ספיישל מה אני עז

°Neme§iS°

New member
ספיישל מה אני עז../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

כן, כן, בנות הפורום... הגיע הזמן לתת את הבמה לשאר חברי אן-סינק...
מה הם עז?! גם להם מגיע קצת כבוד!!! אז בקשה, שרשרו את כל התמונות של אן-סינק (חוץ מג'סטין
) לפה... ד"א, אני RoRi1 לשעבר (מור
) אני אתחיל עם: ג'יי סי
אעעע...

justin love

New member
../images/Emo70.gifכנסו ומהר זה חשובבבבב....

אז ככה לכל מי שראה היום את הסידרה ד"ש מטוסון בערוץ שלוש. אז ג'יי סיי היה שם יייייאאא...איזה חמוד הוא היה שם הוא משחק מזה יפה איזה מגניב הוא שיחק את איש התחזוקה שלם והכל ודיבר הרבה איזה מגניב!!! חבר'ה ג'סטין מועמד ל 4 פרסים ב אי אמ איי.. אז כולם להחזיק אצבעות שהוא יזכה בכל הפרסים חחחח!!! היום ב trl ג'סטין זכה במקום ה 3 עם השיר im lovin it שיר מדהים!!!!!! מזה יפה חחח אהבתי...

jenngirl

New member
כהה גמני ראיתי TRL היום ../images/Emo82.gif

ואני לא אוהבת ת'שיר שלו ואני שונאת את ג'יי סי לאנס חמוטטט

justin love

New member
לא יודעת אני דווקא אהבתי את השיר

ואת הקליפ של השיר הזה.. אבל אני חייבת לדעת מאיפה השיר הזה כאילו יש דיסק חדש או משהו???

DANIEL1600JT

New member
זהו! נמאס לי!!!

הגיע הזמן לעשות פה סדר בבאלאגן! אני מצטער שאני צריך לעשות פה רעש וצלצולים, אבל הגיע הזמן שנבין מה קורה פה! אז הנה השאלות שאני לפחות חייב תשובה עליהן, ולמי שאין שלא יענה! 1) האם לג'סטין טימברליק עומד לצאת אלבום חדש בזמן הקרוב מאוד? 2)האם השיר IM LOVIN IT לקוח מהאלבום החדש שלו (ואני מזכיר שאם זהו סינגל הפתיחה אז אלבום צריך לצאת מקסימום חודש וחצי חודשיים אחריו)? 3)האם לאן סינק יוצא אלבום חדש בקרוב מאוד? 4)... זהו? כן... זהו נראה לי.... טוב, סליחה על הנימה העצבנית... אל תישכחו שאני אוהב את כולכם ואני עצבני בצחוק.... ביי ותענו בקשה לפני שאני קופץ לתוך מיקסר חשמלי, דניאל

justin love

New member
חחח איזה חמוד ...

חולה עלייך אין!חחח.. אוקיי ככה... 1.כנראה הוא הולך להוציא עוד דיסק בגלל שביומן שלו באמ טי וי אז הוא אמר ככה"רציתי לעשות דיסק משלי כבר הרבה זמן זה היה דיסק הניסיון שלי ואני חושב ללכת על עוד דיסק שיהיה רק שלי." 2.אמ... את זה אני לא יודעת אבל כנראה שכן.אחרת מאיפה הוא?? 3.אנסינק כידוע לכולם לקחו פסק זמן הם יחזרו עוד חצי שנה נראה לי לפי מה שהבנתי .ותאמינו לי הם יחזרו ובגדול עם דיסק עוד יותר גדול! אמ...מקווה שעניתי לך על השאלות! אז מממווואאההה...

°Neme§iS°

New member
כן... גם ראיתי... ../images/Emo99.gif

הוא כזה חמוד... עוד מעט יוצא אלבום הסולו שלו!
שווה שכמותו...

justin love

New member
וואי ראית את הפרק של ד"ש מטוסון??

חחח איזה יפה זה היה וכן עוד מעט יוצא לו דיסק חדשששש... אבל מה בקשר לג'סטין גם לו יוצא???

למעלה