ספיישל מאחורי הקלעים

ספיישל מאחורי הקלעים../images/Emo118.gif

של הסדרה - אלביס, רוזנטל והאישה המסתורית: היום, 1 באוגוסט - בתוכנית Y בעשר בYes, בשעה 22:00 ואם יש לכם הוט, לא נורא
.

ba r2 0 1 0

New member
יש לי HOT...../images/Emo7.gif מישהו שיש לו YES

מוכן לספר מה היה? ואם במקרה בטעות יצוצו שם ספווילרים לשים סימן!חח

CrazyYoYo

New member
סיכום ספיישל מאחורי הקלעים - אלביס

שעת התחלה: 22:07 שעת סיום: 22:09 בשתי מלים: מזעזע לחלוטין
השפילו את השחקנים וצחקו על הסדרה. המראיינת מערוץ Y הגיעה לאולפני קשת כדי לשאול שאלות את שחקני הסדרה לפני / אחרי הקרנת הבכורה. בהתחלה הם צחקו על אביטל דיקר, עלמה (מקווה שלא טעיתי בשם
) כשהיא אכלה והראו את הקטע שהיא לועסת שוב ושוב. זה היה פשוט דוחה.:| אחר כך המראיינת שאלה את משה פסטר (שכחתי את שם הדמות שלו
) אם יכול להיות שחתכו אותו בעריכה והורידו אותו מהפתיח, ופתאום רואים שהחיוך שלו קצת נעלם והוא ניהיה קצת לחוץ
אז המראיינת נכנסת לחדר שבו הייתה אמורה להתחיל ההקרנה תוך מספר דקות, וכשריקי כמה לרגע מהמושב שלה כדי ללכת לשירותים (לא ממש שמעו מה היא אמרה, אבל אני חושב שזה היה זה..) המראיינת אמרה שהיא סתם רוצה לגנוב זמן מסך כי אולי חתכו אותה בעריכה :)|). כשהיא אמרה את זה מישהי הוציאה אותה מחוץ לחדר ההקרנה, זו לא הייתה שחקנית, כמובן. אז עשו משהו בסיגנון "כעבור זמן מה..". המראיינת אומרת למשה פסטר "לא היית בפרק הראשון, אתה לא חשוב ואין לי שאלות אלייך" - כאילו מי היא חושבת שהיא
אז רואים את שייקה לוי - אלביס שאומר לה (בלי שהראו אותה שואלת את השאלה): "אני לא אענה על השטויות האלה, תשדרגי את עצמך ואת השאלות שלך". לפי הרושם שקיבלתי ממנה במהלך התוכנית אפשר להבין את סגנון השטויות שהיא באמת שאלה אותו
.. אחרי זה שוב מראים את שייקה כשהמראיינת שואלת אותו איך היה. הוא אמר שהיה נפלא ונהדר, ובעריכה צחקו על זה והראו את זה שוב פעם ושוב פעם. זה היה די מעצבן :| אז ראו את עלמה אומרת "בדרך כלל אחרי שאני רואה את הפרק הראשון של סדרה שאני משתתפת בה אני עם דמעות עיניים, ועכשיו אני לא, אז סימן שהיה טוב". התשובה הזו הייתה קצת מוזרה בעייני אבל פסדר. אז חזרו לאולפן של 'Y בעשר' ושני המנחים אמרו אחר לשניה "תשדרג/י את השאלות שלך!!!" וזה היה מטומטם. ולכל אורך הקטע 'המראיינת' הזו עשתה כזה קול רציני וציני וזה היה מרגיז לגמרי. היה פשוט מגעיל לראות את העלבונות האלה. לא נהנתי בכלל, מה גם שהם לא דיברו בכלל על הסידרה ורק צחקו על השחקנים, אז מה הקטע

Double U

New member
באמת בושה../images/Emo4.gif

מזל שאין לי יס ושלא צפיתי בזוועה הזאת
בכל מקרה, תודה רבה לך חן על הסיכום
זה מדהים שזה כל מה שהספיקו לעשות בשתי דקות

ba r2 0 1 0

New member
טוב שאין לי YES../images/Emo70.gif

נשמע ממש מגעיל ותכנית + מראיינת תת רמה! כל הכבוד לשייקה שאמר לה שהוא לא עונה על השאלות שלה!
תודה לך על העדכון

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאני מספיק עצבני על

כוכב נולד... עכשיו אני עצבני יותר=\\\\\\ טימטום=\\\\\\\\\\\\

R O O L Y

New member
פעם שניה שראיתי כוכב נולד בחיים שלי

ואני חושבת שזאת פשוט בושה. זרקו אחת שלשם שינוי יודעת לשיר, והחזירו אחד ש... אלוהים ישמור, מאיפה הוציאו אותו?! הוא כ"כ זייפן! ובפעם הקודמת שראיתי את התכנית, הוא שר את השיר האהוב עליי וזיף כמו לאיודעת מה! איכס... עוד תכנית מוזרה.

AmiTutiT14

New member
חן ../images/Emo51.gif על הסיכום../images/Emo140.gif

נשמע מגעיל לחלוטין.. באמת שאין לי מילים לתאר את זה. איכס

חן, לא הבנת משהו.../images/Emo118.gif

אתה לא צופה קבוע של Y בעשר, אין לך מה להתעצבן
יעל נצר יורדת על כל מי שהיא פוגשת, וזה הכי מגניב
היא באה אפילו למסיבת השקה של רוני, ושיגעה אותה.. הכל לטובה
וזה קרע אותי עם אביטל ועם שייקה XD

למעלה