקרה- רודריגו היה שם
חחמוד ומקסים
מלי ועפר הנחו (נראה לי שמחר מיכאל ויעל ינחו). בכל קמרה - תנו תגובות כאילו שזאת הייתה תוכנית של אקזיט (זה היה אפילו דומה). מחר ישודר החלק השני, ב21:00. תגובות

elalush

New member
לא כזה אהבתי...../images/Emo153.gif

בחלק עם רודריגו הם דיברו כולם ביחד ובקושי הבינו משהו... וחוצמזה לא היה מעניין ממש... עדיף אקזיט ששם הם יותר עושים בלאגנים וזה... חחח ושעפר ורודריגו עמדו אחד ליד השני ראו איזה ננס עפר!!!
חיחי-אבל חמודי עופקורס

Emily ©

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

זה היה פשוט יפה. עופר ורודריגו ביחד.מסך אחד.
רודריגו כ'כ חמווווווווווד. המבטא שלו. אלוהים.
איך שהוא מדבר,צוחק,זז ה-כ-ל. טוב די. זה היה יפה מאוד. ומלי לוי מעצבנת. היא נדחפת כל הזמן\לא קשורה\ חייבת להגיד משהו שקשור לחיים הפרטיים שלה.

miss boscorelli

New member
הספיישל היה מהמם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וכרגיל עפר נראה מ-ה-מ-ם
וגם מלי היתה מהמממממתתתתת
למנהלת הפורום יש לך טעות
גם מחר עפר ומלי ינחו את החלק השני של הספיישל ולא מיכאל ויעל...

SofyTofy

New member
אמרתי רק שנראה לי..../images/Emo103.gif

בכל מקרה- למה לא נתנו גם למיכאל ויעל להנחות

elalush

New member
זה מזה לא בסדר...../images/Emo153.gif

אבל בתכלס' אני חושבת שהם דיי צודקים... באמת לא היה מוצלח ... החו"ל באמת לא היה מוצלח... ומלי ועפר דיי דיברו ביחד והיה קשה להבין... בקיצור לדעתי עדיף להם להנחות תוכניות נוער. סוג התוכניות האלו פשוט לא מתאים להם...ושכל כתב יביע את הדעה שלו... אני בטוחה שיסקלו אותו ובגדול יש עוד כתבות שאני נכנסת לקרוא...

elalush

New member
הגבתי שם פעמיים../images/Emo153.gif

1. אולי תוכנית ההבטחות לא הייתה מוצלחת במיוחד אבל אני בטוחה שזה לא קשור לאחד המנחים. עפר שכטר[שאגב כותבים בלי ו'], ומלי לוי הם מנחי טלויזיה מצוינים, אולי הכתב של וואלה ציפה לתוכנית לימודית?!-אז זהו ש... לא.... זו הייתה תוכנית שאני חושבת שהייתה יותר מכוונת לנוער, וזה גם דיבר על נושאים שמעניינים יותר את הנוער.עפר ומלי שינו את האווירה, מהאווירה מאוד רצינית שכל פעם מישהו אחד מדבר, ויש שאלה-תשובה-שאלה- תשובה למשהו יותר שמח ומצחיק. אני מאוד נהנתי מהצפיה בתוכנית ואני בטוחה שאם הכתב היה כותב באמת מה שהוא חושב ולא רק מנסה להעביר ביקורת הוא גם היה מצליח להנות. אני אשמח לקבל תגובות לאי-מייל. אלה [פחחח ראיתם איך כתבתי עם פסיקים,נקודות וכל זה...
] והתגובה השניה היא סתם כזה... מכוונת למישהי ספציפית

Emily ©

New member
הם קצת צודקים לגבי מלי.לא?../images/Emo4.gif

היא באמת נדחפה ואמרה דברים לא קשורים. אני בכלל לא אוהבת אותה גם באקזיט.
על עפר זה ממש לא נכון. הוא היה ממש חמוד. ורודריגו עשה את שלו.
נכון, היה טיפה עלוב. אבל למה הכתב\ת ציפה\תה?!? סתם הגזמות.

SofyTofy

New member
חלק ב'../images/Emo103.gif

לדעתי הראשון היה יותר מוצלח
אבל היה נחמד

למעלה