ספיישל סיום העונה...

ספיישל סיום העונה...

איזה חלק בסדרה גרם לכם לצחוק?
איזה חלק בסדרה גרם לכם לבכות?
הפרידה של טס ודייב? לטובה או לרעה?
העזיבה של בקי? משמעותית לא משמעותית?
את מי הייתם משדכים לג'ודי בעונה הבאה: רוברטו, קרייג, ניק או טובי? תשובות שלי:
כל הקטעים של טס ודייב לפני שהם יצאו יחד והעקיצות של הארי כפליי סנדרה כשהיא מנסה לרמוז לו על נישואים.
הקטע שבו אלכס מגלה שהארי לא אבא שלו בכלל והוא נמצא שיכור בפאב בגנגלאן יחד עם קלייר והנשיקה ביניהם.
דייב כזה חמוד!!! והוא וטס היו חמודים כל כך ביחד אבל אין מה להגיד היא וניק מושלמים ביחד.
בקי תחסר לי בעונה הבאה - מישהו יודע אם היא תחזור אולי?
אני הייתי משאירה את ג'ודי לבדדדד!!! לא מגיע לה אף אחד כי היא ילדה קטנה ואיך היא יכלה לוותר ככה על רוברטו ולבגוד בו???!!! אז יאללה שרשרו את התשובות שלכם ואם יש לכם עוד דברים לאמר על העונה שאוטוטו מסתיימת תכתבו גם אותם!

The only Shpitz

New member
אני...

איזה חלק בסדרה גרם לכם לצחוק? - כל הקטעים שקלייר ואלכס יורדים אחד על השני וכל מיני קטעים של טס, אין משהו ספציפי
איזה חלק בסדרה גרם לכם לבכות? - כשטס וקלייר דיברו על הגוש שהיא מצאה, כשאלכס וקלייר התוודו על אהבתם, כשמישהו עוזב זה גורם לי לבכות, כמו בקי
הפרידה של טס ודייב? לטובה או לרעה? - לטובה, אחרת איך תיהיה עם ניק?
העזיבה של בקי? משמעותית לא משמעותית? - בטח שמשמעותית!
את מי הייתם משדכים לג'ודי בעונה הבאה: רוברטו, קרייג, ניק או טובי? - רק קרייג מתאים לה, הוא ילדון מפונק כמוהה. את ניק היא לא יכולה לקבל, הוא של מישהי אחרת!

נועה167

New member
שלי-

איזה חלק בסדרה גרם לכם לצחוק? אמ כל הקטעים בהתחלה בין דייב וטס וגם אלכס וקלייר לפעמים. איזה חלק בסדרה גרם לכם לבכות? ואי הרבה חח קודם כל, כל הקטע של טס והגוש... היה ממש עצוב, וגם שבקי עזבה! הפרידה של טס ודייב? לטובה או לרעה? אממ לרעה! אמנם ניק מתאים והכל אבל דייב חמוד וכבר התרגלתי אליו חח אה ואני לא אוהבת את ניק! העזיבה של בקי? משמעותית לא משמעותית? מאוד משמעותית! :( את מי הייתם משדכים לג'ודי בעונה הבאה: רוברטו, קרייג, ניק או טובי? אף אחד! לא אוהבת אף אחד מהם! שיביאו מישו חדש! זהו :)

נועה167

New member
אה! ושכחתי את בריק!

אני כל הזמן שוכחת אותו :( הפרקים שבקי חיפשה אותו גם היו מאוד עצובים... במיוחד הפרק שהיא מצאה אותו מת :(:(:(

התשובה שלי.......

*איזה חלק בסדרה גרם לכם לצחוק? -הסטרפטיז שהבנים עשו כי ג'ודי חשבה שזה בשביל ילד בכיסא גלגלים ובסוף זה היה לטיול....זה היה גדול!!!!!! וכל הירידות של אלכס וקלייר אחד על השני...והיו עוד הרבה.... *איזה חלק בסדרה גרם לכם לבכות? -כשקלייר הייתה צריכה להמית את סירוקו כי היה לו גידול, כשקלייר נפלה מסירוקו, וכשבקי נאנסה...
*הפרידה של טס ודייב? לטובה או לרעה? -לדעתי טס הייתה צריכה מההתחלה להיות עם ניק כי הוא היה מטורף עליה מההתחלה..אז זה כנראה לטובה כי עכשיו תהיה לניק אפשרות להתחיל איתה...
*העזיבה של בקי? משמעותית או לא משמעותית? -זה די משמעותי כי היא עשתה את רוב העבודה הקשה בדרוברס ראן ועכשיו הם צריכות לעבוד הרבה יותר קשה..וגם לבקי היה ידע במנועים היא הייתה יכולה לתקן כל דבר שיש לו מנוע... *את מי הייתה משדכים לג'ודי לעונה הבאה? אלברטו, קרייג, ניר או טובי? -הייתי משאירה אותה עם אלברטו שהוא יקח אותה בתור עקרת בית שתלמד לא לבגוד!!!!

פגית

New member
שלי.....

איזה חלק בסדרה גרם לכם לצחוק? כשקלייר ואלכס ירדו אחד על השני והעקיצות בינהים,טס ודייב כשהוא בא עם בוקסר וחצוצרה ליריד מכירות.. והיו עוד.. איזה חלק בסדרה גרם לכם לבכות? היו הרבה שגרמו לי לבכות, כסרליקו מת,טס והגוש,כשקלייר גילתה את האמת על פיטר,כשאלכס גילה שהוא לא הבן של הארי והיו עוד... הפרידה של טס ודייב? לטובה או לרעה? לטובה כי היא פשוט מאוהבת בניק והם כאלה חמודים.... העזיבה של בקי? משמעותית לא משמעותית? משמעותית מאוד, היא ממש תחסר לי,היא עשתה המון בדרוברס ראן.. את מי הייתם משדכים לג'ודי בעונה הבאה: רוברטו, קרייג, ניק או טובי? אני חושבת שלג'ודי מגיע שיהיה לה מישהו אבל לא מהרשימה הנל כי היא נסתיה עם כולם וזה לא הלך..

Nira22

New member
ספיישל סיום העונה

החלקים שגרמו לי לצחוק: המפגשים הראשוניים של טס ודייב - הפרק שבו הוא חיבק אותה והם תועדו במצלמת וידאו של הארי, כמו כן כשהם היו ביריד והוא לבש בגדים מגוכחים וגם כשהחברה העיתונאית של טס הגיעה ודייב נתן לה בובה מתנפחת של גבר , ה"ויכוחים" של מג וטרי, השטויות של ג'ודי, הקטעים של קלייר ואלכס ויש עוד הרבה קטעים טובים שאני לא זוכרת כעת... החלקים שריגשו אותי:הגילוי שאלכס אינו הבן של הארי, הלידה של קלייר, הצהרות האהבה של אלכס וקלייר, כשטס ישנה אצל ניק וסאלי והוא כיסה אותה והיא אמרה "אני באמת אוהבת אותך", כשהוא הציל אותה כשהיא כמעט טבעה במיכל/ משאבה של החדקוניות, גילוי הגוש אצל טס, הפרידה של טס מדייב והתמיכה של ניק בה, הפרידה מבקי. הפרידה של טס ודייב: אמנם היתה לרעה אך הכל יבוא לטובה כשהיא וניק יתאחדו סוף כל סוף. העזיבה של בקי: בהחלט משמעותית, דמות חיובית שהתחילה בצורה שלילית אך השתנתה לטובה במהלך 3 העונות וחבל שלא תמשיך גם בעונה הרביעית שידוך לג'ודי: קרייג היחיד שסבל אותה במשך כל העונות.

love amor

New member
אני....

איזה חלק בסדרה גרם לכם לצחוק?הרבה קטעים
איזה חלק בסדרה גרם לכם לבכות?כנ"ל..אבל איזה חלק יגרום לי לבכות
עוד מעט...בעע הפרידה של טס ודייב? לטובה או לרעה?לא יודעת העזיבה של בקי? משמעותית לא משמעותית?כן
את מי הייתם משדכים לג'ודי בעונה הבאה: אף אחד
שתשאר בדד גם ככה היא סתומה

yaelelele

New member
נחמד.... ../images/Emo13.gif

קודם כל שבת שלום לכולם...
... ואצלי זה ככה...: החלק שגרם לי לצחוק: שקלייר מניקה בזמן הישיבה , הדביליות של טס התחרויות של אלכס וניק והשטויות של אלכס וקלייר. החלק שגרם לי לבכות: שטס בוכה ביגלל הגוש , שדייב וקלייר נפרדו. הפרידה עצובה... אפילו מאד כי דייב חמוד אבל זה לטובה! כי אז היא תוכל להיות עם ניק!. משמעותית מאד!! היא הדמות מדהימה!! ג'ודי.... לא צריכה אף אחד.. היא לא יודעת מהחיים שלה וסתם מפונקת

O belive it O

New member
סוף סוף פורום !!!! ../images/Emo24.gif

סדרה איכותית שסוף סוף הגיעו8 למסקנה שצריך פורום,... !!!ועכשיו תשובות...
גרם לי ל צחוק : קטע קנאה למינהם ( טס ניק אלכס קלייר) הפילוספיה של טס (צריך לדבר... טטחחח)
גרם לבכות : יש הרבה הגילוי של אלכס בקשר לאביו קטעים של טס וניק שהם מתרחקים מתקרבים מתרחקים... הלידה של שרלוט והגילוי של טס
הפרידה טובה כי דייב טוב לטס כידיד אהבתי אותם יותר לפני הזוגיות חוץ מזה טס מתאימה לניק....
בקי בקי תחסר כי היא הייתה אחות גדולה לג'ודי מי ידע מה ג'ודי תעשה עכשיו...
ג'ודי עם טובי... מצא מין את מינו אין מה להוסיף חוץ מהסמל פני ה-

../images/Emo187.gif

איזה חלק בסדרה גרם לכם לצחוק? כל הדיאלוגים של קלייר ואלכס תמיד משעשעים אותי...
איזה חלק בסדרה גרם לכם לבכות? המחלה של טס
וגם כשבקי עזבה
הפרידה של טס ודייב? לטובה או לרעה? אממממ לטובה למרות שאני מתה על דייב
העזיבה של בקי? משמעותית לא משמעותית? מאוד משמעותית ..
את מי הייתם משדכים לג'ודי בעונה הבאה: רוברטו, קרייג, ניק או טובי? אני ממש שונאת את קרייג אני חייבת לצייון הוא כזה עלוקתי ! וניק יש לו יעד אחר, ברוברטו היא פגעה יותר מידי אז זה לא ילך מה משאיר אותי או עם טובי או עם דייב?? אני אלך על טובי

niminam

New member
התשובות שלי

איזה חלק בסדרה גרם לכם לצחוק? הכי הכי הקטע שאלכס וקלייר על סוסים ואלכס אומר לה- את יודעת מה חשבתי? צריך לשים על הסוס שלך שלט- בייבי און בורד...
איזה חלק בסדרה גרם לכם לבכות? אווו אין ספק שהחיפושים של בקי אחרי בריק (ברט) היו מייאשים. כשהיא חלמה שהוא חזר ומסביר לה מה לקח לו כל כך הרבה זמן והציע לה נישואים אני כל הזמן מלמלתי לעצמי שזה רק לא יהיה חלום... שזה רק לא יהיה חלום... ואחר כך שהיא חזרה על עקבותיו וגילתה את הגופה אני נשברתי והתחלתי לבכות. זה היה פרק כל כך אכזרי!
הפרידה של טס ודייב? לטובה או לרעה? ל-ט-ו-ב-ה-! אני לא האמנתי לרגע שדייב מספיק טוב לטס כמו ניק. אז מה שהוא מצחיק?! העזיבה של בקי? משמעותית לא משמעותית? משמעותית מאוד! מי נתן לה לעזוב?!?!?!?!?!?!?! אני קוראת להחזרת בקי לאלתר! את מי הייתם משדכים לג'ודי בעונה הבאה: רוברטו, קרייג, ניק או טובי? אף אחד? היא צריכה להשתדך לפרה מכוערת ולהגיד תודה. קודם היה לה את קרייג הילדותי, אחר כך את רוברטו המלחיץ, טובי היה ממש בשבילה והיא הרסה הכל! (ממש טיפשה!) ועד עכשיו אני לא מבינה מה זה היה עם ניק?!?! WTF?!?! קושיות פתוחות- יש סיכוי שבקי תוחזר? היא מותק...
למה יש לי הרגשה שברגע שניק וטס יחזרו להיות ביחד, דייב יופיע שוב?! למה עדיין, אחרי שכבר החליטו לקרוא לה שרלוט, 99 אחוזים מהזמן שמה באוסטרליה בום?

L o o K At Me

New member
עונה ../images/Emo41.gif

איזה חלק בסדרה גרם לכם לצחוק? בהחלט החלק שאלכס אמר לקלייר שצריך לתלות על הסוס שלה שלט- בייבי און בורד
איזה חלק בסדרה גרם לכם לבכות? הפרידה של דייב וטס...והעזיבה של בקי הפרידה של טס ודייב? לטובה או לרעה? לטובה..... למרות שהם היו זוג חמוד העזיבה של בקי? משמעותית לא משמעותית? מאוד משמעותית...אני לא מדמיינת תסדרה בלעדיה ואני לא מתארת תחווה בלעדיה את מי הייתם משדכים לג'ודי בעונה הבאה: רוברטו, קרייג, ניק או טובי? אפחד.......ג'ודי לא שווה אף אחד

ofer האחת

New member
גם אני

הקטע שגרם לי לבכות היה שקלייר צריכה לירות בסוס שלה , שבקי מוצאת את בריק מת ושקלייר מתה ואלכס מסתכל אל הטבעת נישואים שלה

למעלה