ספיישל כריסמס 08

maya22499

New member
ספיישל כריסמס 08

אני לא מצליחה להבין משו.... אוקיי... אז הסתיימה לא מזמן העונה השלישית של דוקטור הו בארץ וגם שידרו את הספיישל כריסמס שאחריה (הזה עם קיילי מינוג..) אז מתי מתחילים לשדר את העונה הרביעית בארץ??? ומתי מתחילים לשדר אותה בחו"ל???(ואם כבר התחילו אז לאיזה פרק הגיעו..) ומתיי משדרים את הספישל כריסמס 08 בחו"ל?? (זה עם החזרה של הסייברמן .. ככה לפחות מראים בטריילרים..) וזה קצת לא הגיוני שזה כריסמס 08 עם הקריסמס היחיד שיהיה זה כריסמס 09..... אז אני קצת מתפוצצת בשאלות שאני מאוד מאוד אשמח שמישו יענה לי עליהם... רגע ... אז יכול להיות שקוראים לזה קריסמס 08 כי כבר הראו את זה בחו"ל?? ואם כן אז למה כל מה שאני מוצאת ביו טיוב זה הטריילרים של זה??? אה .. ועוד שאלה נראה לי אחרונה כי כבר טיפה חפרתי אז.... הנה זה בא... מישו כבר ראה את העונה הרביעית של דוקטור הו ?

Tristana

New member
הממ... נסיון לתשובה.

עונה 4 בארץ - בטח יעבור כמה זמן. אולי כמה זמן אחרי שידור העונה השניה של טורצ'ווד. בחו"ל היא כבר שודרה והסתיימה לא מזמן. אני מניחה שהספיישל עם הסייברמנים נחשב 2008 והגיוני שהוא ישדור, כמו הקודמים, בסוף דצמבר 2008 (והספיישל עם קיילי בטח נחשב 2007). אעיז לומר כי רוב חברי הפורום ראו את העונה הרביעית. חפשי הודעות בעמודים הקודמים.

maya22499

New member
תודה....

תודה שעזרת לי... חח בקשר לספישייל הסייברמנים אם הוא משודר בחו"ל בדצמבר אז זה עוד מלא זמן ... באסה.. אבל זה קצת מוזר שהם משדרים את העונה הרביעית ועושים תקופת יובש כזאת ארוכה עד לספיישל כריסמס.... גם אני ראיתי אותה אבל בלי תרגום (ביו טיוב) היא עונה חמודה.. התחלתי לצפות ולא הצלחתי להפסיק..חח

Yaki J

New member
הוא ישודר בארץ אחרי שעונה 4 תסתיים, שזה יצא 3

שבועות אחרי השידור בבריטניה.

הכל בגלל דיויד...

המפיקים של דוקטור הו מנסים להחתים את טננט לעונה החמישית, אבל בגלל אילוצי זמנים והתחיבויות קודמות שלו, העונה החמישית תצולם רק ב 2009 ולכן החליטו לחכות עם הספיישל לחג המולד הקרוב. יחד עם זאת צפויים לצאת עוד שלושה ספיישלים במשך 2009 (בלי קשר לכריסמס) שגם בהם דיויד יופיע עד העונה החמישית הבאה עלינו לטובה רק (!) ב 2010 (אם כי ללא ראסל ט. דייויס שפורש מההפקה. ויוחלף בידי סטיבן מופט שמצידו הבטיח שלא נראה יותר מידי דמויות ומפלתות מהעבר אלא דמויות חדשות ומפלצות חדשות..)

למעלה