ספיישל מאחורי הקלעים של "בטיפול"

ש-ל-ו-ם-!

מה נשמע? אני חדש פה.. וואה וואה הדירה בטיפול הולכ לשגע את ישראל! תיראו יש קטעים מתוך הסידרה בVOD! תיכנסו לקטגוריה הוט 3

../images/Emo41.gif'בטיפול' בבכורה בוואלה!../images/Emo41.gif

פרק הבכורה של סדרת הדרמה החדשה של HOT3 ישודר בוואלה! VOD לפני הטלוויזיה ביום ראשון, ה-28.8, תעלה לשידור (22:15) ב-HOT3 הדרמה היומית החדשה והמדוברת 'בטיפול'. השחקנים אסי דיין, גילה אלמגור, איילת זורר, ליאור אשכנזי, עלמה זק, רמי הויברגר, מאיה מרון, מרב גרובר ועוד יופיעו בדרמה האיכותית החדשה. הפרק הראשון של 'בטיפול' ישודר בלעדית בשידור בכורה בוואלה! VOD ביום שידור הסדרה, בשעה 19:00. מתוך וואלה!

הקפצה

הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה

חמוד אתה

א. ברור שזו פרסומת ל VOD (לפחות תנסה להיות מתוחכם קצת...) ב. בשביל מה אתה מקפיץ? הכל באותו עמוד. ג. תנסה לחכות כמה שעות בין הודעה לתגובה שלה, אחרת אתה סתם יוצא לחוץ. ד. על מה אתה רוצה שנגיב? על איך הדירה הזו היא וואה וואה וואה אם לצטט אותך? נראה לי שמיצית את הנושא.

אבל אתם יכולים להגיד ברוך הבא!!!

לא משנה.. כנראה אני לא "הטעם" שלכם.. עצבו.. יש עוד הרבה פרומוים שיקבלו אותי שמה..ביי..

ספיישל מאחורי הקלעים של "בטיפול"

על הספיישל מאחורי הקלעים של "בטיפול" ב-VOD!!! בקטגוריה של HOT3

elindith

New member
ביעסו אותי תחת עם הספיישל הזה

קודם כל בני דודים שלי היו אצלי ולא הצלחתי לצפות בו, ושנית, חיכיתי כל כך כבר לסדרה ואז הם שמו את הספיישל, חלטורת הארי ואז את הסדרה. מה רוצים, להוציא לי את המיץ? איזה חוסר התחשבות משווע. לפחות בפרק נתנו לי לצפות בשקט, היה ענק.

למעלה